General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 1,097
Posts: 8,729
Pages Pages: 26 27 [28] 29 30 ... 38
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (Z-A)
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Linking the attachment system to a different serve
Sorry, couldn't get more characters in the subject.
Subject: Linking the upload/download system to a different server.
So I have my forum on this host with which I'm very happy. However, pa...

Started Mar 30th, 2011 at 5:19pm by supertanno
« Pages 1 2 »
27 4,873 Last Post Apr 4th, 2011 at 7:49pm
By: supertanno
Normal Topic
Change admin system account ?
If I want to change the usergroup of the admin account from yabb administrator to non admin group I'm getting an error message, that this is not allowed for the admin account.
How is it possilbe ...

Started Apr 3rd, 2011 at 7:09pm by cos75
4 1,311 Last Post Apr 4th, 2011 at 6:48pm
By: JonB
Hot Topic (More than 10 Replies)
Notification & Favourites buttons not working
Adding/removing Notification and/or Favourite status does not work. On clicking the buttons, the page hangs showing the 'Adding Notification' or 'Adding Favourite' boxes.
When posting, checking t...

Started Mar 30th, 2011 at 9:49am by gilgamesh
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
17 4,353 Last Post Apr 2nd, 2011 at 3:02pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Transfer YABB froums
I want to transfer the YABB forum from my old server to my new server. However the web guy says YABB uses PEARL which is old and wont let him transfer anything at all. I dont want to start the whole d...

Started Apr 1st, 2011 at 7:10am by Jeff Walters
4 1,426 Last Post Apr 2nd, 2011 at 1:09am
By: JonB
Normal Topic
Login in maintenance mode
Im having problems logging in, I reset the pw by uploading admin.var again. Now when i go to login I use the admin/admin and it just refreshes the screen and doesnt log me in. I type in the username a...

Started Apr 1st, 2011 at 1:29am by bryanC
3 1,149 Last Post Apr 1st, 2011 at 10:53pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Missing threads?
I have gotten several messages from forum members this morning and yesterday evening stating that the latest hot thread in one of the boards on our forum has gone missing.  I took a look, and apparent...

Started Mar 25th, 2011 at 2:12pm by ghostess
5 929 Last Post Mar 30th, 2011 at 2:41pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
How to copy
How do I copy an article into exactly including the style? I copy and paste but it does not copy the style?

Started Mar 30th, 2011 at 3:57am by caotran99
1 571 Last Post Mar 30th, 2011 at 4:26am
By: Derek Barnstorm
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Save an Attachment / view full size image.
I'm still getting grief with viewing a full sized image or saving an attachment in v2.5
I had previously reported that "Inline (Post) IMG tag not working"
http://www.yabbforum.com/community/...

Started Mar 21st, 2011 at 11:04am by ayjayef
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
28 885 Last Post Mar 29th, 2011 at 11:56pm
By: ayjayef
Hot Topic (More than 10 Replies)
Text Links Not Working Correctly...
Before I upgraded to 2.5AE from 2.4 I could do this: [CODE] and it would show up correctly.  In 2.5AE I am not able to do this and have it look as it should.  It wants to ignore the closing bracket before "...

Started Mar 29th, 2011 at 6:34pm by j razz
This topic contains 1 attachment
10 1,876 Last Post Mar 29th, 2011 at 8:44pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Private messages - error message
Have a problem opening private messages all of a sudden. Comes up with this error message.
HTTP 501/HTTP 505
Can anyone suggest what might be wrong?

Started Mar 25th, 2011 at 2:22pm by sarabe
3 831 Last Post Mar 28th, 2011 at 1:54pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Search Engines
I am using YaBB 2.5 and at times I notice at the bottom of the main page it says "Search Engines" and some times it is 0 and some times it is 3, 2 or 1, Just what is that telling me and what is the se...

Started Mar 27th, 2011 at 5:31am by Bill 24
2 573 Last Post Mar 27th, 2011 at 6:24am
By: Bill 24
Normal Topic
Signature Image Scrolling
I have scoured the Codex and the Support Forum looking for the answer.
If it's there and I missed it, I apologize in advance for any inconvenience. I am using Yabb 2.5 AE.
So...here's my is...

Started Mar 25th, 2011 at 2:00am by ShirleyF
4 1,287 Last Post Mar 25th, 2011 at 5:00pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Troubleshooting - Logfiles to look at.
While working through a problem yesterday I stumbled on an error log that I didnt know about and it had 2 errors written for every YaBB page view.
Windows server IIS6
Activestate perl
U...

Started Mar 25th, 2011 at 3:12am by ayjayef
1 837 Last Post Mar 25th, 2011 at 3:50am
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Reason for joining.
Is there a way to disable the reason for joining that is asked in the registration form? I have looked everywhere.
Thanks In Advance.
Bill

Started Mar 21st, 2011 at 11:25pm by Bill 24
3 1,029 Last Post Mar 23rd, 2011 at 2:15pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Forum problems
John,
Interesting. I understand the server problems.  No matter how hard you try sometimes it is just beyond your control.
I'm having some problems with my board,.  I wonder if you can help?...

Started Mar 19th, 2011 at 5:23am by N5HQ
6 1,596 Last Post Mar 22nd, 2011 at 6:00pm
By: N5HQ
Normal Topic
yabb newbie removed -- restore possible?
How to restore the Yabb Newbie member type.
My co-adminstrator deleted the yabb newbie post-dependent member category during setup, and new users were orphaned.  I created a "new member" post dep...

