General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 943
Posts: 7,343
Pages Pages: 3 4 [5] 6 7 ... 33
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post
Cannot activate "Anti-spam questions" due to config fault
Hello Yabbies!
Due to massive attacks of spammers I would like to activate the "Anti-spam questions" in YABB 2.5.2 but retrieve following message:
Quote:
Unable to open ./Languages/Deutsch_Du/spam.questions

Wit...

Started Apr 28th, 2013 at 8:37pm by DEYJKARK
5 720 Last Post May 2nd, 2013 at 12:06am
By: Dandello
 10
New Posts Become Important Topic
Hi There. Not sure if anyone else is experiencing this problem?
This morning, I noticed the most recent post on each of my forums are sticking to the top as important topics.
I'm not sure i...

Started Mar 10th, 2013 at 7:48pm by ScottJ
« Pages 1 2 »
15 2,369 Last Post Apr 30th, 2013 at 2:26pm
By: Dandello
strange registration error message?
I have been attempting to register for one of your forums ozpolitic. I have tried five times now and I keep getting the same error message:

"you may not register with, post as a guest or c...

Started Apr 26th, 2013 at 4:01am by Jed Stuart
1 344 Last Post Apr 26th, 2013 at 4:25am
By: Dandello
Members Having Profiles Blanked
Hey guys -
I am running YaBB 2.3.1 over here:
http://www.itinerantangler.com/cgi-bin/board/YaBB.pl
I am having an ongoing issue with random members having their profiles blanked.  They ...

Started Apr 21st, 2013 at 5:04pm by ZachMatthews
2 613 Last Post Apr 24th, 2013 at 3:34pm
By: ZachMatthews
Reply Box Broken !!!!
Any idea why this would be happening.
The browser is IE9
As you can see the text box has moved up
[IMAGE]

Started Apr 16th, 2013 at 12:35pm by Derek Bullock (Ex Member)
4 751 Last Post Apr 17th, 2013 at 2:32am
By: xnoddyx
 10
TAB Menu
I am pulling my hair out but know there is a simple explanation.
Is there a text file somewhere that orders the appearance of the TAB Menu.
I am sure I have played with it before.
Thank...

Started Apr 16th, 2013 at 12:23am by Derek Bullock (Ex Member)
This topic contains 1 attachment
13 1,614 Last Post Apr 17th, 2013 at 1:24am
By: Dandello
Site frequently hacked
I believe I have an estranged employee who keeps trying to hack into our forum. He has done so successfully a few times and we have been shut down. The administrators have been deleted at times too.<b...

Started Apr 15th, 2013 at 10:43pm by gigih
2 548 Last Post Apr 17th, 2013 at 12:45am
By: xnoddyx
 10
Can i add a tab that links to a https site rather than just http?
I'm trying to add a new tab to the top of our forum, but the link automatically adds http in front of the address. I require it to add https instead. Is there anyway of doing this?
Cheers
Ad...

Started Apr 15th, 2013 at 10:40am by Adrian_Horn
11 1,704 Last Post Apr 16th, 2013 at 8:26am
By: Adrian_Horn
Can I bulk add users?
Hi, I've been asked to make a closed forum for approx 500 users. Is there anyway I can bulk add the users into YABB rather than doing them 1 by 1 in the admin panel?
I know the usernames, Full na...

Started Apr 15th, 2013 at 8:04am by Adrian_Horn
2 545 Last Post Apr 15th, 2013 at 3:28pm
By: Adrian_Horn
Web attack Mass Injection Website 5
Please excuse me if this has already been discussed in this forum. If so please direct me to the thread this has been discussed in. I have two yabb forums in different domains.
When I and other p...

Started Apr 9th, 2013 at 6:41pm by Andrew Krakenberger
7 2,504 Last Post Apr 12th, 2013 at 3:43pm
By: xnoddyx
 25
GET to /cgi-bin/YaBB.pl not supported.
I'm using version 2.1 and don't have these lines in my sub.pl file.
Overnight I started to get the same error as originally listed in this post.  Any work arounds?

Started Dec 20th, 2012 at 6:16pm by griswold
« Pages 1 2 »
29 7,121 Last Post Apr 10th, 2013 at 11:59am
By: griswold
Internal Server Error - Rebuild Message Index
I had a corrupt file, and deleted the thread.txt file, and ammended the board.txt file to reflect this, and the forum now works fine.
BUT.
When I try to rebuild the message index or recount ...

Started Apr 6th, 2013 at 8:18am by Martin.W
8 1,401 Last Post Apr 7th, 2013 at 7:01pm
By: Martin.W
 10
A single board inaccessible
Hi - My forum just passed it's 3rd birthday and has been running great but all of a sudden today one thread will not respond so I guess it is a bad file but I can not find where the file is stored for...

Started Mar 3rd, 2013 at 3:08am by tonyevans
11 1,496 Last Post Apr 6th, 2013 at 6:33am
By: Dandello
YaBB2 on SuPHP (site5.com hosting) not working...
Hey all - I just changed hosts and have moved my site (www.sichl.com) to site5.com for hosting.  Since the move, I have not been able to get my YaBB forums working at all.
I've been back and fort...

Started Mar 8th, 2013 at 8:35pm by SICHLCommish
3 1,017 Last Post Apr 6th, 2013 at 6:32am
By: Dandello
 10
GoogieSpell
AKA Spell Checking.
Appears to be down for the count (throwing a 502 error) as it comes back with no misspellings even on grossly misspelled words - even on YaBB installs where it worked that las...

