Installation and Setup on Windows Servers Installation and Setup on Windows Servers
Get help installing and setting up YaBB on a Windows web server. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 32
Posts: 497
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (old answer)
 Important Topics
Global Announcement
ISP Repairs
I got an robo-call just now - our ISP is performing emergency repairs overnight May 20-21.  We may be off-line temporarily
thanks
Smiley

Started May 21st, 2015 at 5:10am by JonB
2 116 Last Post May 29th, 2015 at 4:51am
By: donjusko
Locked Global Announcement
Moderation Policy - Read & Heed
Thanks to all for your recent opinions, and those given to me in the past.
A. I waited for timed banning to work before using it.á There was a reason, just as beating your dog every time it acts ...

Started Feb 10th, 2015 at 10:45pm by JonB
1 389 Last Post Mar 3rd, 2015 at 12:26pm
By: JonB
Global Announcement
Update Session
For those who are NOT using their password as their Session Update answer, please go to your User CP and re-input your answer. We've changed how the answers are saved to avoid problems with non-Englis...

Started Jun 12th, 2014 at 11:51pm by Dandello
1 1,425 Last Post Jun 18th, 2014 at 1:44pm
By: vteams
 Board Topics
Hot Topic (More than 10 Replies)
Search Engines
Hello YaBB, As you know i newly created site: www.indiancarz.com and have lots of issues... I must say for your every help till now. At present, dont know why in my site cant show any Search Engines. ...

Started Aug 20th, 2011 at 10:36pm by sachin
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
17 6,365 Last Post Mar 23rd, 2012 at 1:56am
By: Bill Myers
Normal Topic
Host Change Creates Problems with Paths
On previous host (e-host), these path settings worked fine:
1. /home/users/web/b1666/eh.jerryosb2/yabbfiles/Templates/Forum/default.css
2. /home/users/web/b1666/eh.jerryosb2/yabbfiles<br ...

Started May 22nd, 2010 at 8:55pm by Jerry-O
5 3,485 Last Post May 23rd, 2010 at 4:26pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Stupid question? Site URL
Sorry for this silly question but I cam across this free forum software , which I setup successfully but I have not had time in recent weeks to customise it or develop it. I have now forgotten my Yabb...

Started Jun 25th, 2010 at 6:28am by l8fx
1 2,121 Last Post Jun 25th, 2010 at 7:31am
By: l8fx
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
CGI Error - HTTP Errors
Hello,
I have installed a fresh copy of Yabb 2.4 on a NEW host.
I have inquired and received the corrrect shebang line and changed the appropriate files although not sure if that was necessa...

Started Jun 17th, 2009 at 3:41pm by TickToo
« Pages 1 2 3 4 5 »
70 35,697 Last Post Jul 28th, 2010 at 1:17pm
By: gamemaster
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Problem with Email and Some Admin
I moved our Yabb from a shared account to a dedicated server.  Everything works fine except for email notifications and some Admin functions.  Also, users sometimes get the same error I get on the Adm...

Started May 27th, 2010 at 12:49am by SteveInTN
« Pages 1 2 »
26 12,344 Last Post Aug 11th, 2010 at 3:53am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
sendmail questions- XPPro, Apache, fake sendmail
I installed Yabb and got everything functioning today except sendmail. I tried fake sendmail. I can get it to work via command prompt but not through yabb. Any suggestions on how to fix fake sendmail ...

Started Sep 27th, 2010 at 12:34am by arlant
1 2,533 Last Post Sep 27th, 2010 at 3:07am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
YaBB2 on Abyss Web Server Success.
Hey ya'll,
I hadn't seen anyone comment on this particular combination, and it didn't come up in a search, so I thought I would report my success.á The installation went smoothly and everything w...

Started May 12th, 2010 at 5:39pm by DivAtATC
5 4,510 Last Post Nov 21st, 2010 at 10:50pm
By: Elfen
Normal Topic
Error when running Setup.PL after Win Install.
After installing and running Setup.PL for the first time, I am getting the following message.  Any idea of what might be causing it.  P.S. I entered admin as the PW.
Webpage error details
Us...

Started Nov 16th, 2010 at 6:56pm by shopnebr
5 3,678 Last Post Nov 22nd, 2010 at 7:18pm
By: JonB
Hot Topic (More than 10 Replies)
stupid 404 error
I have Perl installed. i have Yabb installed, permissions setup and IIS5 running on a winxp system. I try to go to http://localhost and i dont get anything. I cant access the forums on my other comput...

Started Nov 20th, 2010 at 6:58am by Tatzlwurm
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
21 7,604 Last Post Nov 23rd, 2010 at 6:07am
By: Tatzlwurm
Hot Topic (More than 10 Replies)
New 2.5 clean install
Anyone having stored IP address issues?  All of the users logged IP address are being stored as the same IP?  Any ideas?

Started Nov 25th, 2010 at 5:49am by jc2823
13 5,009 Last Post Nov 28th, 2010 at 4:12pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Change to Login time options
By default the login time is set to "Keeps". I have been trying to find where this can be changed so the default is "Until I close the browser". Any ideas pls??

