General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 974
Posts: 7,744
Pages Pages: 28 29 [30] 31 32 ... 34
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (Z-A)
Normal Topic
Too many smiles
I have one user who loves smileys, last post he used close to 50.
Is there a way to limit the amount of smileys a user can use in a single post without hitting him over the head?
2.4

Started Sep 17th, 2010 at 7:53pm by ------
7 1,466 Last Post Sep 20th, 2010 at 5:42pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Bulk messages in the RSS feed-how to prevent it?
Bulk messages in the RSS feed-how to prevent it?
Thanks

Started Sep 19th, 2010 at 12:16pm by the apprentice
5 1,248 Last Post Sep 19th, 2010 at 1:41pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Convert to UTF-8
I have had a YaBB forum for several years in ISO-8859-1 and am looking to move to UTF-8.
Surprisingly, it seems information on UTF-8 with YaBB is a bit sparse. From reading the forums I've manage...

Started Sep 13th, 2010 at 11:08pm by blackcatnc
« Pages 1 2 »
20 4,626 Last Post Sep 16th, 2010 at 12:46am
By: blackcatnc
Normal Topic
Enable RSS for guests
I have a forum setup so that guests cannot view posts. Is there a way to allow guests to view the feed though?
The reason is, I display the three most recent posts on a website using CURL and the...

Started Sep 13th, 2010 at 8:42am by WebMe
1 740 Last Post Sep 13th, 2010 at 2:16pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Live preview not working for images
Hello Guys,
I have a little problem with the "live preview" option.
The images are not showing, this is how it looks:
[IMAGE]
Everyfile is new, there's no trace of the 2.4 forum.
Edit: is not working on this forum too!
Thanks...

Started Sep 12th, 2010 at 4:20am by Traxxas
3 952 Last Post Sep 12th, 2010 at 6:27am
By: Carsten - Ex Member
Normal Topic
Putting forum into Maintenence Mode
As my forum grows, currently approaching 1,000,000 posts, some of my external scripts that run over my YaBB files are getting more prone to corrupting it, esp those that modify YaBB files.
Theref...

Started Sep 8th, 2010 at 6:52pm by The Boy
8 1,718 Last Post Sep 11th, 2010 at 4:21pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
recycle bin not working
Hi again
when we installed our boards last year, we deleted the recycle bin. now we think it would be a good idea to reinstall it. I added a board, called it recycle bin, check make this a recycl...

Started Aug 14th, 2010 at 10:02pm by deborahalves
9 1,984 Last Post Sep 10th, 2010 at 9:19pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Blocking IP Address via .htaccess
I need to block some users from visiting the forum altogether.
I tried editing the .htaccess file under/cgi-bin/yabb2 by add the following lines: -
# Last modified by The Guardian: 10<sup>th...

Started Aug 19th, 2010 at 12:01pm by Jkulin
« Pages 1 2 »
16 3,376 Last Post Sep 10th, 2010 at 3:40pm
By: Jkulin
Normal Topic
2.5 yabb
if I upgrade, will I lose all my posts and info that I currently have?
dave

Started Sep 9th, 2010 at 10:37pm by dave1
2 888 Last Post Sep 10th, 2010 at 3:28pm
By: The Boy
Normal Topic
On-line off-line not working
I set up a 2.5ae test forum and I noticed that the on-line/off-line text isn't working. It shows that I'm off-line and of course, I'm not when I'm checking it.
http://www.aztt.net/cgi-bin/yabb2/Y...

Started Sep 7th, 2010 at 5:47pm by singletracker500
3 896 Last Post Sep 9th, 2010 at 1:52am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Default Avatar
Hi, Just upgraded to 2.5 and I'm wondering if there is a way for me to set all members to have a default Avatar unless they have set their own?
Many thanks

Started Sep 8th, 2010 at 11:52am by Dan_MK
1 628 Last Post Sep 8th, 2010 at 1:40pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Stealth Mode and Last Online Time?
I wouldn't really say that this is a bug as such (well, actually, I guess it is) , but I don't know where else to post it...
Anyway, as it is now, if an Admin or GMod is running in stealth mode t...

Started Sep 4th, 2010 at 12:11am by Derek Barnstorm
3 1,137 Last Post Sep 7th, 2010 at 7:59pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
Search Question
Search on my board seems to only search messages and not headings.  Also, it appears that search will only find complete words (e.g. 'arch' will not locate 'architecture').  Is there a setting that I ...

Started Sep 2nd, 2010 at 6:11pm by Joe Mayo
1 667 Last Post Sep 2nd, 2010 at 9:59pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Validation registrants notification incorrect
I upgraded to YaBB 2.5 AE this week.  In the hast of doing this I must have forgotten to look at my registration log and approve or disapprove those in the queue.
Problem I now have is my notific...

Started Aug 31st, 2010 at 4:20am by dblduck
5 1,424 Last Post Sep 2nd, 2010 at 9:53pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Change standared messages in YABB
I have a section in my forum for subscribed members only.  When they click on it the following message appears:
"You are not allowed to access this section"

How can I edit this and other standard...

