YaBB 2 - Bugs [Need Verification] YaBB 2 - Bugs [Need Verification]
POST BUG REPORTS HERE. These are new bugs that have not yet been verified. All verified bugs will be moved to the [OPEN] board to be worked on.
(Moderator Groups: Development Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 31
Posts: 153
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Sort (A-Z) Views Last Post
 Important Topics
Global Announcement
YaBBForum may be temporarily unavailable 15 Jul - 0200-0500 UTC
Our ISP is doing major physical cabling maintenance tonight, there may be times where our service is not available
Maintenance Begins Local Time:
Sarasota (U.S.A. - Florida)      Monday, Jul...

Started Jul 14th, 2014 at 8:05pm by JonB
0 47 Last Post Jul 14th, 2014 at 8:05pm
By: JonB
Global Announcement
Update Session
For those who are NOT using their password as their Session Update answer, please go to your User CP and re-input your answer. We've changed how the answers are saved to avoid problems with non-Englis...

Started Jun 12th, 2014 at 11:51pm by Dandello
1 252 Last Post Jun 18th, 2014 at 1:44pm
By: vteams
Sticky Topic
About this board
To help us out with verifying bugs, post new bug reports here in this board.
As soon as we can verify that this is indeed a bug in the current development version of YaBB 2, a developer will move...

Started Nov 9th, 2006 at 3:59am by AK108
0 4,477 Last Post Nov 9th, 2006 at 3:59am
By: AK108
Sticky Topic
This is NOT a support board!
This board has solely two and only two purposes:
1) You have a real, serious reason to suspect that there is a bug in any of the YaBB 2.x versions
2) You are definitely sure there IS a bug i...

Started Oct 1st, 2005 at 9:37am by Alexik
0 5,178 Last Post Oct 1st, 2005 at 9:37am
By: Alexik
Sticky Topic
Contact email for reporting security bugs in YaBB?
I have been attempting to contact someone from the YaBB development team privately to report a security issue in the current release of YaBB. What is the preferred method of reporting security bugs in...

Started May 1st, 2013 at 12:32pm by John Lightsey
This topic contains 1 attachment
6 1,298 Last Post Oct 10th, 2013 at 6:22pm
By: Dandello
 Board Topics
Moved Topic
Moved Topic
Normal Topic
sendmail issues
If this has been reported before it's not showing up in Search.
This was reported by someone who just upgraded from 1x to 2.5.2.
Sendmail, instead of using the webmaster's email for the 'fro...

Started Jan 18th, 2013 at 3:22pm by Dandello
0 574 Last Post Jan 18th, 2013 at 3:22pm
By: Dandello
Normal Topic
Bug Tracker
I have a bug tracker installed at: http://testbed.dandello.net/mantisbt11/ to report new Bugs in 2.5.2. Once we're comfortable with this system - or find another one that's easier to use - Corey and J...

Started Dec 27th, 2012 at 4:22pm by Dandello
0 526 Last Post Dec 27th, 2012 at 4:22pm
By: Dandello
Normal Topic
Possible IE10 Issue - please verify
Evidently, there's an issue with IE10 regarding the reply area because the check box for auto clipboard is permanently ticked, and cannot be removed. At least that's what has been reported here in ...

Started Nov 22nd, 2012 at 8:52am by Bill Myers
0 752 Last Post Nov 22nd, 2012 at 8:52am
By: Bill Myers
Moved Topic
Moved: 'Admin/Sessions/Maintenance mode issues'
This Topic has been moved to YaBB 2 - Bugs [Fixed] by Dandello
Moved Topic
Moved: 'Language Corrections'
This Topic has been moved to YaBB 2 - Bugs [Fixed] by Dandello
Normal Topic
disabling admin alert
If you set "Enable Broadcast Messaging for" to none it greys out the check boxes below, but the setting is still active. That is, if the alert moderator box is greyed out and checked, then guests can ...

Started Jan 20th, 2012 at 11:35pm by freediver
0 568 Last Post Jan 20th, 2012 at 11:35pm
By: freediver
Normal Topic
speed posting ban issues
It appears that preview and view recent posts count towards the speed posting ban on my forum. I am using YaBB 2.2.1.
I couldn't get the search function on this forum to work.

Started Oct 6th, 2011 at 8:55am by freediver
0 847 Last Post Oct 6th, 2011 at 8:55am
By: freediver
Moved Topic
Normal Topic
javascript: void
Profile.pl
InstantMessage.pl
javascript: void(0) X about 6
[CODE]
This may be the best way as it doesn't use href="javascript:[something]" and the return false part will cause the href="#" not to be evalu...

Started Oct 5th, 2010 at 10:58pm by Lopa
0 1,870 Last Post Oct 5th, 2010 at 10:58pm
By: Lopa
Normal Topic
Message Index rebuild timeout
This issue is more apparent on SourceForge servers which are not as tolerant of many things.  When I rebuild the message index, it makes it through all the rebuild steps fine except the last one.  It ...