Started Mar 18th, 2011 at 3:56am by benwood
3 1,345 Last Post Mar 21st, 2011 at 2:37pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Unable to logout
With my new PC running Windows 7 I loged-in to this forum with IE 9, and now discover that I can't logout. Huh
When I click the logout tab, the screen blanks for a fraction of a second then retur...

Started Mar 20th, 2011 at 12:58pm by tonyvic
3 714 Last Post Mar 20th, 2011 at 1:57pm
By: Jet Li
Normal Topic
Automatic Greeting
Users keep getting a welcome message each time they log on to the board. Something like, "Hey, Hey:) Welcome to my Board."
Is there a way to turn that greeting/function off?
Thank you for yo...

Started Mar 16th, 2011 at 6:43pm by Scott Jackson
4 1,452 Last Post Mar 18th, 2011 at 6:22pm
By: Jet Li
Normal Topic
Questions about "The Looking Glass Magazine Forum"
http://alphapro.com//YaBB.pl á áThis is an older release. áI have modified the colors and basic theme for a black background and colored text for instance. áMy primary questions are 1. áIs it a good i...

Started Mar 10th, 2011 at 4:55am by Jack Corbett
8 3,821 Last Post Mar 18th, 2011 at 5:54pm
By: Jack Corbett
Normal Topic
"Ex member" - what is this?
Sometimes when a new member registers on my forum, they get the title as an "ex member". It doesn't happen to everyone.
Why does this happen, do ex members get the same privilege as other members...

Started Mar 18th, 2011 at 2:42am by Miss Emily
3 1,592 Last Post Mar 18th, 2011 at 5:33am
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Email notification shutting itself off
I have a forum member on our site that selects to be notified when a topic is replied to.  It may work for one or two but then it shuts itself back off.  Creating a lot of frustration for them.  Any i...

Started Mar 15th, 2011 at 2:34am by 454webmaster
3 1,260 Last Post Mar 16th, 2011 at 4:22pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
IE9 RC1 - logon problems YaBB2.5
This was reported to me and I don't have IE9 (or a machine that will install it to test further)
IE9 RC1 (and we assume the IE full release version this week) cannot logon to YaBB2.5
The pe...

Started Mar 14th, 2011 at 1:15pm by ayjayef
4 1,838 Last Post Mar 15th, 2011 at 8:41am
By: ayjayef
Normal Topic
Need help with Registration Agreement file
On my forum, I tried to edit my Registration Agreement file and add some pictures, bold fonts, colors etc to make it stand out, but it wouldn't work. Is it possible to add these tags to the "agreement...

Started Mar 14th, 2011 at 9:59am by Miss Emily
6 2,739 Last Post Mar 15th, 2011 at 5:49am
By: Miss Emily
Normal Topic
Changing Blue Administrators
Hi guys,
I have YABB 2.1 which I love for a long time.
How do I change and delete the global administrators and admistrators which are found in red and blue at the right bottom hand side on ...

Started Mar 12th, 2011 at 10:21pm by GMGOD
7 2,168 Last Post Mar 14th, 2011 at 4:05pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Where is flood control?
Hello. Two part question.
I've upgraded to 2.5 and cannot locate flood control in the security center. Can anyone tell me if it has been moved to another area or called something else?
I'd r...

Started Mar 13th, 2011 at 7:01pm by lazykins
1 800 Last Post Mar 13th, 2011 at 11:02pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Sending PMs to multiple receipients
Sure I've seen a setting to change the max number of recipients for a PM, but I just can't see it now  Embarrassed
Is there a setting, or have I gone bonkers?

Started Feb 28th, 2011 at 4:16pm by The Boy
11 2,782 Last Post Mar 11th, 2011 at 4:34pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Yabb 2.3.1 promlems - please help!
Hy guys. Could you please help me a bit?
Got 2 questions:
1. The GreyBox function is on but all pictures are shown in new windows. I mean that a week ago any picture in forum opened in the g...

Started Feb 16th, 2011 at 6:56pm by Lancelotta
11 974 Last Post Mar 10th, 2011 at 6:13pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
admin account is an ex-member
My 2.1 YABB forum went a bit weird this morning. According to the users it is mostly back up now, but I can't log in.  When I log in using the usual admin/password details it tells me that my username...

Started Mar 10th, 2011 at 1:16pm by Blakey
3 1,054 Last Post Mar 10th, 2011 at 5:55pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Having an issue with images in post.
On my forum I have quite a few images and we all seen to get this message "30 sec and no images displayed"(something like that) Is there a way I can change a setting that will let the forun wait longe...

Started Mar 8th, 2011 at 5:21am by Bill 24
« Pages 1 2 »
15 3,022 Last Post Mar 10th, 2011 at 5:50pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Uploading files
I have version 2.4 and when searching this forum I get no results so I am trying to figure out how I as an admin or moderator can upload files in the posts. The link for the site is http://rochesterla...

Started Mar 9th, 2011 at 11:13pm by sparktronic
1 794 Last Post Mar 10th, 2011 at 12:56am
By: Derek Barnstorm
Pages Pages: 26 27 [28] 29 30 ... 38
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index   Top