General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 1,113
Posts: 8,852
Pages Pages: 1 [2] 3 4 ... 39
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (Z-A)
Normal Topic
Make old YaBB recognize https image links
Is there a way to make an old YaBB work with https (AND http of course) image links? The code for images is:
[CODE perl]

Started May 29th, 2016 at 10:30am by Homer J. S.
4 60 Last Post May 30th, 2016 at 3:54pm
By: Homer J. S.
Hot Topic (More than 10 Replies)
RSS error, not working
Hi there,
I install yabb forum, everything work fine, my only problem is when I try to get RSS I got : Error. Script return nothing (in a blank page). By reading other post I think it needs mod_r...

Started Apr 6th, 2016 at 11:17pm by @Guard-X
11 108 Last Post May 3rd, 2016 at 2:53am
By: Dandello
Normal Topic
Icons not visible
Hi,
the icons are net visible for bold, table, center etc.
I checked the rights on my FTP and everything seems to be right.
Firefox says, it is not possible to load the graphics.
...

Started Apr 21st, 2016 at 3:02pm by arma
3 77 Last Post Apr 22nd, 2016 at 1:19pm
By: Dandello
Normal Topic
Webspace Path
Hi everyone,
I had to migrate an old YaBB2 Installation to a new Webspace.
Everything worked great but now, I have got a problem.
I did not find any information in which folder my domai...

Started Apr 19th, 2016 at 10:38am by arma
1 59 Last Post Apr 19th, 2016 at 1:40pm
By: Dandello
Normal Topic
Backup won't complete - can't get out of maintenance mode
HELP!
I am running my forum on 2.5AE
Went to perform a full backup this morning. The forum went into maintenance mode but the page in admin center just hung and eventually I got a timeout me...

Started Mar 26th, 2016 at 8:56am by ajchis
9 83 Last Post Apr 9th, 2016 at 1:35pm
By: Dandello
Normal Topic
Error log message in Subs.pm
Hi,
I'm getting the following error message in my error log file
Yabb 2.6.0
Cannot print ZLib at ./Sources/Subs.pm line 170
What is the error and why?
Thanks,
Nigel
...

Started Mar 21st, 2016 at 6:27pm by AcuarioCat
3 69 Last Post Mar 22nd, 2016 at 1:30pm
By: Dandello
Hot Topic (More than 10 Replies)
Perl module for datetime
Hi Dandello,
We saw another post ( http://www.yabbforum.com/cgi-bin/community/YaBB.pl?num=1456282570/1#1 ) already open about the same problem but we didn't want to screw someone else post.
...

Started Mar 14th, 2016 at 2:43pm by CJ3Apage webmaster
14 169 Last Post Mar 17th, 2016 at 9:44pm
By: Red Barchetta
Normal Topic
Duplicate Boards listed
Migrated from 2.5AE to 2.6 - things are working fine, but... whenever I modify a board it gets listed twice in the Board index.  Any thoughts would be appreciated.

Started Mar 15th, 2016 at 5:31pm by Gofer
1 40 Last Post Mar 15th, 2016 at 5:49pm
By: Dandello
Normal Topic
Threads falling to the last page
Some Threads are falling to the last page after a post. What's the error? YaBB 2.6.12!
Its one in many but some are going to page 200+ at the end.

Started Feb 23rd, 2016 at 2:36am by forumguy99
2 59 Last Post Feb 24th, 2016 at 11:12am
By: Chess Publishing
Normal Topic
Which PERL Date:Time module to install?
We are currently running YABB 2.6.11 and I noticed the date/time stamps on our posts were an hour off. 
I looked in the Admin-Forum Settings section and it says we need to install a Date:Time mo...

Started Feb 24th, 2016 at 2:56am by karl7feet
1 55 Last Post Feb 24th, 2016 at 4:21am
By: Dandello
Normal Topic
Outgoing emails rejected as spam
Over the last few days all the outgoing emails from my Forum (mostly registrations and password resets) have been returned to me marked:
Quote:
Email rejected by mail144.extendcp.co.uk: etc.
Sad
I asked...

Started Feb 22nd, 2016 at 4:07pm by Chess Publishing
5 60 Last Post Feb 23rd, 2016 at 2:07pm
By: Dandello
Normal Topic
Orangoo.com (Spellchecker)
The orangoo.com site doesn't load (as of Feb 17th, 2016 at 2:14am and has probably been not loading for quite some time based on how long it's been since Spell Checker has worked properly here.) The pro...

Started Feb 17th, 2016 at 2:18am by Dandello
0 55 Last Post Feb 17th, 2016 at 2:18am
By: Dandello
Hot Topic (More than 10 Replies)
The connection was reset - cannot access my forum - Please help
Can someone help me?
I haven't been able to access my forum for the last two days. Version is 2.3.1
I keep getting "The connection was reset" message.
I contacted my service provider bu...

Started Feb 10th, 2016 at 7:21am by Sue66
11 262 Last Post Feb 14th, 2016 at 6:03am
By: Bill Myers
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Verbose: No such file or directory
Yabb 2.4
Over the last couple of days I've been getting the following error
Unable to open ./Members/11.pre
Verbose: No such file or directory
It was easy to clear up, I just added...

Started Jun 8th, 2013 at 11:07pm by RonS2
« Pages 1 2 ... 8 9 10 »
This topic contains 1 attachment
148 21,360 Last Post Feb 9th, 2016 at 8:19pm
By: Dandello
Moved Topic
Moved: 'E-mailing Your Members'
This Topic has been moved to YaBB Next Bugs [Open] by Dandello
Normal Topic
SpellCheck suddenly not working.
Symptoms: SpellCheck as been working fine and suddenly you're now getting [CODE]
Solution:
1st: check with your host and find out what version of Apache is running. (If your host isn't running Apa...

