Sub-Boards in 'YaBB 2 - Bugs [Fixed]' Topics Posts Last Post
YaBB 2 - Bugs [Fixed Archive]
YaBB 2 - Bugs [Fixed Archive]  (3 Viewing)
These are bugs in YaBB 2 that have already been fixed and are included in the latest release. The purpose of the board is to document things recently fixed to inform visitors to upgrade to the latest release for these fixes.
Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Legacy Dev Team, Support Team
676 5,582 Last Post Aug 10th, 2013 at 3:20pm
In: Re: Downloads.pl
By: Dandello
YaBB 2 - Bugs [Fixed] YaBB 2 - Bugs [Fixed]
These are bugs fixed in YaBB 2 since the latest release. Please check this board before making a new bug report.
(Moderator Groups: YaBB Moderators, Development Team, Legacy Dev Team, Support Team)
Topics: 118
Posts: 674
Pages Pages: [1] 2 3 4
There are no actions to perform.
 
Subject / Started By Replies Views Last Post Sort (old answer)
 Important Topics
Global Announcement
YaBBForum may be temporarily unavailable 15 Jul - 0200-0500 UTC
Our ISP is doing major physical cabling maintenance tonight, there may be times where our service is not available
Maintenance Begins Local Time:
Sarasota (U.S.A. - Florida)      Monday, Jul...

Started Jul 14th, 2014 at 8:05pm by JonB
0 279 Last Post Jul 14th, 2014 at 8:05pm
By: JonB
Global Announcement
Update Session
For those who are NOT using their password as their Session Update answer, please go to your User CP and re-input your answer. We've changed how the answers are saved to avoid problems with non-Englis...

Started Jun 12th, 2014 at 11:51pm by Dandello
1 465 Last Post Jun 18th, 2014 at 1:44pm
By: vteams
Sticky Topic
2.5.2 Bug-fixes
This is the beta iteration of the bug-fix mod with a Guide to using BoardMod to install them.
This is the beta.
If you see any issues with the Guide - please let me know.

Started Nov 15th, 2012 at 3:57pm by Dandello
This topic contains 2 attachments
3 1,262 Last Post Jan 20th, 2013 at 6:39am
By: xnoddyx
 Board Topics
Hot Topic (More than 10 Replies)
tags - Anniversary Template
The Community forum
Seems bold tags not working ..........
    http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1247546019
(Well bold works the "first" time it is used, but not again)<br ...

Started Jul 8th, 2010 at 2:37pm by Captain John (Ex Member)
This topic contains 2 attachments
12 5,814 Last Post Jul 14th, 2010 at 3:07am
By: Captain John - Ex Member
Normal Topic
Javascript Error on Board Index
When I have more than the allowed # of messages in my PM sent box, a Javascript normally appears.  Since 2.5 AE it now produces a Javascript error.  This is due to the word outbox' where the single qu...

Started Jul 28th, 2010 at 12:59am by Corey Chapman
1 2,839 Last Post Jul 28th, 2010 at 7:00am
By: Jet Li
Hot Topic (More than 10 Replies)
Minus number of PM's
One of my members stated that since he moved the contents of his PM Inbox to Store, his PM count is showing a minus total but should be zero.
Can anyone help please?
Tony

Started Apr 22nd, 2010 at 5:06am by tonyvic
« Pages 1 2 »
15 9,433 Last Post Aug 3rd, 2010 at 5:38pm
By: Jet Li
Normal Topic
[Serious] Display Name in UTF-8 characters
Registered members can no longer change their Display Name in UTF-8 characters.
Is this just my forum or everybody else?
I have recent upgraded to 2.4 from full installation
Edited:
Error m...

Started Jul 28th, 2009 at 7:32am by UK
9 10,662 Last Post Aug 3rd, 2010 at 8:49pm
By: Jet Li
Normal Topic
Different user ID and display name
While working on the fix for unicode characters in display name bug i noticed another problem/bug in the user ID - display name ajax check. If different user ID/display name is required the check stil...

