General Usage and Feature Troubleshooting General Usage and Feature Troubleshooting
Need help with a -feature- of YaBB, or have a non-installation/error related question? Please do not ask questions about mods here. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Boardmod Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 948
Posts: 7,391
Pages Pages: [1] 2 3 ... 33
There are no actions to perform.
 
Subject Sort (A-Z) / Started By Replies Views Last Post
 Important Topics
Global Announcement
YaBBForum may be temporarily unavailable 15 Jul - 0200-0500 UTC
Our ISP is doing major physical cabling maintenance tonight, there may be times where our service is not available
Maintenance Begins Local Time:
Sarasota (U.S.A. - Florida)      Monday, Jul...

Started Jul 14th, 2014 at 8:05pm by JonB
0 77 Last Post Jul 14th, 2014 at 8:05pm
By: JonB
Global Announcement
Update Session
For those who are NOT using their password as their Session Update answer, please go to your User CP and re-input your answer. We've changed how the answers are saved to avoid problems with non-Englis...

Started Jun 12th, 2014 at 11:51pm by Dandello
1 282 Last Post Jun 18th, 2014 at 1:44pm
By: vteams
Sticky Topic
Attachments security issue
This has been brought to our attention by John Lightsey. There is a reported vulnerability involving text file (*.txt) attachments where Perl code in the file can actually be run by the server rather ...

Started May 2nd, 2013 at 4:15pm by Dandello
4 1,646 Last Post May 5th, 2013 at 11:09pm
By: Dandello
Sticky Topic
underline feature broken
The underline feature is broken on my forum. I tried viewing the posts with different templates in case it was a colour issue.
www.ozpolitic.com/forum/YaBB.pl?num=1355203172/4#4

Started Dec 16th, 2012 at 9:35am by freediver
10 2,699 Last Post Feb 5th, 2013 at 10:05am
By: freediver
 Board Topics
Normal Topic
-1 new messages?
Yeah, here.
I'm showing a total of -1 new messages in my PM box. (That's a negative number there.) The message itself it telling me that someone is on vacation - last summer.

Started Jan 27th, 2012 at 8:42pm by Dandello
1 382 Last Post Jan 27th, 2012 at 10:32pm
By: Dandello
Normal Topic
Spammer is targeting my membership application
HELP! Over the past months I have had a few spammers attempt to gain membership to my forum by applying for membership. I always reject their membership. I can tell they are spammers because they alwa...

Started Sep 2nd, 2011 at 11:42am by DeborahW
This topic contains 1 attachment
7 1,136 Last Post Sep 3rd, 2011 at 5:29am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
$facesdir setting must be fixed immediately
I am getting this errors message.. I just uploaded this to the server and was setting some things up in the admin section such as the website title and such and i got this error..............
[i]Can't open directory (/home/mc

Started Sep 3rd, 2012 at 7:21pm by dave1
2 631 Last Post Sep 3rd, 2012 at 7:29pm
By: xnoddyx
Normal Topic
<yabb> things
I have noticed mainly things like <yabb signature> where are these stored so i can edit things within the <yabb signature> like options and things?
PS sorry for not being very descriptive

Started Sep 22nd, 2010 at 9:07pm by coldnex
3 912 Last Post Sep 23rd, 2010 at 1:59pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
"Encountered a 500 error" re: www.yabbforum.com
I hope the following can be of some help:
Edited:
An error has been encountered in accessing this page.
1. Server: www.yabbforum.com
2. URL path: /cgi-bin/community/YaBB....

Started Dec 23rd, 2011 at 5:18am by Bill Myers
14 2,022 Last Post Jan 1st, 2012 at 12:36am
By: Lindaru
Normal Topic
"Ex member" - what is this?
Sometimes when a new member registers on my forum, they get the title as an "ex member". It doesn't happen to everyone.
Why does this happen, do ex members get the same privilege as other members...

Started Mar 18th, 2011 at 2:42am by Miss Emily
3 1,550 Last Post Mar 18th, 2011 at 5:33am
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
"Last Post" doesn't update
http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
It says the last post was on June 3, but there have been more posts since then.
Also when I post, it tells me 504 gateway time out, but whe...

Started Jul 26th, 2013 at 12:06am by tony873004
1 291 Last Post Jul 26th, 2013 at 12:35am
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
"Name field not filled out"
Hello,
I had a member email with this problem, saying that when he tries to post he gets' the message:
"An Error Has Occurred! The Name field  was not filled out. It is required."
I had...

Started Jun 10th, 2010 at 12:36am by seaphoto
This topic contains 1 attachment
3 1,397 Last Post Jun 11th, 2010 at 3:27pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
"New messages" button
When a thread has new messages, the button is always in English in default template... I hacked it in the forum I upgraded by infixing $language in the button filename in the two places it is mentione...

Started Jul 11th, 2014 at 9:52pm by Monni
6 39 Last Post Jul 12th, 2014 at 7:01pm
By: Dandello
Normal Topic
"The E-mail field was not filled out. It is required."
Guests get error "The E-mail field was not filled out. It is required." I can't find any setting, that guests can post topics without email. Is there that kind of setting, or am I just blind?
Is ...

Started Feb 5th, 2014 at 2:09pm by ippe73
8 825 Last Post Mar 5th, 2014 at 3:43pm
By: Bill Myers
Normal Topic
"yabb.pl" (lower case) error
I think this is related to my previous issues with threads not updating:
http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1358117025
The hosts made some changes a few weeks back that fixed it, but n...