Started Sep 2nd, 2010 at 3:42pm by Miss D Fyed
1 543 Last Post Sep 2nd, 2010 at 5:00pm
By: Miss D Fyed
Normal Topic
Having a devil of a time with sendmail
Hey guys!
I'm having a lot of trouble with sendmail. I think the ONLY thing it works for is registration (both sending e-mails to new users as well as requesting admin approval for new users).<br...

Started Aug 31st, 2010 at 11:46am by akdb8r
3 922 Last Post Aug 31st, 2010 at 5:27pm
By: Jet Li
Normal Topic
Yabb 2.4 Backup problem CGI Timeout
My largest forum has just taken to choking on backups.
The backup size is about 335 MB, and the backup was taking a bit over 6 minutes.
I couldn't find a reference on where to change the CG...

Started Aug 30th, 2010 at 7:56pm by JonB
3 1,029 Last Post Aug 31st, 2010 at 3:24pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Cannot access admin centre
Ive recently adopted the latest YaBB for another website of mine but am now after one day having problems.
I setup as per requested, went about building some posts in my new forum, but today cann...

Started Aug 29th, 2010 at 7:51am by ifizzy
3 827 Last Post Aug 29th, 2010 at 4:40pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Post independent Member Group question
I have added a new category to my forum (Contributors Forum) and a new board under this category (Contributor). I then set up a new Post independent Member Group called (AZTT Contributor) The problem ...

Started Aug 27th, 2010 at 9:36pm by singletracker500
11 1,791 Last Post Aug 28th, 2010 at 4:18pm
By: singletracker500
Normal Topic
Rebuild member history
I am still running 2.1 for now I will update to 2.5 but not until I work all the bugs out of this I dont want to update on top of problems My last problem seems to be in the maintenance mode I can run...

Started Aug 25th, 2010 at 6:53pm by notsoYYsguy
1 677 Last Post Aug 27th, 2010 at 4:33pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
missing graphics
hi again,
it would appear that the upgrade did not include the following .gifs nor can i find them in my previous version:
[CODE]
I found the files at the sourceforge.net repository but couldn't figure o...

Started Aug 24th, 2010 at 6:49pm by deborahalves
3 888 Last Post Aug 26th, 2010 at 10:49pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
500 Internal service error. Web host says my fault
I havent a clue whats going on.  One minute I was working on yabb forum when to another site came back and this:
[i]Internal Server Error
The server encountered an internal error or misco...

I emailed my isp please see below and

Started Aug 23rd, 2010 at 5:30pm by Miss D Fyed
3 1,064 Last Post Aug 23rd, 2010 at 7:14pm
By: Jet Li
Normal Topic
Disappearing posts
Hi,
My forum has suffered the last few days some some radomly dissappearing threads and posts. Both single posts and the odd full thread have been deleted.
I have 2 questions.
1. Is th...

Started Aug 23rd, 2010 at 12:25pm by [-DIR-] Muffy
2 798 Last Post Aug 23rd, 2010 at 6:08pm
By: [-DIR-] Muffy
Normal Topic
Update Session: Logs out admin
I'm using YaBB 2.5 AE.
When I Update Session through the tab to get back admin rights, my security question answer is not accepted and I'm logged out.
I've reset my question and answer and i...

Started Aug 22nd, 2010 at 8:53pm by WxDaddy
1 711 Last Post Aug 22nd, 2010 at 11:05pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
logged in yet showing guest status
Okay here is one more anomaly in our upgrade. This happens for members as well as admin. I (admin) login... good. I open a new tab or leave the site (i am logged in until browser closed and not closin...

Started Aug 22nd, 2010 at 4:44pm by deborahalves
2 817 Last Post Aug 22nd, 2010 at 6:37pm
By: deborahalves
Normal Topic
new install is resizing images
Hi again, well we just upgraded our big board and all went very smoothly except:
it is resizing images...making them smaller.
I checked in the admin under forum config/adv settings/images an...

Started Aug 21st, 2010 at 11:50pm by deborahalves
8 1,292 Last Post Aug 22nd, 2010 at 5:29pm
By: Jet Li
Normal Topic
Re: TeX for 2.5
Requests for Mods please on BoardMod.
http://www.boardmod.org/yabb2/YaBB.pl?num=1263506633

Started Aug 22nd, 2010 at 10:00am by Jet Li
0 499 Last Post Aug 22nd, 2010 at 10:24am
By: Jet Li
Normal Topic
How to exclude 1, or more boards from the RSS feed
How to exclude 1, or more boards from the RSS feed?

Started Aug 20th, 2010 at 6:35pm by the apprentice
3 1,055 Last Post Aug 21st, 2010 at 5:58pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Individual Posting Settings
Hi
Is there a way to ban an individual account from posting but still letting then view th boards?
Thanks
Matt

Started Aug 21st, 2010 at 9:37am by minimatt
1 705 Last Post Aug 21st, 2010 at 5:56pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
There is an invalid character detected
in the Displayed Name field.Valid Characters are Letters, Numbers, Spaces and ( [ ] # % + , - | . : = ? @ ^ _ )
Using 2.5 AE
Is there a way to change this? Didn't find an option for it and o...

Started Aug 21st, 2010 at 7:45am by Smirftsch
3 1,013 Last Post Aug 21st, 2010 at 1:44pm
By: Jet Li
Pages Pages: 28 29 [30] 31 32 ... 34
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index    ^Top