Installation and Setup on Windows Servers Installation and Setup on Windows Servers
Get help installing and setting up YaBB on a Windows web server. Please check the YaBB Codex before posting.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 30
Posts: 481
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Sort (A-Z) Views Last Post
 Important Topics
Global Announcement
Update Session
For those who are NOT using their password as their Session Update answer, please go to your User CP and re-input your answer. We've changed how the answers are saved to avoid problems with non-Englis...

Started Jun 12th, 2014 at 11:51pm by Dandello
1 530 Last Post Jun 18th, 2014 at 1:44pm
By: vteams
 Board Topics
Moved Topic
Moved: 'Installing YaBB on Windows through XAMPP'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Moved Topic
Moved: 'Installing YaBB on Windows through IndigoAMPP'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Moved Topic
Moved: 'installing YaBB on Winows, Apache and Perl.'
This Topic has been moved to ServerSide by JonB
Moved Topic
Normal Topic
Setup.pl password doesn't work
I up upgrading to 2.5 / moving from a Linus hosted site to Windows. All going well until I got to entering my admin password - I keep getting 'setup error - login failed'. Where is it pulling the pass...

Started Mar 29th, 2013 at 3:55pm by John Club Alpine
1 553 Last Post Mar 29th, 2013 at 6:54pm
By: Dandello
Normal Topic
set up file
can anyone provide me with the set up file that lets me know what permissions to set files at and other things like that...
yabb2
thanks
dave

Started Sep 2nd, 2012 at 6:40pm by dave1
1 826 Last Post Sep 2nd, 2012 at 6:44pm
By: xnoddyx
Normal Topic
Re-installing new YABB with my old forum
I am not a pearl or programming expert.  I downloaded the new version 2.5.  I have an old forum made several years ago, but can't find the person who made it with YABB.  It went down when I lost my do...

Started Jun 2nd, 2011 at 3:09pm by youcandraw
1 1,458 Last Post Jun 2nd, 2011 at 11:36pm
By: JonB
Normal Topic
sendmail questions- XPPro, Apache, fake sendmail
I installed Yabb and got everything functioning today except sendmail. I tried fake sendmail. I can get it to work via command prompt but not through yabb. Any suggestions on how to fix fake sendmail ...

Started Sep 27th, 2010 at 12:34am by arlant
1 2,427 Last Post Sep 27th, 2010 at 3:07am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Stupid question? Site URL
Sorry for this silly question but I cam across this free forum software , which I setup successfully but I have not had time in recent weeks to customise it or develop it. I have now forgotten my Yabb...

Started Jun 25th, 2010 at 6:28am by l8fx
1 2,030 Last Post Jun 25th, 2010 at 7:31am
By: l8fx
Normal Topic
How to setup on vista
how can I download the software to my computer which is vista. I got a message to download another software first then tried to do setup but no luck. Any sugestions? I'm not a computer expert

Started Jun 19th, 2011 at 12:56am by Leethomas
2 2,045 Last Post Feb 25th, 2012 at 4:39am
By: Elfen
Normal Topic
Forum blocked by host!
Hi
My forum has recently been blocked by my really helpful and useless host 1&1. With no warning my forum now reads this
Internal Server Error
The server encountered an internal erro...

When I contacted my host I was

Started Nov 26th, 2013 at 9:18am by Nigs
3 575 Last Post Nov 26th, 2013 at 7:26pm
By: xnoddyx
Normal Topic
Change to Login time options
By default the login time is set to "Keeps". I have been trying to find where this can be changed so the default is "Until I close the browser". Any ideas pls??

Started Dec 8th, 2010 at 6:41am by TDS
3 1,947 Last Post Dec 9th, 2010 at 5:31pm
By: Derek Barnstorm
Normal Topic
IIS Caching
Hi folks,
What are everyone's experiences with output caching on IIS, runing YaBB?
I have a MS 2008 + IIS 7 + ActivePerl 32-bit 5.12.4.1205, YaBB 2.4
I've never worked with output cachi...

Started Sep 9th, 2013 at 12:54pm by binary
5 1,209 Last Post Sep 12th, 2013 at 11:31am
By: xnoddyx
Normal Topic
Installing YaBB 2.5.2 on Windows 2008 and IIS 7 - here's how!
There are three problems that happen:
1. ActivePerl doesn't register handlers with IIS
2. YaBB can't find its install directory
3. There is a bug in the function "fatal_error" in Subs.p...

Started Dec 11th, 2012 at 9:46pm by Gomez Addams
5 1,917 Last Post Jun 2nd, 2013 at 12:22am
By: xnoddyx
Normal Topic
Advanced Setting in install of 2.5 timing out
Hi,
I don't often have to post, which is great, but I've hit a stumbling block with my latest upgrade.
I made a mess of the upgrade in the first place so I did a clean install and then uploa...

Started May 21st, 2012 at 3:52pm by DeTox
5 1,936 Last Post May 30th, 2012 at 5:40pm
By: JonB
Normal Topic
Change the Absolute Path
Somehow, I've managed to get a really, really wrong Absolute Path configured.  I'm not sure what I was smoking when I did the original configuration.  I can't find any place to change the absolute pat...