Started Jan 23rd, 2016 at 11:35pm by Dandello
2 67 Last Post Jan 24th, 2016 at 8:37pm
By: Dandello
Normal Topic
RSS Feed causing scripting problem
I feed forum posts to Twitter. I use a Twitter widget on another website to display those Twitter feeds. Clicking on such links in the widget work and take me right back to the original posting that o...

Started Jan 21st, 2016 at 7:14am by gb3
6 71 Last Post Jan 22nd, 2016 at 5:33am
By: gb3
Normal Topic
Everybody's IP is the Same
Even guests, and when a "guest" does something they are not supposed to The Guardian blocks the IP and everyone gets a 403 Error.
For now I disabled The Guardian and all is well, but I would like...

Started Jan 4th, 2016 at 6:59pm by RonS2
2 58 Last Post Jan 4th, 2016 at 8:02pm
By: RonS2
Normal Topic
Read-Only Mode?
Is there a specific switch to put a 2.5.2 board into read-only mode?
If not, is there a way to do that fairly easily? Thanks, I've searched for the last hour and can't find anything on how though...

Started Jan 4th, 2016 at 8:26am by Griff Hamlin
1 51 Last Post Jan 4th, 2016 at 3:26pm
By: Dandello
Normal Topic
Chat Mod for YaBB 2.6.11?
Is there a mod for YaBB 2.6.11 that would allow forum members who are online at the same time to have text chats that would not become permanent posts on the forum?

Started Dec 14th, 2015 at 2:09pm by George Maschke
3 56 Last Post Dec 14th, 2015 at 5:05pm
By: Dandello
Normal Topic
How can I bypass login for some users?
I am trying to implement using YaBB within the framework of a website I am building. The site already requires users to log in to access certain pages. Since I already validate the user, how can I byp...

Started Dec 9th, 2015 at 2:02am by SirIzzy
1 47 Last Post Dec 9th, 2015 at 2:41pm
By: Dandello
Normal Topic
Registration log over-counting waiting reg'ns
My v2.2.1 forum seems to have 13 phantom items in the reistration log. The main page shows:
Quote:
There are 14 Pre-Registered Members that are not yet validated.

But on openibng the log there is one ite...

Started Dec 7th, 2015 at 8:53pm by mwra
3 54 Last Post Dec 8th, 2015 at 7:59am
By: mwra
Normal Topic
RSS Feed in XML (Outlook)
Hi there.
We just updated to YABB2.6 in October.
Now we have some members who read their RSS-Feeds in Outlook.
They say, its not possible to subscibe anymore because Outlook is "looking...

Started Dec 1st, 2015 at 4:28pm by Skinwalker
2 52 Last Post Dec 4th, 2015 at 11:15am
By: Skinwalker
Normal Topic
IP Lookup
When an IP is clicked you get a list of links to do a Lookup for that IP. Do I have access to that list? Can I add or delete links in this list?

Started Nov 29th, 2015 at 7:13pm by Tanner
2 39 Last Post Dec 1st, 2015 at 3:57pm
By: Tanner
Normal Topic
Video Resize
I did a number of searches of trying to find out a way to resize video's that I post on my board. I did find how to set image size to there original size but found nothing for video's.
As it look...

Started Nov 25th, 2015 at 10:57pm by campage1
4 49 Last Post Nov 26th, 2015 at 11:46pm
By: Dandello
Normal Topic
"Mark as Read" button stopped working
Hi,
Not sure if our site was hacked or not but it went offline totally following a large increase in server resources episode, and after reinstalling a previous days backup we now have the site w...

Started Oct 29th, 2015 at 1:20pm by stuartsheppard
5 70 Last Post Nov 11th, 2015 at 5:53pm
By: Dandello
Normal Topic
Remote Server not available (Admin Center)
I get the following warning in the Admin Center -> Forum Statistics -> Miscellaneous:
Your Version/Current Version YOUR version: YaBB 2.6.11
Latest RELEASE version: Remote Server not available

Shou...

Started Oct 27th, 2015 at 9:14am by megacd
1 47 Last Post Oct 29th, 2015 at 2:17pm
By: Dandello
Normal Topic
Missing Spanish accents and symbols after upgrading to 2.6.11
Hello, I just upgraded my old Yabb 2.5.2 forum to the brand new 2.6.11 version. I followed all the steps in the upgrading guide (clean installation, right chmods, run the conversion tool from the admi...

Started Oct 23rd, 2015 at 12:50pm by megacd
5 64 Last Post Oct 27th, 2015 at 8:23am
By: megacd
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Litespeed to Apache problems - Spoofing
2.5.2
Yesterday my host provider switched the server from Litespeed to Apache.
Some minor problems showed up and we resolved them quickly.
One problem we haven't figured out is members ...

Started Sep 29th, 2015 at 2:08pm by RonS2
« Pages 1 2 3 4 5 »
61 291 Last Post Oct 7th, 2015 at 11:37pm
By: RonS2
Normal Topic
Wait...
I just upgraded from V2.5 to current (2.6.2?) Everything appears to have gone fine with the upgrade. Customized the look, all good. I made one post tonight to the new forum, that went fine. Went to an...

Started Sep 29th, 2015 at 6:59am by Tanner
3 58 Last Post Sep 29th, 2015 at 5:02pm
By: Tanner
Pages Pages: 1 [2] 3 4 ... 39
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index   Top