Installation and Setup on Windows Servers Installation and Setup on Windows Servers
Get help installing and setting up YaBB on a Windows web server. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 32
Posts: 494
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Sort (A-Z) Replies Views Last Post
 Important Topics
Global Announcement
Update Session
For those who are NOT using their password as their Session Update answer, please go to your User CP and re-input your answer. We've changed how the answers are saved to avoid problems with non-Englis...

Started Jun 12th, 2014 at 11:51pm by Dandello
1 732 Last Post Jun 18th, 2014 at 1:44pm
By: vteams
 Board Topics
Hot Topic (More than 10 Replies)
Windows Server 2008 IIS 7 YaBB 2.5
I had my forum running perfectly under Windows Server 2003 and IIS 6 on my old server, but since moving to our new 2008 server with IIS 7, I am unable to log into the forum!
When I enter my valid...

Started Sep 24th, 2012 at 4:52pm by _STEVE_
« Pages 1 2 »
18 6,551 Last Post Oct 11th, 2012 at 1:18pm
By: JonB
Normal Topic
can backup but cannot restore
Hi Ppl
I have had to re-install my copy of YaBB 2.4 which didn't take long. I also made a backup of the previous installation and it shows up in the list of backups.
However there is no rest...

Started Oct 16th, 2014 at 10:19pm by Andrew Sprott
7 48 Last Post Oct 17th, 2014 at 7:32pm
By: WestwegoMan
Normal Topic
sendmail questions- XPPro, Apache, fake sendmail
I installed Yabb and got everything functioning today except sendmail. I tried fake sendmail. I can get it to work via command prompt but not through yabb. Any suggestions on how to fix fake sendmail ...

Started Sep 27th, 2010 at 12:34am by arlant
1 2,446 Last Post Sep 27th, 2010 at 3:07am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
IIS Caching
Hi folks,
What are everyone's experiences with output caching on IIS, runing YaBB?
I have a MS 2008 + IIS 7 + ActivePerl 32-bit 5.12.4.1205, YaBB 2.4
I've never worked with output cachi...

Started Sep 9th, 2013 at 12:54pm by binary
5 1,276 Last Post Sep 12th, 2013 at 11:31am
By: xnoddyx
Moved Topic
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Unable to log in to my new forum
Hello! I have just set up a new YaBB forum.
All seems to be ok, and working, however.. when I have added a member with YaBB Admin Center. The new memer is not allowed to log in. All it says is th...

Started Nov 28th, 2010 at 11:43pm by Darf76
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
28 10,063 Last Post Jan 11th, 2011 at 11:58am
By: Darf76
Normal Topic
set up file
can anyone provide me with the set up file that lets me know what permissions to set files at and other things like that...
yabb2
thanks
dave

Started Sep 2nd, 2012 at 6:40pm by dave1
1 844 Last Post Sep 2nd, 2012 at 6:44pm
By: xnoddyx
Normal Topic
Advanced Setting in install of 2.5 timing out
Hi,
I don't often have to post, which is great, but I've hit a stumbling block with my latest upgrade.
I made a mess of the upgrade in the first place so I did a clean install and then uploa...

Started May 21st, 2012 at 3:52pm by DeTox
5 2,004 Last Post May 30th, 2012 at 5:40pm
By: JonB
Normal Topic
YaBB2 on Abyss Web Server Success.
Hey ya'll,
I hadn't seen anyone comment on this particular combination, and it didn't come up in a search, so I thought I would report my success.  The installation went smoothly and everything w...

Started May 12th, 2010 at 5:39pm by DivAtATC
5 4,081 Last Post Nov 21st, 2010 at 10:50pm
By: Elfen
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Admin Control Panel is accessible, but ADVANCE SETTINGS is not
Hello,
I've recently install 2.5.2.  I can modify the FORUM SETTINGS and able to save.
However, when I click on ADVANCE SETTINGS, all I have displayed is simply the SAVE button.
Is some...

Started Dec 23rd, 2012 at 8:56am by ExhaultedRuler
« Pages 1 2 3 4 »
This topic contains 2 attachments
45 8,148 Last Post Apr 14th, 2013 at 8:41pm
By: xnoddyx
Hot Topic (More than 10 Replies)
YaBB SMTP Problems on IIS
There's another problem though...the YABB SMTP mailer doesn't work.  My 2 other boards work fine, just this 2.5.2 doesn't.
I'll start another thread tomorrow.

Started Jan 2nd, 2013 at 4:23am by ExhaultedRuler
12 2,637 Last Post Jan 2nd, 2013 at 7:23pm
By: Dandello
Normal Topic
CGI Error in Advanced Settings menu selection
I have just updated my forum to YABB 2.5.2 and I can get to all administrative tools except the Advanced Settings option.  I see this error:
The specified CGI application misbehaved by not return...

Started Jan 6th, 2013 at 8:21pm by flyfishnc
7 2,100 Last Post Jan 10th, 2013 at 2:27am
By: Dandello
Normal Topic
Installing YaBB 2.5.2 on Windows 2008 and IIS 7 - here's how!
There are three problems that happen:
1. ActivePerl doesn't register handlers with IIS
2. YaBB can't find its install directory
3. There is a bug in the function "fatal_error" in Subs.p...

