Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Converter problem. (Read 3,284 times)
singletracker500
Full Member
***
Offline



Posts: 256
Converter problem.
Dec 3rd, 2005 at 4:08am
Post Tools
I loaded 2.1 to a different server to test before I took a chance with my production board. I loaded a fresh back up of members, messages and so on to the convert folders. It was coverting fine until it hit 68% of the messages. At that point it gives me the "This page cannot be display" message. I've tried several times to get past this point but with no luck. Has anyone ran into this problem before?
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
singletracker500
Full Member
***
Offline



Posts: 256
Re: Converter problem.
Reply #1 - Dec 6th, 2005 at 3:06pm
Post Tools
Can anyone help me with this problem? I sure would like to upgrade to 2.1. Thanks
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
AK108
YaBB Legends (Inactive)
*
Offline



Posts: 3,321
Re: Converter problem.
Reply #2 - Dec 7th, 2005 at 1:57pm
Post Tools
Try asking in the *nix or Windows setup support board, depending on which one you have as a server.

This board isn't for the Setup.pl script coming with YaBB, and you'll likely get more responses at one of the two boards I gave you.
  

Do not PM me for support.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
singletracker500
Full Member
***
Offline



Posts: 256
Re: Converter problem.
Reply #3 - Dec 7th, 2005 at 4:15pm
Post Tools
Thanks... I'll try.
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools