General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 1,039
Posts: 8,349
Pages Pages: 21 22 [23] 24 25 ... 36
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (Z-A)
Normal Topic
new member not able to start new topic
Hi, i have some problem with my site. My site is indiancarz.com and i have problem, my users not able to add new thread. while try to add new thread i get: "Error: You are not allowed to access this s...

Started Jul 8th, 2011 at 5:39pm by sachin
3 616 Last Post Jul 17th, 2011 at 3:51pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Closed Child boards
I have a General Category which anyone in a specific group can participate in. Under that category I have specific child boards that are restricted participation.
Do I need to create a group for ...

Started Jul 14th, 2011 at 1:00pm by voice23
5 851 Last Post Jul 16th, 2011 at 3:42pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
I can't place a plea for help!
I keep getting a timeout werror when trying to post on here - this is my forth attempt!
JOHN

Started Jul 6th, 2011 at 6:59pm by jfk
7 1,157 Last Post Jul 11th, 2011 at 4:10pm
By: JonB
Normal Topic
Help with notification settings
Everything is set up... members in place.
All the notifications have been set up and updated. However when a new item is posted none of the members get an email advising them about a new post on...

Started Jul 8th, 2011 at 11:05pm by Lori33
1 394 Last Post Jul 9th, 2011 at 3:22pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Edit "Member Groups-> Member Title to display"
Hi,
I want to re name the member title to display
I just tried to do this and after re naming the YaBB Newbie
these members could not access the forums?
When I change this is there...

Started Jul 9th, 2011 at 10:25am by TruckCam
1 357 Last Post Jul 9th, 2011 at 3:20pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Perl Scripts wont run
Hi,
I have a problem with my forum. Our host recently added SQL to our package and until then, the forum was running nicely. Now however, when any script is started, I get this error:
(http:...

Started Jul 2nd, 2011 at 5:55am by markvanhaze
4 1,479 Last Post Jul 8th, 2011 at 8:16pm
By: JonB
Normal Topic
Large number off Guests and Spam
We are currently running YaBB 2.1 and for the last couple of days the number of guests on the site has shot up to over 400 (Normally around 100 or less).  The number of registered users has also rocke...

Started Jul 6th, 2011 at 1:17pm by djblamire
6 1,196 Last Post Jul 7th, 2011 at 6:17pm
By: djblamire
Normal Topic
Duplicate Title Tags
Hi all,
Just wanted a little advice. Reviewing Google Webmaster today, I see I have thousands of entries under HTML suggestions > Duplicate Title Tag.
These are all for YaBB forum URLs. Most...

Started Jul 5th, 2011 at 4:27pm by radioandtelly
2 892 Last Post Jul 7th, 2011 at 8:40am
By: radioandtelly
Normal Topic
Wildcards available in Censored Words list?
I am bulking up my Censored Words list, trying to forestall creative attempts at getting around the items in my list. áIt seems that the list is quite literal - If you get an exact match, it will be f...

Started Jul 5th, 2011 at 4:33pm by Spitball
1 594 Last Post Jul 6th, 2011 at 1:32am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Deleting yabbaddress.csv
From time to time I download a copy of my members/email addresses file from the Variables folder just to have a hard copy backup.
Is it OK to delete yabbaddress.csv from the Variables folder once...

Started Jul 1st, 2011 at 3:33pm by jon666
1 594 Last Post Jul 1st, 2011 at 9:15pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
unable to logout
For the past 2 hours or so am not been able to logout of this forum..am on ff ver 5

Started Jun 23rd, 2011 at 5:08pm by chillipepper
6 1,009 Last Post Jun 28th, 2011 at 7:59am
By: chillipepper
Normal Topic
How does it work?
I'm new to YaBB, and forum software, so I have no idea how it/they work. Could somebody help me? I am also trying to figure out how to get a theme on my YaBB forum.

Started Jun 26th, 2011 at 5:39pm by Likestodraw
1 573 Last Post Jun 27th, 2011 at 1:28am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Reply all in PM's
Unless I have missed something, this feature is not available and you can only reply to the original sender.
Is there an edit I can make so that people can reply to all recipients in a PM without...

Started Jun 25th, 2011 at 12:11pm by Gaucho
0 398 Last Post Jun 25th, 2011 at 12:11pm
By: Gaucho
Normal Topic
Reading Clicklog
I am trying to trace some abuse of my forum using the clicklog.
I can see who has viewed a particular thread, but is there a way of deciphering the date and time from the clicklog file.
Than...

Started Jun 23rd, 2011 at 11:49am by Gaucho
4 774 Last Post Jun 25th, 2011 at 12:08pm
By: Gaucho
Normal Topic
Unable to change displayed name for member
I have a member who changed his displayed name a few days ago.
Now he wants to change it back to the old displayed name, and when he or I try, we get the error message that the displayed name is ...

Started Jun 23rd, 2011 at 11:35pm by Griff Hamlin
1 569 Last Post Jun 24th, 2011 at 7:07pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
New Members won't show up ???
Yea, got 2 new members showing up.
but in members list (even in admin center) they wont show?
so i used recount member rebuild msg index etc and still wont show?
but they are here.. and...