Started Dec 8th, 2010 at 6:41am by TDS
3 2,083 Last Post Dec 9th, 2010 at 5:31pm
By: Derek Barnstorm
Hot Topic (More than 10 Replies)
XAMPP + YaBB.........
Right well.... i've got XAMPP installed all secured but i want to get a YaBB forum on it... i've opend the "PL" files and put the correct path to perll which is
#!C:\xampp\perl\bin\perl.exe
...

Started Apr 12th, 2010 at 6:32pm by L_ith
« Pages 1 2 »
17 11,018 Last Post Dec 21st, 2010 at 6:22pm
By: Tah Zonemaster
Hot Topic (More than 10 Replies)
cgi errors on startup
Hi,  I created a new board on a new site.  Everything was working wonderfully until recent.  I have been adding new features to the site and after adding a the lastest "members only" section the board...

Started Dec 17th, 2010 at 5:40pm by Jim Milton
14 6,762 Last Post Dec 31st, 2010 at 3:17am
By: Captain John - Ex Member
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Unable to log in to my new forum
Hello! I have just set up a new YaBB forum.
All seems to be ok, and working, however.. when I have added a member with YaBB Admin Center. The new memer is not allowed to log in. All it says is th...

Started Nov 28th, 2010 at 11:43pm by Darf76
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
28 10,949 Last Post Jan 11th, 2011 at 11:58am
By: Darf76
Normal Topic
Re-installing new YABB with my old forum
I am not a pearl or programming expert.  I downloaded the new version 2.5.  I have an old forum made several years ago, but can't find the person who made it with YABB.  It went down when I lost my do...

Started Jun 2nd, 2011 at 3:09pm by youcandraw
1 1,579 Last Post Jun 2nd, 2011 at 11:36pm
By: JonB
Hot Topic (More than 10 Replies)
Windows 7, IIS 7.5, YaBB 2.5 (and 3.0 Rev 382)
First I'd like to say "Amazing! It actually works on IIS 7.5!" áGrin
It does have quite a few problems though, which are most likely the fault of IIS 7.5, especially since these problems didn't see...

Started Mar 9th, 2011 at 6:04am by Talikar
14 9,379 Last Post Jul 7th, 2011 at 11:36pm
By: Meta4XYZ
Normal Topic
Change the Absolute Path
Somehow, I've managed to get a really, really wrong Absolute Path configured.  I'm not sure what I was smoking when I did the original configuration.  I can't find any place to change the absolute pat...

Started Jul 12th, 2011 at 2:22am by Meta4XYZ
5 3,048 Last Post Jul 19th, 2011 at 2:42am
By: JonB
Hot Topic (More than 10 Replies)
I get 502.2 error when running setup.pl
"HTTP Error 502.2 - Bad Gateway
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are ": /default/default.html at ./Sources/Subs....

Started Nov 30th, 2010 at 10:15pm by Spitball
« Pages 1 2 »
19 1,277 Last Post Aug 11th, 2011 at 4:28am
By: JonB
Moved Topic
Normal Topic
How to setup on vista
how can I download the software to my computer which is vista. I got a message to download another software first then tried to do setup but no luck. Any sugestions? I'm not a computer expert

Started Jun 19th, 2011 at 12:56am by Leethomas
2 2,414 Last Post Feb 25th, 2012 at 4:39am
By: Elfen
Normal Topic
Advanced Setting in install of 2.5 timing out
Hi,
I don't often have to post, which is great, but I've hit a stumbling block with my latest upgrade.
I made a mess of the upgrade in the first place so I did a clean install and then uploa...

Started May 21st, 2012 at 3:52pm by DeTox
5 2,491 Last Post May 30th, 2012 at 5:40pm
By: JonB
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Upgraded from 2.4 to 2.5 and now broken
Hi
I just applied Yabb 2.5 upgrade files over the top of a working 2.4 forum and it seems to have broken it.  I have a backup of the whole 2.4 directory, but if I can fix the 2.5 this would be be...

Started Jun 10th, 2012 at 9:45pm by sausagenet
« Pages 1 2 3 4 5 6 »
This topic contains 3 attachments
82 28,076 Last Post Jul 1st, 2012 at 12:54am
By: Bill Myers
Normal Topic
set up file
can anyone provide me with the set up file that lets me know what permissions to set files at and other things like that...
yabb2
thanks
dave

Started Sep 2nd, 2012 at 6:40pm by dave1
1 909 Last Post Sep 2nd, 2012 at 6:44pm
By: xnoddyx
Moved Topic
Moved: 'installing YaBB on Winows, Apache and Perl.'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Moved Topic
Moved: 'Installing YaBB on Windows through IndigoAMPP'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Moved Topic
Moved: 'Installing YaBB on Windows through XAMPP'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Hot Topic (More than 10 Replies)
Windows Server 2008 IIS 7 YaBB 2.5
I had my forum running perfectly under Windows Server 2003 and IIS 6 on my old server, but since moving to our new 2008 server with IIS 7, I am unable to log into the forum!
When I enter my valid...

Started Sep 24th, 2012 at 4:52pm by _STEVE_
« Pages 1 2 »
18 7,256 Last Post Oct 11th, 2012 at 1:18pm
By: JonB
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index   Top