Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Hot Topic (More than 10 Replies) Strange XX in userselect (Read 5,090 times)
MishDan
Full Member
***
Offline



Posts: 228
Location: Kyiv, Ukraine
Re: Strange XX in userselect
Reply #10 - Jul 20th, 2007 at 11:04pm
Post Tools
I have installed NoScript, but http://127.0.0.1:9999 (my test server) are in white-list, and NoScript report-tip says, that "JS enabled [<SCRIPT>:23] [<OBJECT>:0]"
Edited:
Disabled NoScript - no result. In Epiphany - the same (it also uses gecko, so, this is not surprise).
« Last Edit: Jul 21st, 2007 at 10:47pm by MishDan »  

P.S. Sorry, my English is not so good, as I wish
Back to top
WWWGTalkICQ  
IP Logged
 
AK108
YaBB Legends (Inactive)
*
Offline



Posts: 3,321
Re: Strange XX in userselect
Reply #9 - Jul 20th, 2007 at 10:43pm
Post Tools
Iceweasel and Firefox are pretty much the same. Do you have Javascript disabled partially?
  

Do not PM me for support.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
MishDan
Full Member
***
Offline



Posts: 228
Location: Kyiv, Ukraine
Re: Strange XX in userselect
Reply #8 - Jul 20th, 2007 at 10:32pm
Post Tools
:[ Seems, this is iceweasel's gluckes. It does very strange things.
Whe I double-click on 'To', he does not shows XX, but he shows it, when redraws page due to shifting while changing to very long "News" line in header. Even more, he does the same with '-----' Cry (although, he now cannot select it)...
  

P.S. Sorry, my English is not so good, as I wish
Back to top
WWWGTalkICQ  
IP Logged
 
MF-B
Development Team
****
Offline



Posts: 2,405
Location: Moscow, Russia

YaBB 2.5
Re: Strange XX in userselect
Reply #7 - Jul 18th, 2007 at 9:01pm
Post Tools
Hm... Try to fix it... Huh

New InstantMessage.pl in CVS...
  

Stand!
Back to top
IP Logged
 
MishDan
Full Member
***
Offline



Posts: 228
Location: Kyiv, Ukraine
Re: Strange XX in userselect
Reply #6 - Jul 18th, 2007 at 2:23pm
Post Tools
Wow! '-----' fixed! Smiley
Only TO, CC, BCC remain.
  

P.S. Sorry, my English is not so good, as I wish
Back to top
WWWGTalkICQ  
IP Logged
 
MF-B
Development Team
****
Offline



Posts: 2,405
Location: Moscow, Russia

YaBB 2.5
Re: Strange XX in userselect
Reply #5 - Jul 18th, 2007 at 1:22pm
Post Tools
New UserSelect.pl in CVS... pls test it...
  

Stand!
Back to top
IP Logged
 
MishDan
Full Member
***
Offline



Posts: 228
Location: Kyiv, Ukraine
Re: Strange XX in userselect
Reply #4 - Jul 18th, 2007 at 10:46am
Post Tools
As I said, it is not important to fix... Maybe, this is specific to debian's iceweasel...
  

P.S. Sorry, my English is not so good, as I wish
Back to top
WWWGTalkICQ  
IP Logged
 
MF-B
Development Team
****
Offline



Posts: 2,405
Location: Moscow, Russia

YaBB 2.5
Re: Strange XX in userselect
Reply #3 - Jul 14th, 2007 at 10:39pm
Post Tools
Ok... But I no have *nix browsers... in windows, on all browsers working...
  

Stand!
Back to top
IP Logged
 
MishDan
Full Member
***
Offline



Posts: 228
Location: Kyiv, Ukraine
Re: Strange XX in userselect
Reply #2 - Jul 14th, 2007 at 5:21pm
Post Tools
Sad No effect.
P.S. If you select any group, and then double-click on -------- it add selected group.
  

P.S. Sorry, my English is not so good, as I wish
Back to top
WWWGTalkICQ  
IP Logged
 
MF-B
Development Team
****
Offline



Posts: 2,405
Location: Moscow, Russia

YaBB 2.5
Re: Strange XX in userselect
Reply #1 - Jul 14th, 2007 at 4:26pm
Post Tools
Try to fix it... new UserSelect.pl in CVS...
Pls test it...
  

Stand!
Back to top
IP Logged
 
MishDan
Full Member
***
Offline



Posts: 228
Location: Kyiv, Ukraine
Strange XX in userselect
Jul 10th, 2007 at 1:15am
Post Tools
When selecting groups to send broadcast message, if you double-click on separator, it adds 'XX' to recipient list. Also this happens, if you double-click on To:, CC: or BCC: link, when sending usual PM.
Since this happens only if there are no already selected valid recipients, this should'nt be very important to fix - so, this report only to note that strange behaviour.
P.S. XX cannot be selected and does not affected by doubleclicking to remove - popup "Remove user from ...?" shows, but have no effect (although, that popup shows even on completely empty To field)...
« Last Edit: Jul 10th, 2007 at 1:18am by MishDan »  

bm_to_gluckes_1.png (Attachment deleted)

P.S. Sorry, my English is not so good, as I wish
Back to top
WWWGTalkICQ  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top