Started Oct 2nd, 2010 at 8:06pm by Corey Chapman
0 1,451 Last Post Oct 2nd, 2010 at 8:06pm
By: Corey Chapman
Normal Topic
email address check on registration page
If you choose an email address by using the auto form fields that drop down in IE for entries you've previously put in that field, the email address check using Ajax does nothing.
Also, even thou...

Started Sep 3rd, 2010 at 4:16am by Corey Chapman
0 1,393 Last Post Sep 3rd, 2010 at 4:16am
By: Corey Chapman
Normal Topic
Lost pages
Here in the Community Forum, go to the Bug Fixed Archive bd.  Select 11-20 page range .... displays 20 pages ... number 20 is not clickable, scroll to last post on page 19.... "April 3, 2007" Click on...

Started May 28th, 2010 at 3:37pm by Captain John (Ex Member)
0 1,908 Last Post May 28th, 2010 at 3:37pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
blank lines in censor.txt causing problems
I uploaded my old censor.txt file. It had a blank line on the end. When I tested a new registration is told me that the username I chose had a censored word in it. Removing the blank line allowed me t...

Started Dec 8th, 2012 at 4:19am by freediver
1 678 Last Post Dec 8th, 2012 at 4:43am
By: Dandello
Normal Topic
possible security vulnerability
Hi, I hope this is the right place to post this, and that it is in fact useful for you.
Conditions Required
* mail sending mechanism requires from address
* from address is empty
E...

Started Feb 12th, 2012 at 11:27am by Bee Bay
1 1,468 Last Post Feb 12th, 2012 at 12:52pm
By: BloodyRue
Normal Topic
Cosmetic error in Advanced Settings
While testing the Won't Save Advanced Settings -
There is a cosmetic error now on the e-mails tab. I am trying to work out why it is happening. It may be due to a browser 'forms' setting.  It hap...

Started Sep 23rd, 2012 at 10:12pm by JonB
2 842 Last Post Sep 23rd, 2012 at 11:25pm
By: JonB
Normal Topic
New Posts not showing when collapsed
Are you guys aware if 'Categories' are collapsed, since 'Sub Boards' have been implemented here Quote:
This category contains no new posts.
doesnt change even with 'New Posts' showing when 'Expanded'
Ton...

Started Jan 15th, 2011 at 7:25pm by tonyvic
This topic contains 1 attachment
2 2,686 Last Post Jan 17th, 2011 at 7:41pm
By: Corey Chapman
Normal Topic
top - helptop - pagetop woes
[CODE]
Though I believe that id=" is the way to go! Wink
So would it not be better to just include the below in the "default.html" under the <body - And that should cover the lot?
Providing of ...

Started Sep 29th, 2010 at 5:37am by Lopa
This topic contains 1 attachment
2 1,897 Last Post Oct 3rd, 2010 at 6:54am
By: Lopa
Normal Topic
"Instant Delete" Preregistration
I registered a test account here.  I wanted to delete it because it couldn't be validated.  I clicked "Instant Delete" in the admin center, and it did nothing.  I then tried clicking "View Profile and...

Started Sep 3rd, 2010 at 4:11am by Corey Chapman
2 1,853 Last Post Sep 3rd, 2010 at 4:24pm
By: Corey Chapman
Normal Topic
Problem in Setup.pl and in function fatal_error in Subs.pl
Toward the top of Setup.pl, it tries to get the root directory by looking at the environment variable SCRIPT_FILENAME. This doesn't seem to exist in IIS 7.
The fix is to add this
[CODE perl]
The problem with ...

Started Dec 12th, 2012 at 2:53pm by Gomez Addams
3 1,056 Last Post Dec 16th, 2012 at 6:17am
By: Dandello
Normal Topic
Unexpected logout after deleting user by gmod
YaBB 2.5 AE
Objectives:
Global moderator unexpected logout after deleting user.
Solution:
on /Sources/Profile.pl replace line #1537 by this:
[CODE perl]

Started Nov 23rd, 2011 at 5:05pm by rx2008
3 940 Last Post Nov 24th, 2011 at 1:21pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
PM Notification Email switches off
YaBB 2.3
One of my members asked why I had stopped the forum from sending emails out when new PM's came in.  On looking in the admin centre I could see it had been disabled and so re-enabled it. ...

Started Jan 4th, 2012 at 7:11am by Martin.W
4 1,120 Last Post Jan 5th, 2012 at 8:06am
By: Bill Myers
Normal Topic
[CVS] "Verification Code Not Filled Out" on Login
When you login successfully, an error appears, "Verification code was not filled out.  It is required."  I kept going back in a cycle trying to figure out why I couldn't login because there is no code...

Started Jul 11th, 2009 at 2:00pm by Corey Chapman
4 4,842 Last Post Feb 26th, 2010 at 5:13pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
"Encountered a 503 error" www.yabbforum.com Bday C
Well, several hours later, I got everything changed except it will not allow me to input my birthday (which incidentally I have roughly an hour and a half of left).
I did the URL clear, multiple ...

Started Dec 29th, 2011 at 5:21am by Lindaru
5 1,386 Last Post Jan 11th, 2012 at 11:09pm
By: Bill Myers
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index    ^Top