Started Jul 12th, 2011 at 2:22am by Meta4XYZ
5 2,749 Last Post Jul 19th, 2011 at 2:42am
By: JonB
Normal Topic
Error when running Setup.PL after Win Install.
After installing and running Setup.PL for the first time, I am getting the following message.  Any idea of what might be causing it.  P.S. I entered admin as the PW.
Webpage error details
Us...

Started Nov 16th, 2010 at 6:56pm by shopnebr
5 3,309 Last Post Nov 22nd, 2010 at 7:18pm
By: JonB
Normal Topic
YaBB2 on Abyss Web Server Success.
Hey ya'll,
I hadn't seen anyone comment on this particular combination, and it didn't come up in a search, so I thought I would report my success.  The installation went smoothly and everything w...

Started May 12th, 2010 at 5:39pm by DivAtATC
5 4,023 Last Post Nov 21st, 2010 at 10:50pm
By: Elfen
Normal Topic
Host Change Creates Problems with Paths
On previous host (e-host), these path settings worked fine:
1. /home/users/web/b1666/eh.jerryosb2/yabbfiles/Templates/Forum/default.css
2. /home/users/web/b1666/eh.jerryosb2/yabbfiles<br ...

Started May 22nd, 2010 at 8:55pm by Jerry-O
5 3,227 Last Post May 23rd, 2010 at 4:26pm
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
CGI Error in Advanced Settings menu selection
I have just updated my forum to YABB 2.5.2 and I can get to all administrative tools except the Advanced Settings option.  I see this error:
The specified CGI application misbehaved by not return...

Started Jan 6th, 2013 at 8:21pm by flyfishnc
7 2,014 Last Post Jan 10th, 2013 at 2:27am
By: Dandello
Hot Topic (More than 10 Replies)
YaBB SMTP Problems on IIS
There's another problem though...the YABB SMTP mailer doesn't work.  My 2 other boards work fine, just this 2.5.2 doesn't.
I'll start another thread tomorrow.

Started Jan 2nd, 2013 at 4:23am by ExhaultedRuler
12 2,540 Last Post Jan 2nd, 2013 at 7:23pm
By: Dandello
Hot Topic (More than 10 Replies)
New 2.5 clean install
Anyone having stored IP address issues?  All of the users logged IP address are being stored as the same IP?  Any ideas?

Started Nov 25th, 2010 at 5:49am by jc2823
13 4,670 Last Post Nov 28th, 2010 at 4:12pm
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Windows 7, IIS 7.5, YaBB 2.5 (and 3.0 Rev 382)
First I'd like to say "Amazing! It actually works on IIS 7.5!"  Grin
It does have quite a few problems though, which are most likely the fault of IIS 7.5, especially since these problems didn't see...

Started Mar 9th, 2011 at 6:04am by Talikar
14 7,913 Last Post Jul 7th, 2011 at 11:36pm
By: Meta4XYZ
Hot Topic (More than 10 Replies)
cgi errors on startup
Hi,  I created a new board on a new site.  Everything was working wonderfully until recent.  I have been adding new features to the site and after adding a the lastest "members only" section the board...

Started Dec 17th, 2010 at 5:40pm by Jim Milton
14 6,042 Last Post Dec 31st, 2010 at 3:17am
By: Captain John - Ex Member
Hot Topic (More than 10 Replies)
Search Engines
Hello YaBB, As you know i newly created site: www.indiancarz.com and have lots of issues... I must say for your every help till now. At present, dont know why in my site cant show any Search Engines. ...

Started Aug 20th, 2011 at 10:36pm by sachin
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
17 5,229 Last Post Mar 23rd, 2012 at 1:56am
By: Bill Myers
Hot Topic (More than 10 Replies)
XAMPP + YaBB.........
Right well.... i've got XAMPP installed all secured but i want to get a YaBB forum on it... i've opend the "PL" files and put the correct path to perll which is
#!C:\xampp\perl\bin\perl.exe
...

Started Apr 12th, 2010 at 6:32pm by L_ith
« Pages 1 2 »
17 9,701 Last Post Dec 21st, 2010 at 6:22pm
By: Tah Zonemaster
Hot Topic (More than 10 Replies)
Windows Server 2008 IIS 7 YaBB 2.5
I had my forum running perfectly under Windows Server 2003 and IIS 6 on my old server, but since moving to our new 2008 server with IIS 7, I am unable to log into the forum!
When I enter my valid...

Started Sep 24th, 2012 at 4:52pm by _STEVE_
« Pages 1 2 »
18 6,341 Last Post Oct 11th, 2012 at 1:18pm
By: JonB
Hot Topic (More than 10 Replies)
I get 502.2 error when running setup.pl
"HTTP Error 502.2 - Bad Gateway
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are ": /default/default.html at ./Sources/Subs....

Started Nov 30th, 2010 at 10:15pm by Spitball
« Pages 1 2 »
19 11,309 Last Post Aug 11th, 2011 at 4:28am
By: JonB
Hot Topic (More than 10 Replies)
stupid 404 error
I have Perl installed. i have Yabb installed, permissions setup and IIS5 running on a winxp system. I try to go to http://localhost and i dont get anything. I cant access the forums on my other comput...

Started Nov 20th, 2010 at 6:58am by Tatzlwurm
« Pages 1 2 »
This topic contains 1 attachment
21 6,952 Last Post Nov 23rd, 2010 at 6:07am
By: Tatzlwurm
Pages Pages: [1] 2 
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index    ^Top