Started Sep 2nd, 2013 at 9:09am by freediver
6 1,094 Last Post Sep 3rd, 2013 at 3:29pm
By: RonS2
Normal Topic
'allowed to start topic' bug
I have created extra member groups to ban members from specific boards (not the whole forum). It worked fine when I was on 2.2.1. Now I can disallow topic replies, but I cannot disallow starting of ne...

Started May 4th, 2012 at 11:08pm by freediver
1 575 Last Post May 5th, 2012 at 8:27pm
By: Derek Barnstorm
Hot Topic (More than 10 Replies)
'P----d' off
[size=14][font=Comic Sans MS]I tried to reg for this BMW R65 site but there is no reg button it's  just not there so I reg here thinking I could logon that way.That was a waste of time sombody plea...
bmwr65.org/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=131193

Started Jul 12th, 2012 at 6:11pm by PAUL-N
« Pages 1 2 »
15 2,814 Last Post Jul 13th, 2012 at 7:21pm
By: Bill Myers
Normal Topic
*YaBB recentposts*
Well, after much searching I’ve finally had to admit defeat and ask whether or not you can change (increase) the value of the “Most recent posts” (to more than 10)?
Many thanks.

Started Nov 3rd, 2010 at 8:31pm by DrDil
1 683 Last Post Nov 3rd, 2010 at 10:49pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
.DE .JP Email and more domains NOT WORKING ?
right well, i have set up my forum a long time ago eveyrhting is working.
the members i get moslty use .com or .co.uk  be it msn or yahoo or any other email long as its .com or .net or .co.uk and...

Started Nov 16th, 2010 at 6:57pm by L_ith
1 627 Last Post Nov 16th, 2010 at 8:04pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
.JP Domains Blocked? why?
This is very odd i checked in anti spam settings email stuff nothing can be found related to JP domains
i have a user testing an account and he hashotmail
Hotmail.co.jp is the domain he used forgot pas...

Started Jun 13th, 2010 at 7:58pm by L_ith
10 3,053 Last Post Jun 14th, 2010 at 7:07pm
By: L_ith
Hot Topic (More than 10 Replies)
2 YaBB forums on same site
If I wanted to run 2 forums on one site and have them both share the same files from the "yabbfiles" folder, would there be anything that might go haywire?
Or should I have a seperate folder for ...

Started Jun 30th, 2012 at 11:37pm by westwegoman (Ex Member)
« Pages 1 2 »
24 3,332 Last Post Jul 3rd, 2012 at 5:46pm
By: Bill Myers
Normal Topic
2.5 yabb
if I upgrade, will I lose all my posts and info that I currently have?
dave

Started Sep 9th, 2010 at 10:37pm by dave1
2 871 Last Post Sep 10th, 2010 at 3:28pm
By: The Boy
Normal Topic
2.5AE - Ban List Limit of IPs ?
Hi,
Is there a limit of banned IPs that can be added to the ban list?. I have recently upgraded to 2.5AE
Today I went to add a spammer IP to the list (there were already 364 banned IPs) and ...

Started Mar 31st, 2011 at 11:52pm by Elrick.
5 1,548 Last Post Apr 5th, 2011 at 4:10pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
3000 Script Abuse emails in two minutes
I know The Guardian was doing its job and protected the forum so all is good. ( I block the IP)
But what were they trying to do?
Quote:
Scripting Abuse Detected! on Jul 3, 2013  12:44pm
Ab...

BTW - I just turned on  messageindex, m

Started Jul 3rd, 2013 at 6:06pm by RonS2
8 1,708 Last Post Jul 4th, 2013 at 11:55am
By: RonS2
Locked Topic
403 Forbidden Error and .htaccess
I have recently updated my Joomla installation and the security features in the built-in .htaccess file blocks my forum from working. All I get is a 403 error, and I have already checked CHMOD and cgi...

Started Aug 6th, 2012 at 4:35am by Alejandro Raggio
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
23 6,839 Last Post Aug 8th, 2012 at 6:41pm
By: JonB
Normal Topic
403 forbidden message!
My forum (2.4) has been up and running for ages,.. and it was working perfectly last night at 11pm. I checked it this morning though & I'm getting a 403 message when I try any of the .pl files!!
...

Started Jan 6th, 2011 at 9:28am by Njones
1 591 Last Post Jan 6th, 2011 at 6:29pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
404 - again.. (HELP)
Yea... my forums been stable etc but today i went to chekc it and now it jsut takes me to my 404 page this has happens before when the forum bans robot ips or something...  now i have no access i need...

Started Jul 16th, 2010 at 7:23pm by L_ith
« Pages 1 2 »
This topic contains 2 attachments
23 4,563 Last Post Jul 21st, 2010 at 2:46am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
413 Request entity too large
Can someone help me? I get "413 Request entity too large" when trying to upload a photo.  I have to scale down photos in order to attach them to posts. 

Started May 15th, 2010 at 4:19am by Sue66
5 1,873 Last Post May 17th, 2010 at 2:54pm
By: JonB
Normal Topic
500 Error
I'm upgrading from Yabb 2.4 to 2.5.2 but as soon as I try to edit anything on the forum it displays a 500 error which then shows up on every forum page I try to access. I've followed what it said on t...

Started Feb 27th, 2013 at 9:28pm by minimatt
1 455 Last Post Feb 27th, 2013 at 10:14pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
500 Error
My newly installed version of YaBB, 2.5 AE has been working perfectly until just now.
After installing some scammers addresses in The Guardian I suddenly got a 500 error.
Logged out and trie...

Started Nov 18th, 2010 at 5:25pm by Glyn
3 875 Last Post Nov 19th, 2010 at 6:19pm
By: Captain John - Ex Member
Pages Pages: [1] 2 3 ... 33
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index    ^Top