Started Dec 11th, 2012 at 9:46pm by Gomez Addams
5 1,979 Last Post Jun 2nd, 2013 at 12:22am
By: xnoddyx
Hot Topic (More than 10 Replies)
New 2.5 clean install
Anyone having stored IP address issues?  All of the users logged IP address are being stored as the same IP?  Any ideas?

Started Nov 25th, 2010 at 5:49am by jc2823
13 4,724 Last Post Nov 28th, 2010 at 4:12pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Host Change Creates Problems with Paths
On previous host (e-host), these path settings worked fine:
1. /home/users/web/b1666/eh.jerryosb2/yabbfiles/Templates/Forum/default.css
2. /home/users/web/b1666/eh.jerryosb2/yabbfiles<br ...

Started May 22nd, 2010 at 8:55pm by Jerry-O
5 3,257 Last Post May 23rd, 2010 at 4:26pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
cgi errors on startup
Hi,  I created a new board on a new site.  Everything was working wonderfully until recent.  I have been adding new features to the site and after adding a the lastest "members only" section the board...

Started Dec 17th, 2010 at 5:40pm by Jim Milton
14 6,112 Last Post Dec 31st, 2010 at 3:17am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Setup.pl password doesn't work
I up upgrading to 2.5 / moving from a Linus hosted site to Windows. All going well until I got to entering my admin password - I keep getting 'setup error - login failed'. Where is it pulling the pass...

Started Mar 29th, 2013 at 3:55pm by John Club Alpine
1 579 Last Post Mar 29th, 2013 at 6:54pm
By: Dandello
Moved Topic
Moved: 'Installing YaBB on Windows through XAMPP'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Moved Topic
Moved: 'Installing YaBB on Windows through IndigoAMPP'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Moved Topic
Moved: 'installing YaBB on Winows, Apache and Perl.'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Normal Topic
Stupid question? Site URL
Sorry for this silly question but I cam across this free forum software , which I setup successfully but I have not had time in recent weeks to customise it or develop it. I have now forgotten my Yabb...

Started Jun 25th, 2010 at 6:28am by l8fx
1 2,042 Last Post Jun 25th, 2010 at 7:31am
By: l8fx
Hot Topic (More than 10 Replies)
XAMPP + YaBB.........
Right well.... i've got XAMPP installed all secured but i want to get a YaBB forum on it... i've opend the "PL" files and put the correct path to perll which is
#!C:\xampp\perl\bin\perl.exe
...

Started Apr 12th, 2010 at 6:32pm by L_ith
« Pages 1 2 »
17 9,965 Last Post Dec 21st, 2010 at 6:22pm
By: Tah Zonemaster
Normal Topic
How to setup on vista
how can I download the software to my computer which is vista. I got a message to download another software first then tried to do setup but no luck. Any sugestions? I'm not a computer expert

Started Jun 19th, 2011 at 12:56am by Leethomas
2 2,096 Last Post Feb 25th, 2012 at 4:39am
By: Elfen
Normal Topic
Change the Absolute Path
Somehow, I've managed to get a really, really wrong Absolute Path configured.  I'm not sure what I was smoking when I did the original configuration.  I can't find any place to change the absolute pat...

Started Jul 12th, 2011 at 2:22am by Meta4XYZ
5 2,788 Last Post Jul 19th, 2011 at 2:42am
By: JonB
Normal Topic
Forum blocked by host!
Hi
My forum has recently been blocked by my really helpful and useless host 1&1. With no warning my forum now reads this
Internal Server Error
The server encountered an internal erro...

When I contacted my host I was

Started Nov 26th, 2013 at 9:18am by Nigs
3 622 Last Post Nov 26th, 2013 at 7:26pm
By: xnoddyx
Normal Topic
502 error when posting
Ive broken something, and I'm searching for the cause, but maybe someone here knows how to fix, or can point me in the right direction.
When entering a new post, or responding to one, upon hitti...

Started yesterday at 7:02pm by Red Barchetta
4 21 Last Post Yesterday at 11:58pm
By: Red Barchetta
Hot Topic (More than 10 Replies)
Search Engines
Hello YaBB, As you know i newly created site: www.indiancarz.com and have lots of issues... I must say for your every help till now. At present, dont know why in my site cant show any Search Engines. ...

Started Aug 20th, 2011 at 10:36pm by sachin
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
17 5,427 Last Post Mar 23rd, 2012 at 1:56am
By: Bill Myers
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Upgraded from 2.4 to 2.5 and now broken
Hi
I just applied Yabb 2.5 upgrade files over the top of a working 2.4 forum and it seems to have broken it.  I have a backup of the whole 2.4 directory, but if I can fix the 2.5 this would be be...

Started Jun 10th, 2012 at 9:45pm by sausagenet
« Pages 1 2 3 4 5 6 »
This topic contains 3 attachments
82 20,557 Last Post Jul 1st, 2012 at 12:54am
By: Bill Myers
Normal Topic
Error when running Setup.PL after Win Install.
After installing and running Setup.PL for the first time, I am getting the following message.  Any idea of what might be causing it.  P.S. I entered admin as the PW.
Webpage error details
Us...

Started Nov 16th, 2010 at 6:56pm by shopnebr
5 3,456 Last Post Nov 22nd, 2010 at 7:18pm
By: JonB
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index    ^Top