Started Apr 3rd, 2013 at 2:51pm by Dandello
« Pages 1 2 »
This topic contains 3 attachments
22 3,735 Last Post Apr 5th, 2013 at 3:07am
By: xnoddyx
Placement of "Forum Statistics" section
Hello forumers, hello support!
I've just upgraded to 2.5.2 from 2.5 AE, works fine after copying Paths.pl. Many thanks to the project team!!!
What I really miss, is the opportunity to direct...

Started Mar 17th, 2013 at 10:23pm by DEYJKARK
2 734 Last Post Mar 18th, 2013 at 3:58am
By: Bill Myers
Looking for help updating fixing a template issue
I have had this issue for ever, Im finally looking for someone that is willing to help me out and repair what is needed so I can do an update and or change the look of the forum in general.  Last time...

Started Mar 15th, 2013 at 9:13pm by street12
3 655 Last Post Mar 18th, 2013 at 12:51am
By: street12
Boards empty after different Rebuilds
I run Yabb 2,3 on a server and a user contacted me because he was suddenly 'ex-member'.
I checked his user status and everything seemed normal (active User). His last post although was on a new p...

Started Mar 17th, 2013 at 4:43pm by HaCo
8 1,248 Last Post Mar 17th, 2013 at 6:55pm
By: Bill Myers
Error Message: The Name field was not filled out. It is required.
I am admin. Since yesterday I've found that I cannot post or reply to threads. I get this message: 'The Name field was not filled out. It is required.'
The name 'appears' to be there, but I canno...

Started Mar 14th, 2013 at 6:25pm by Sv8predator
9 1,484 Last Post Mar 16th, 2013 at 12:13pm
By: Sv8predator
Best End-User Hints??
Hi, the Arduino.cc forums are YaBB.  Thousands of people are using this, but most do not know how to use the tags etc. Me included. Can someone point to a good Hints / How-To for the beginning USER of...

Started Mar 14th, 2013 at 11:46am by TerryKing
2 720 Last Post Mar 14th, 2013 at 6:14pm
By: Bill Myers
 10
Anti-Spam Questions - blank field
When Anti-spam questions are enabled for registrations, it spits out two questions at the end of the registration form.  The first one is derived from the list in the Admin section.  The second one is...

Started Mar 6th, 2013 at 11:45am by Imp_In_Training
This topic contains 1 attachment
10 2,737 Last Post Mar 13th, 2013 at 11:31pm
By: xnoddyx
 10
Google Chrome & Flash
It looks like the latest version of Chrome doesn't allow flash which means any videos posted using [IMAGE] can not be viewed on the forum, just like users of iPads and other apple product.
Some of page ...

Started Mar 8th, 2013 at 12:13am by RonS2
« Pages 1 2 »
15 2,878 Last Post Mar 10th, 2013 at 3:37pm
By: RonS2
My IP address was added to the banned list
I just had to ftp and alter settings.pl as I could not log in, getting "you are banned" message. and found my IP number was in the banned list.
I know I did not add any ip numbers last night whe...

Started Mar 1st, 2013 at 11:37am by Sleepy_Dormouse
3 749 Last Post Mar 10th, 2013 at 10:01am
By: xnoddyx
When attaching attachments and download avatar Error 500
Hello,
Powered Yabb 2.3.1, Forum worked for several years with no problems after the upgrade version of Apache to 22 following problem: Stopped attachments to messages and upload avatars, with th...

Started Mar 9th, 2013 at 3:58pm by Scorpion65
This topic contains 2 attachments
9 1,203 Last Post Mar 10th, 2013 at 4:22am
By: Dandello
Buttons in post not working
Hi,
When I start a new thread on my forum, none of the tag buttons work such as the img one. I can attach a file but not use any links to show an image. Any suggestions?
Thanks

Started Mar 9th, 2013 at 8:36am by Espie79
5 707 Last Post Mar 9th, 2013 at 4:41pm
By: xnoddyx
Moved: 'Kitchens Derby'
This Topic has been moved to Spammers Lounge by Dandello
message help
I need a bit of help. I think I saw someplace to check that I wanted the message quoted into new notices, so I know if I've been there already or not. Also not to get notice messages about messages th...

Started Mar 5th, 2013 at 7:09am by donjusko
1 596 Last Post Mar 5th, 2013 at 6:42pm
By: xnoddyx
Hacked, need help/advice please
Hello my site has been hacked. Is it just the files that have code in them that get affected? Are the things like Members, Messages etc Ok do you think? Can I just replace the AdminIndex etc?
As ...

Started Mar 2nd, 2013 at 6:16pm by media116
3 660 Last Post Mar 3rd, 2013 at 12:25am
By: xnoddyx
Problems registering
Some people are having trouble registering on my forum. They get the following error message:
Quote:
System Information
Oops - we don't serve your kind here.

I think this is a custom error message I added...

Started Feb 26th, 2013 at 11:43am by freediver
6 2,249 Last Post Mar 2nd, 2013 at 3:54pm
By: xnoddyx
Undefined error?
I am running a 2.2.3 board that has been working fine until a few days ago. Now users cannot register, existing users cannot start new posts or reply to posts.
Error as displayed is:
An Erro...

Started Feb 28th, 2013 at 2:59am by fostervs
5 891 Last Post Mar 2nd, 2013 at 3:41am
By: Dandello
Pages Pages: 3 4 [5] 6 7 ... 33
There are no actions to perform.
 
Normal Topic
Sticky Topic
Locked Topic
Sticky Locked Topic
Moved Topic
Global Announcement
Locked Global Announcement
 10 Hot Topic (More than 10 Replies)
 25 Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index    ^Top