General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 1,113
Posts: 8,852
Pages Pages: 24 25 [26] 27 28 ... 39
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (Z-A)
Normal Topic
Unable to change displayed name for member
I have a member who changed his displayed name a few days ago.
Now he wants to change it back to the old displayed name, and when he or I try, we get the error message that the displayed name is ...

Started Jun 23rd, 2011 at 11:35pm by Griff Hamlin
1 632 Last Post Jun 24th, 2011 at 7:07pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
New Members won't show up ???
Yea, got 2 new members showing up.
but in members list (even in admin center) they wont show?
so i used recount member rebuild msg index etc and still wont show?
but they are here.. and...

Started Jun 21st, 2011 at 8:15pm by L_ith
3 710 Last Post Jun 23rd, 2011 at 12:37am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Delivery of Activation Email Fails
Hello,
I have YaBB 2.3.1 installed. I require any user to register and send an activation email and I prefer YaBB SMTP Engine...
YaBB reports that activation email sent succesfully, sometime...

Started Jun 21st, 2011 at 6:22pm by magneticblue
2 971 Last Post Jun 22nd, 2011 at 8:16pm
By: JonB
Normal Topic
Word censor in PMs
YaBB 2.5, word censor doesn't seem to work in PMs on my site...   ...is this by design, a bug, or a Ding-up with my setup Grin

Started Jun 14th, 2011 at 9:11pm by The Boy
8 2,729 Last Post Jun 22nd, 2011 at 6:36pm
By: The Boy
Normal Topic
Registration Log
At the top of my forum, it consistently says that there are 3 validated registrants awaiting approval. There aren't! There are no *.pre files in the Members folder and the registration.log file is emp...

Started Jun 22nd, 2011 at 10:09am by Rich S
This topic contains 1 attachment
3 740 Last Post Jun 22nd, 2011 at 5:08pm
By: tonyvic
Normal Topic
Guess Can't Post or view Messages
hi.. im a fan of yabb...   and think or i know yabb has it all together...   
just one question..  how do i get my guess to post.. and see messages..  i have yabb2.5 
thanks
steve

Started Jun 20th, 2011 at 2:45pm by farriers
1 885 Last Post Jun 20th, 2011 at 6:01pm
By: Captain John - Ex Member
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
ex member
How do you reinstate an Ex member, all there posts are there , but they are an ex member now...don't know how it happened.
He was one of the first members & I already checked the forum date & it'...

Started Jun 11th, 2011 at 10:21am by knotacare
« Pages 1 2 »
This topic contains 2 attachments
25 3,340 Last Post Jun 18th, 2011 at 10:31pm
By: moskovita
Normal Topic
RSS broken in YaBB 2.5 AE?
I upgraded to 2.5 AE a while back and noticed that the RSS feeds that I was previously subscribed to no longer work.  I had previously been using version 2.3.  The problem is that the current RSS feed...

Started Jun 15th, 2011 at 7:08pm by snewpy
This topic contains 1 attachment
3 1,226 Last Post Jun 18th, 2011 at 5:37pm
By: Derek Barnstorm
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Error when attaching a picture to message
Members are unable to attach a picture to their message on my forum. It worked fine before, and I didn't change any settings. Can you please tell me what's causing the problem?
There's an error m...

Started Jun 11th, 2011 at 5:24am by Miss Emily
« Pages 1 2 »
25 4,412 Last Post Jun 18th, 2011 at 3:25am
By: Miss Emily
Normal Topic
Member Groups not working ?
Hey,
i recently created a new custom member group with a new position and the name color is in blue,
but when the member posts he shows up as a moderator and is in green ?
why is this? ...

Started Jun 16th, 2011 at 5:54pm by L_ith
5 1,586 Last Post Jun 17th, 2011 at 9:44pm
By: L_ith
Normal Topic
Allowing members to post
I had to redoe the forum 100% because we could not change it form the old server to the new server. When done with setting everything up, we went live and only have a few registered members. I require...

Started Jun 7th, 2011 at 5:34am by Jeff Walters
2 1,212 Last Post Jun 14th, 2011 at 6:33pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
changing directory of forum
hi guys i was wondering if its possible to change the directory of the forum from like cgi-bin/yabb2/YaBB.pl to say /forum or /forum.php, thanks in adv
ps is there any nice tutorials around for c...

Started Jun 11th, 2011 at 1:48am by mattcsczz
3 967 Last Post Jun 14th, 2011 at 6:24pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Display of the main page
Ever since I had to redo the forum, I have had vast problems installing and setting this up. No new members can post, main page WILL NOT DISPLAY at all for any members beside the admin person. Cant de...

Started Jun 10th, 2011 at 3:53am by Jeff Walters
4 1,064 Last Post Jun 14th, 2011 at 6:19pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
removing rogue registrants without contacting them
Hi,
Is there a way to remove rogue registrants from the Registration Log without clicking on the 'Instant Reject' or 'Reject Membership' buttons (and thereby sending them an email)?