Started Aug 4th, 2010 at 3:08pm by Carsten (Ex Member)
9 5,341 Last Post Aug 14th, 2010 at 11:47am
By: Jet Li
Hot Topic (More than 10 Replies)
Re: URGENT: Possible Solution to Gateway Timeout
What do you guys think about turing file locking off until a solution has been found? If file locking isn't working anyway right now, we can aswell turn it off, so it no longer slows down the forum an...

Started Aug 13th, 2010 at 12:46am by Michael Prager
This topic contains 2 attachments
13 5,989 Last Post Aug 29th, 2010 at 6:58pm
By: Corey Chapman
Hot Topic (More than 10 Replies)
Problem with email on 2.5
Since we upgraded the Science Forums to 2.5 most things have been good but we only recently noticed that the monthly newsletter is no longer going out to members. Members select whether to subscribe t...

Started Aug 11th, 2010 at 12:04am by Bikerman
« Pages 1 2 »
17 10,207 Last Post Sep 2nd, 2010 at 8:38pm
By: Jet Li
Normal Topic
Auto-link URLs
Auto-linking doesn't seem to work right anymore.
Posting:
[CODE]
autolinks the period and adds a " ;" in the text.  See:
at http://www.yabbforum.com/downloads.php. ; Download

Started Sep 12th, 2010 at 2:57pm by Corey Chapman
3 3,132 Last Post Sep 25th, 2010 at 1:04pm
By: Jet Li
Normal Topic
Improved Language DropDown Menu
New
Admin/Settings_Main.pl
Sources/Profile.pl
Sources/Subs.pl

in CVS.
Make Language Dropdown Menu userfriendly. Its replace German_Sie to German (Sie) in Forum Settings, Profile, Guest Language Selector and Registration Page.
Thnx to Carsten to make this possible. Smiley
http:...

Started Sep 25th, 2010 at 10:50am by Jet Li
This topic contains 1 attachment
1 2,592 Last Post Sep 29th, 2010 at 4:52pm
By: Jet Li
Moved Topic
Hot Topic (More than 10 Replies)
Live-Preview and Preview errors
The following inserted in PM message field (or here) make errors on Live-Preview and normal Preview!
[CODE]

Started Jul 11th, 2010 at 4:24pm by deti
This topic contains 4 attachments
12 7,938 Last Post Dec 26th, 2010 at 11:23am
By: Jet Li
Hot Topic (More than 10 Replies)
Images with parameter in quotes
When using parameters (attributes) in images they seems to appear in  (author and simple) quotes even thoug the setting is otherwise.
Also something wrong with images in (author) quotes when usin...

Started Mar 13th, 2010 at 9:12pm by Carsten (Ex Member)
« Pages 1 2 »
15 8,496 Last Post Dec 26th, 2010 at 12:05pm
By: Jet Li
Normal Topic
Remove - Last Post (Y2.5)
If Last Post is Removed in Board view , Last Post display on Index is cleared.

Started Jul 13th, 2010 at 7:32pm by Captain John (Ex Member)
4 3,818 Last Post Dec 5th, 2011 at 6:10am
By: Jet Li
Normal Topic
optional gender on registration
I chose "Gender" as an optional field on registration here.  I tried to register without choosing a gender, and I was returned an error that it was required.  I did not have it set in the admin center...

Started Sep 3rd, 2010 at 4:10am by Corey Chapman
3 2,948 Last Post Mar 8th, 2012 at 7:02am
By: BloodyRue
Normal Topic
Context Help in Instant Messages
In 2.5 and SVN when hovering over smileys in Instant Messages the Context Help tool tip 'Right Click for help' appears and opens the box when clicked - obviously it shouldn't do that. See attached ima...

Started Jan 12th, 2011 at 7:03pm by Derek Barnstorm
This topic contains 1 attachment
3 2,572 Last Post Aug 7th, 2012 at 10:17pm
By: Dandello
Hot Topic (More than 10 Replies)
Environment String Blocking and Attachment Names
Another thing we should look at is the 'secondary censor list' in Guardian. If that has different words in it, an attachment with Guardian 'bad words' can trigger IP banning of people clicking on that...

Started Aug 22nd, 2012 at 1:19am by Dandello
10 2,504 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Very Hot Topic (More than 25 Replies)
Admin only registration mode still displays Register button
Version 2.5 AE - Cosmetic Error
If a Forum is in admin-only registration mode, although the YaBB tab menu does not display 'Register', the login form still displays the Register button (although ...

