Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic So I installed 2.1 but the converter didn't run... (Read 3,465 times)
SuperSergey
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7
Re: So I installed 2.1 but the converter didn't ru
Reply #5 - Apr 21st, 2006 at 7:34am
Post Tools
Sorry, perhaps the path I specified was wrong. Now it worked.
  
Back to top
 
IP Logged
 
SuperSergey
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7
Re: So I installed 2.1 but the converter didn't ru
Reply #4 - Apr 21st, 2006 at 7:06am
Post Tools
I Pasted the path to the originals.
  
Back to top
 
IP Logged
 
old goat
YaBB Legends (Inactive)
*
Offline



Posts: 2,488
Location: York, UK
Re: So I installed 2.1 but the converter didn't ru
Reply #3 - Apr 20th, 2006 at 7:22pm
Post Tools
did you copy the 1.3 boards/members/messages/vars to the /convert folder, or paste a path to the originals?
  

Please don't PM me for support - I'll only go and ignore it!
Back to top
AIM  
IP Logged
 
SuperSergey
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7
Re: So I installed 2.1 but the converter didn't ru
Reply #2 - Apr 20th, 2006 at 2:16pm
Post Tools
I have Yabb 1.3 SP running. I have installed the recent version of Yabb2 on the same server, into another folder.

Then I run the converter. It asks me to wait 30 minutes up to 2 hours and the click Boards. I wait, click and see the blank screen. The ./Boards folder seems to be empty. Seems, it does not convert anything.

Any suggestions?
  
Back to top
 
IP Logged
 
old goat
YaBB Legends (Inactive)
*
Offline



Posts: 2,488
Location: York, UK
Re: So I installed 2.1 but the converter didn't ru
Reply #1 - Nov 27th, 2005 at 9:51am
Post Tools
You're converting from Y1.x, right?
Need a bit more detail on what didn't work....
  

Please don't PM me for support - I'll only go and ignore it!
Back to top
AIM  
IP Logged
 
Bill_Reilly
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 13
Location: White Haven, PA
So I installed 2.1 but the converter didn't run...
Nov 25th, 2005 at 6:01am
Post Tools
While I'm thinking about how to handle my file issue, I thought I'd upgrade to 2.1. I followed the instructions, but the converter never worked, so I just have a normal install now.

So how do I get the converter to work?

By the way, I'm poking through the new admin center ...100000% better. I really hope I find a way around my file issue so I can keep this forum.  Excellent...
  
Back to top
WWWICQ  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top