General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 1,015
Posts: 8,184
Pages Pages: 4 5 [6] 7 8 ... 35
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (Z-A)
Hot Topic (More than 10 Replies)
Admin Centre
An Error Has Occurred!
Error: Untrapped Error :
Can't locate ./Admin/Admin.pl in @INC (@INC contains: /usr/local/lib64/perl5 /usr/local/share/perl5 /usr/lib64/perl5/vendor_perl /usr/share/p...

Started Aug 23rd, 2013 at 11:33am by nigel
« Pages 1 2 »
18 2,677 Last Post Aug 30th, 2013 at 3:57pm
By: nigel
Hot Topic (More than 10 Replies)
Forums Blew Up
Our forums blew up this morning.  No posts listed on the boards since 2011.  Other weird stuff.  I could not access the admin center to lock it down into maintenance mode. 
Looked on the server ...

Started Aug 23rd, 2013 at 8:00pm by Autonerdz
« Pages 1 2 »
This topic contains 2 attachments
23 5,236 Last Post Aug 25th, 2013 at 1:25am
By: xnoddyx
Normal Topic
find member by email address?
I got an email from a guy who has forgotten both his login name and password. He cannot re-register because his email address is in use. Is it possible to find the user name associated with an email a...

Started Aug 16th, 2013 at 10:32am by freediver
3 700 Last Post Aug 22nd, 2013 at 2:06pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Can't validate member, now ACTION field empty for whole Reg Log
Using 2.5AE
I found a new registrant that had validated their email. I tried to authorise them, but it kept showing them as "awaiting approval after validation".
Before posting here I ran ea...

Started Aug 20th, 2013 at 4:31pm by speake
2 795 Last Post Aug 21st, 2013 at 11:59pm
By: xnoddyx
Normal Topic
Virus
Help. I have a virus that has infected my site. It is replicating itself and downloading onto users computers. My host says I need to download ALL of my files, scan them and then re-upload. Any other ...

Started Aug 21st, 2013 at 9:30pm by gigih
2 431 Last Post Aug 21st, 2013 at 11:53pm
By: xnoddyx
Normal Topic
Underline bug in 2.5.2
It seems the underline feature in 2.5.2 isn't working

Started Aug 19th, 2013 at 8:40pm by RonS2
2 360 Last Post Aug 20th, 2013 at 1:21pm
By: RonS2
Normal Topic
YaBB Mail Does Not Work
Let me be more clear.
The two :NET mail programs do not work on my host.
The áyabb smtp engine only work with the default IP (127.0.0.1) and always gets returned.
The Unix smtp looks li...

Started Aug 18th, 2013 at 12:33pm by D1JL
This topic contains 1 attachment
2 704 Last Post Aug 19th, 2013 at 5:15pm
By: Dandello
Normal Topic
Downloads.pl
Just letting everybody know we found a bug in Downloads.pl http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1375982183/0

Started Aug 8th, 2013 at 5:23pm by Dandello
0 266 Last Post Aug 8th, 2013 at 5:23pm
By: Dandello
Normal Topic
Cannot Register
Help!!!!!
Today I was moved to a new server by my host.  All looks good however someone tried to register and got the following error
[CODE]
Where to from here?????
Thanks

Started Aug 5th, 2013 at 12:55pm by Derek Bullock (Ex Member)
4 1,106 Last Post Aug 5th, 2013 at 4:04pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Data corruption, rebuild issue,
Hope someone can set me on the right track. áUsing áYaBB 2.5 AE and planned to update until these various issues
1. Running rebuild members list I get this error:
Unable to open ./Members/fi...

Started Jul 31st, 2013 at 1:24pm by TicoGrande
2 611 Last Post Jul 31st, 2013 at 9:37pm
By: xnoddyx
Normal Topic
"Last Post" doesn't update
http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
It says the last post was on June 3, but there have been more posts since then.
Also when I post, it tells me 504 gateway time out, but whe...