Started Aug 16th, 2012 at 2:44pm by JonB
« Pages 1 2 »
29 6,991 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Password reminder issues
Password (2.5AE) 'reminder/reset' throws an error with display names with spaces.
The fix, before I forget.
In LogInOutpl find:
[CODE]
and replace with
[CODE]
$user (the login) has already had the spaces taken out, so of course th...

Started Sep 10th, 2012 at 8:13pm by Dandello
1 862 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Incorrect Error Messages
Looks like the same error message for personal messages was used for the UseCP page when it was added. Going directly to 'action=mycenter' if you are not logged in says:
Quote:
Personal Messaging is ...


Started Aug 26th, 2012 at 6:11pm by Derek Barnstorm
1 924 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Edit Stylesheet and Highlight
In 2.5AE in the Admin-> Forum Layout -> Style Sheet
the controls for changing the parameters for the highlight tag don't show up properly and on some browsers the controls are misaligned.
Th...

Started Aug 27th, 2012 at 11:20pm by Dandello
1 751 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
All number usernames and Registration log
This was reported as a bug over in the SourceForge bugtracker section (https://sourceforge.net/tracker/?func=detail&aid=3438813&group_id=9008&atid=1090..., but I can't find exactly the same bug report ...

Started Sep 13th, 2012 at 3:08pm by Dandello
3 1,171 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Guardian issues
It was reported elsewhere that sometimes (with some browsers and OS combos) that adding IP's to the Guardian IP ban list (when it's writing to .htaccess) can add 'blank' lines that blocks everyone's a...

Started Aug 22nd, 2012 at 12:21am by Dandello
1 870 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Hot Topic (More than 10 Replies)
Login tab from Reset password screen
After asking for a password reset, the Login tab takes users to a login screen that doesn't actually work properly. The 'Back' link takes the user to the BoardIndex.
The fix:
find[CODE]
replace with: [CODE]
I've tested th...

Started Aug 14th, 2012 at 7:07pm by Dandello
« Pages 1 2 »
21 1,126 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Label tag for gender on registration admin setting
It's already been added to 3.0, but a label tag should be added to the gender on registration admin setting for 2.5.2 if it hasn't already.
in Admin/Settings_Main.pl find:
[CODE perl]
And replace with:
[CODE perl]

Started Aug 23rd, 2012 at 7:32pm by Derek Barnstorm
3 1,195 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Language Corrections
A couple of minor language edits which I've been meaning to mention for some time...
In Help/English/User/user02_profile.help:
[CODE]
Should read:
[CODE]
And in Languages/English/Profile.lng:
[CODE]
I believe doing it in that case is the German way (I could be ...

Started Aug 27th, 2012 at 12:45am by Derek Barnstorm
7 1,963 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Admin/Sessions/Maintenance mode issues
Interesting bug reported while testing 2.5.2 but I'm pretty sure it's a 2.5AE bug as well.
If a forum is in maintenance mode and the admin attempts to login from a different IP address (invoking ...

Started Oct 5th, 2012 at 9:44pm by Dandello
3 1,123 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Normal Topic
Live Preview and MSIE9
This appears to be a 2.5 issue. When posting a message or PM if you hit LivePreview with nothing in the message text box in MSIE9 the LivePreview box opens WAY TOO BIG. Since LivePreview is a javascri...

Started Sep 1st, 2012 at 10:38pm by Dandello
1 933 Last Post Nov 6th, 2012 at 9:31pm
By: Dandello
Pages Pages: [1] 2 3 4
There are no actions to perform.
 
Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
Locked Topic Sticky Locked Topic
Moved Topic Moved Topic
Global Announcement Global Announcement
Locked Global Announcement Locked Global Announcement
Hot Topic (More than 10 Replies) Hot Topic (More than 10 Replies)
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Very Hot Topic (More than 25 Replies)
You can view Topics in this Board.

You cannot post replies to Topics in this Board.
You cannot start new Topics in this Board.
You cannot post Attachments in this Board.
You cannot start Polls in this Board.
 
  ‹ Board Index    ^Top