Started Jun 9th, 2011 at 8:14am by gilgamesh
3 604 Last Post Jun 10th, 2011 at 5:00pm
By: JonB
Normal Topic
Board index showing N/A instead of last post
On my forum, when a post is deleted, the board index shows N/A instead of showing the previous latest post. Its a minor bug, but an annoying on. Is there any fix?
[IMAGE]

Started Jun 9th, 2011 at 9:20pm by Njones
1 741 Last Post Jun 9th, 2011 at 10:57pm
By: JonB
Normal Topic
Any ETA for codex return?
I installed YABB a few days ago and would like to start customizing it. Is there any idea when the codex will be available again? A few days? Months?

Started Jun 4th, 2011 at 8:11pm by S.P.Robinson
1 569 Last Post Jun 9th, 2011 at 7:22am
By: JonB
Normal Topic
Password issues
Ok I think I take the cake for stupid here.   I cleared out the cache/passwords on my local machine and thus had to reenter my password to get on my board.   Well it appears I have forgotten my passwo...

Started Jun 8th, 2011 at 10:13pm by iamnettie
3 1,155 Last Post Jun 9th, 2011 at 12:02am
By: Derek Barnstorm
Hot Topic (More than 10 Replies)
Error in admin center - posting ? googlespell?
Hey Guys,
I, don't remember seeing this before is this normal or?
SCREENSHOT BELOW

Started Jun 3rd, 2011 at 3:17pm by L_ith
This topic contains 2 attachments
10 1,119 Last Post Jun 6th, 2011 at 2:12pm
By: L_ith
Hot Topic (More than 10 Replies)
Login and password reset problems
I have been having a problem with v2.5 ever since I installed it and I just cannot seem to get around it. áI have posted here before but I never received a creditable answer. áPeople tried but we neve...

Started May 30th, 2011 at 1:02pm by N5HQ
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
15 3,528 Last Post Jun 3rd, 2011 at 3:33am
By: N5HQ
Normal Topic
Very Strange Error in 'OPTIONS' HELP NEEDED !
Hi again,
Every time i go on a members profile to check if there is problems
(this was due to a recent hack)
everything is fine but if i click options (even my own profile)
this c...

Started Jun 2nd, 2011 at 8:23pm by L_ith
2 1,160 Last Post Jun 2nd, 2011 at 11:43pm
By: JonB
Normal Topic
Slow response for some user(s)?
I recently upgraded from 2.4 to 2.5. All appears good.
But have one user complain that response of the forum is slow since the upgrade, but the rest of the web site responds OK for this person. <...

Started Jun 2nd, 2011 at 11:02am by Bod.
1 736 Last Post Jun 2nd, 2011 at 2:37pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Extended Profile after re-installation
Hello everyone Smiley
Yesterday I deleted my Yabb2.5 forum due to some mistakes I had made before while editing things. Before I deleted everything I downloaded the complete forum to my local drive.<...

Started May 31st, 2011 at 5:55pm by kelfan
3 1,310 Last Post Jun 2nd, 2011 at 2:33pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
open for viewing only, registered to post
I am new to Yabb and want to know if and how I can open the forum to viewing but require register or log on to post. Where do I go to make this happen? Undecided

Started Jun 2nd, 2011 at 1:18am by Metylhound
2 799 Last Post Jun 2nd, 2011 at 2:30pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
The member data file is corrupt.
I'm not really sure what happened.
One of my users tried to access my forum this morning and was told her saved password was wrong. áWhen she tried to recover it she got the message 'the member d...

Started May 29th, 2011 at 9:38am by ereicros
5 1,781 Last Post Jun 1st, 2011 at 3:14pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Cannot start a new topic on a forum using Yabb
I have recently joined a forum using YaBB but i do not get the option to make a new thread .
There is no buton for making a new thread , and at the bottom of the page it says i cannot make a new ...

Started May 30th, 2011 at 8:49am by cyberknight
1 661 Last Post May 30th, 2011 at 5:53pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
View group member list.
Is there a way to list which members are in which groups?
After I add a member to a group there doesn't seem to be a way to keep track of which members are in that group.
Thank you,

Started May 28th, 2011 at 11:57pm by Whirl
1 679 Last Post May 30th, 2011 at 5:38pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Cant see the new catagory
Newbie, again.
   I was successful at adding a category with boards once before, but now I have added another category and only Admin can see it.  I must have missed something.
Thanks.  SOO...

Started May 27th, 2011 at 3:34am by thymekiller
3 1,015 Last Post May 27th, 2011 at 4:20pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Verification Code picture GONE
Yea, the Verification Code when you sign up is on my forum, but if you use forgot password it wont show a Verification Code ? its just a RED x
whats missing?
wasn't like this before.
an...

Started May 25th, 2011 at 11:36am by L_ith
7 1,856 Last Post May 26th, 2011 at 1:15am
By: JonB
Normal Topic
Question on replying to posts.
I was wondering if there is a setting I missed that will let me reply to posts and get e-mail notification with out me having to check each box to be notified with each post I reply to.
Thanks.<b...

Started May 23rd, 2011 at 4:40am by Bill 24
4 1,300 Last Post May 24th, 2011 at 7:43am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Proxy Blocking
Hi, would appreciate clarification on Proxy Blocking. I would like to block a number of Proxy Servers but I am not clear whether entering the server names in the box (as shown) would actually allow th...

Started May 21st, 2011 at 2:51pm by Elrick.
5 11,563 Last Post May 22nd, 2011 at 11:45pm
By: Captain John - Ex Member
Pages Pages: 24 25 [26] 27 28 ... 39
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index   Top