Started Jul 26th, 2013 at 12:06am by tony873004
1 357 Last Post Jul 26th, 2013 at 12:35am
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Bug in 2.5.2
Quote:
Timestamp: 7/15/2013 11:46:52 AM
Error: ReferenceError: STABLE is not defined
Source File: cgi-bin/yabb2/AdminIndex.pl
Line: 241

[CODE]

Started Jul 15th, 2013 at 3:57pm by RonS2
This topic contains 2 attachments
6 981 Last Post Jul 20th, 2013 at 3:34pm
By: RonS2
Normal Topic
UNION Abuse Detected?
I have a YaBB 2.1 forum and, yes, I know it's long overdue for an upgrade.
That having been said, in the last 12 hours I have received over 200 emails from The Guardian.
Some say,
"Scr...

Started Jul 15th, 2013 at 9:03pm by shooter56
This topic contains 1 attachment
3 1,257 Last Post Jul 16th, 2013 at 1:29am
By: xnoddyx
Hot Topic (More than 10 Replies)
Issue with posting images v2.5.2
Hey all, its been quite some time since ive used YaBB. I decided to switch from phpBB. I installed a fresh version of 2.5.2.
If i try to use forum code "[ img ]" (without spaces) with a URL hoste...

Started Jul 15th, 2013 at 2:02am by JSARGE
10 1,491 Last Post Jul 16th, 2013 at 1:17am
By: Derek Barnstorm
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Verbose: No such file or directory
Yabb 2.4
Over the last couple of days I've been getting the following error
Unable to open ./Members/11.pre
Verbose: No such file or directory
It was easy to clear up, I just added...

Started Jun 8th, 2013 at 11:07pm by RonS2
« Pages 1 2 ... 8 9 10 »
This topic contains 1 attachment
144 19,027 Last Post Jul 12th, 2013 at 4:57pm
By: RonS2
Hot Topic (More than 10 Replies)
Images and avatars not displaying in posts
so having recently upgraded and finally sorted out my yabbfiles and templates issues.
Thanks guys Smiley
I'm back to a problem I've had right from the get go with the update.
basically ...

Started Jul 6th, 2013 at 4:14pm by curious aardvark
« Pages 1 2 »
This topic contains 2 attachments
22 3,963 Last Post Jul 12th, 2013 at 1:57pm
By: xnoddyx
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
style sheets have stopped working !
Background from original upgrade thread here
So I've had to move everything back into the original folders to maintain url integrity both on and off the forum.
That sort of worked.
I h...

Started Jul 1st, 2013 at 11:26pm by curious aardvark
« Pages 1 2 »
This topic contains 2 attachments
27 4,294 Last Post Jul 7th, 2013 at 1:31am
By: Bill Myers
Normal Topic
Found out why my old forum crashed
Back a few days ago I reported that my old forum crashed
http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1370732865/77#77
Today I found out why.
The problem was the .htaccess file in the...

Started Jul 4th, 2013 at 12:07pm by RonS2
5 1,652 Last Post Jul 6th, 2013 at 12:15pm
By: RonS2
Normal Topic
3000 Script Abuse emails in two minutes
I know The Guardian was doing its job and protected the forum so all is good. ( I block the IP)
But what were they trying to do?
Quote:
Scripting Abuse Detected! on Jul 3, 2013  12:44pm
Ab...

BTW - I just turned on  messageindex, m

Started Jul 3rd, 2013 at 6:06pm by RonS2
8 423 Last Post Jul 4th, 2013 at 11:55am
By: RonS2
Normal Topic
SMF to YaBB
Dear sir I need urgently help I have a website where I am using SMF forum but now I want to change smf and use YaBB for forum but I have a problem that I have my previous posts on smf whom I do to wan...

Started Jul 2nd, 2013 at 8:29pm by Amir qureshi
1 945 Last Post Jul 2nd, 2013 at 8:47pm
By: Dandello
Normal Topic
Help Files do not show?
I see the files on the server and I can edit them in Admin > Edit/FAQ but the contents are empty under User and Admin when clicking in the Help Tab?
Any idea?