Started Jun 21st, 2011 at 8:15pm by L_ith
3 676 Last Post Jun 23rd, 2011 at 12:37am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Delivery of Activation Email Fails
Hello,
I have YaBB 2.3.1 installed. I require any user to register and send an activation email and I prefer YaBB SMTP Engine...
YaBB reports that activation email sent succesfully, sometime...

Started Jun 21st, 2011 at 6:22pm by magneticblue
2 907 Last Post Jun 22nd, 2011 at 8:16pm
By: JonB
Normal Topic
Word censor in PMs
YaBB 2.5, word censor doesn't seem to work in PMs on my site...   ...is this by design, a bug, or a Ding-up with my setup Grin

Started Jun 14th, 2011 at 9:11pm by The Boy
8 2,492 Last Post Jun 22nd, 2011 at 6:36pm
By: The Boy
Normal Topic
Registration Log
At the top of my forum, it consistently says that there are 3 validated registrants awaiting approval. There aren't! There are no *.pre files in the Members folder and the registration.log file is emp...

Started Jun 22nd, 2011 at 10:09am by Rich S
This topic contains 1 attachment
3 717 Last Post Jun 22nd, 2011 at 5:08pm
By: tonyvic
Normal Topic
Guess Can't Post or view Messages
hi.. im a fan of yabb...   and think or i know yabb has it all together...   
just one question..  how do i get my guess to post.. and see messages..  i have yabb2.5 
thanks
steve

Started Jun 20th, 2011 at 2:45pm by farriers
1 876 Last Post Jun 20th, 2011 at 6:01pm
By: Captain John - Ex Member
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
ex member
How do you reinstate an Ex member, all there posts are there , but they are an ex member now...don't know how it happened.
He was one of the first members & I already checked the forum date & it'...

Started Jun 11th, 2011 at 10:21am by knotacare
« Pages 1 2 »
This topic contains 2 attachments
25 3,285 Last Post Jun 18th, 2011 at 10:31pm
By: moskovita
Normal Topic
RSS broken in YaBB 2.5 AE?
I upgraded to 2.5 AE a while back and noticed that the RSS feeds that I was previously subscribed to no longer work.  I had previously been using version 2.3.  The problem is that the current RSS feed...

Started Jun 15th, 2011 at 7:08pm by snewpy
This topic contains 1 attachment
3 987 Last Post Jun 18th, 2011 at 5:37pm
By: Derek Barnstorm
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Error when attaching a picture to message
Members are unable to attach a picture to their message on my forum. It worked fine before, and I didn't change any settings. Can you please tell me what's causing the problem?
There's an error m...

Started Jun 11th, 2011 at 5:24am by Miss Emily
« Pages 1 2 »
25 4,297 Last Post Jun 18th, 2011 at 3:25am
By: Miss Emily
Normal Topic
Member Groups not working ?
Hey,
i recently created a new custom member group with a new position and the name color is in blue,
but when the member posts he shows up as a moderator and is in green ?
why is this? ...

Started Jun 16th, 2011 at 5:54pm by L_ith
5 1,455 Last Post Jun 17th, 2011 at 9:44pm
By: L_ith
Normal Topic
Allowing members to post
I had to redoe the forum 100% because we could not change it form the old server to the new server. When done with setting everything up, we went live and only have a few registered members. I require...

Started Jun 7th, 2011 at 5:34am by Jeff Walters
2 1,198 Last Post Jun 14th, 2011 at 6:33pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
changing directory of forum
hi guys i was wondering if its possible to change the directory of the forum from like cgi-bin/yabb2/YaBB.pl to say /forum or /forum.php, thanks in adv
ps is there any nice tutorials around for c...

Started Jun 11th, 2011 at 1:48am by mattcsczz
3 943 Last Post Jun 14th, 2011 at 6:24pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Display of the main page
Ever since I had to redo the forum, I have had vast problems installing and setting this up. No new members can post, main page WILL NOT DISPLAY at all for any members beside the admin person. Cant de...

Started Jun 10th, 2011 at 3:53am by Jeff Walters
4 957 Last Post Jun 14th, 2011 at 6:19pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
removing rogue registrants without contacting them
Hi,
Is there a way to remove rogue registrants from the Registration Log without clicking on the 'Instant Reject' or 'Reject Membership' buttons (and thereby sending them an email)?

Started Jun 9th, 2011 at 8:14am by gilgamesh
3 587 Last Post Jun 10th, 2011 at 5:00pm
By: JonB
Normal Topic
Board index showing N/A instead of last post
On my forum, when a post is deleted, the board index shows N/A instead of showing the previous latest post. Its a minor bug, but an annoying on. Is there any fix?
[IMAGE]

Started Jun 9th, 2011 at 9:20pm by Njones
1 650 Last Post Jun 9th, 2011 at 10:57pm
By: JonB
Normal Topic
Any ETA for codex return?
I installed YABB a few days ago and would like to start customizing it. Is there any idea when the codex will be available again? A few days? Months?

Started Jun 4th, 2011 at 8:11pm by S.P.Robinson
1 550 Last Post Jun 9th, 2011 at 7:22am
By: JonB
Pages Pages: 21 22 [23] 24 25 ... 36
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index   Top