Started Jul 1st, 2013 at 10:44pm by RonS2
2 461 Last Post Jul 1st, 2013 at 11:39pm
By: RonS2
Normal Topic
Registration problem
Take a look the text in the brown line just before the input box.
Any idea whats going on?
Edited:
I don't know if this is a clue but this message shows up when failing the registration process<b...

Started Jun 27th, 2013 at 9:55pm by RonS2
This topic contains 3 attachments
6 1,011 Last Post Jun 29th, 2013 at 12:31am
By: RonS2
Normal Topic
Vertical line and space inserted before email address
When logged in and clicking on an email below a message my PC opens my Windows Live Mail window and make a new email with the intended email address supposedly ready to use.  But the email address has...

Started Jun 27th, 2013 at 9:25am by EricJo
5 1,813 Last Post Jun 28th, 2013 at 2:11pm
By: Dandello
Normal Topic
Mark & Quote
I just installed 2.5.2 and noticed that the Mark & Quote button isn't visible unless I enable the Quick Reply Box. Is there another way that is similar to how 2.4 had the Mark & Quote button worked wi...

Started Jun 27th, 2013 at 12:33am by RonS2
3 555 Last Post Jun 27th, 2013 at 1:11am
By: RonS2
Hot Topic (More than 10 Replies)
Re: [RELEASE] YaBB 2.5.2 - First Update in Two Years!
Not sure where this question belongs. I am using YABB 2.5 have been a user for many years and appreciate all the updates and security measures. Like many users, I have to go through the process of loo...

Started Mar 20th, 2013 at 1:23pm by Gerry720
« Pages 1 2 »
This topic contains 2 attachments
18 5,583 Last Post Jun 25th, 2013 at 11:06am
By: speake
Normal Topic
Newbie needs info on V 2.4 to 2.5.2 upgrade
Hi all,
I find myself on the steep end of the learning curve.
The forum I am now an Admin for is running 2.4 and seems an upgrade to 2.5.2 is warranted. 
There are errors/bugs in the 2...

Started Jun 22nd, 2013 at 9:10pm by BatDude
4 1,037 Last Post Jun 24th, 2013 at 12:18am
By: Bill Myers
Normal Topic
Banning Notification
I see the follow message in the error log
Quote:
Banning Notification. Sorry, you are banned from using this forum!

and I see the same IP address reoccurring, it looks like the IP is not banned.
I'm...

Started Jun 19th, 2013 at 11:00pm by RonS2
2 569 Last Post Jun 20th, 2013 at 12:25am
By: RonS2
Hot Topic (More than 10 Replies)
Thread appearing twice in recent listing
I've suddenly seen a particular thread appearing twice in the recent listings.
Both appear refer to the same message exactly and only one message shows in the board listing.
Ref:
satsig...

Started Jun 17th, 2013 at 4:56pm by EricJo
12 4,250 Last Post Jun 19th, 2013 at 4:21pm
By: xnoddyx
Hot Topic (More than 10 Replies)
Locked out of admin -- yabb 2.5AE
Having recently converted my 1.2m post yabb to phpbb3 due to a host of issues I now wish to put the old yabb into maintenance mode.
But I am locked out.
Get: 'Username / Password mismatch.<...

Started Jun 7th, 2013 at 11:53am by simviator
11 3,702 Last Post Jun 10th, 2013 at 3:01pm
By: xnoddyx
Hot Topic (More than 10 Replies)
Recovering Deleted Posts
Hi
I am currently running a Yabb 2.5.2 forum and was wondering whether there is a way to recover individual posts which have been deleted by members of the forum.

Started Jun 7th, 2013 at 6:57pm by minimatt
10 2,823 Last Post Jun 8th, 2013 at 8:11am
By: Bill Myers
Pages Pages: 4 5 [6] 7 8 ... 35
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index   Top