YaBB Community and Support Forum
YaBB Home About YaBB Download YaBB YaBB Support Customize Your Forum Development Contribute to the Project
  Welcome, Guest. Please Login or Register


 
Pages: 1 2 
Topic Tools
 
cannot access one of the boards on my forum (Read 3,755 times)
 Reply #15 - May 20th, 2010 at 2:31am
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: cannot access one of the boards on my forum
Understood ... but besides traffic, your having problems with your Google language, it at times constantly loading .. suggest commenting out the calling script, until these problems are diagnosed.
Just add <!-- infront of, and --> after the <script> ..... </script>
   Looking at Medium.txt ... see a couple entries, we used to have problesm with .. a space or spaces at the beginning of the subject text.  This was fixed .. at least we believe it was.  You might edit that file (medium.txt) and remove the 3 lines that included a space at the beginning of the subject line, to see it that might be a problem again ......  just an idea.

   Do you have access to your server error log ?  Anything there standout ?
You might have to enable (in YaBB.pl)
Code Select All
###############################################################################

### Version Info ###
$YaBBversion = 'YaBB 2.4';
$YaBBplver = 'YaBB 2.4 $Revision: 1.22.2.3 $';

if ($action eq 'detailedversion') { return 1; }

# use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser); # used only for tests

BEGIN { 



delete the # highlighted to help with troubleshooting
« Last Edit: May 20th, 2010 at 2:37am by N/A »  
 
IP Logged  
 Reply #16 - May 20th, 2010 at 3:16am
There are no actions to perform.  

Doherty 
Full Member
***
Offline
Posts: 108
Petal, Ms


None
Re: cannot access one of the boards on my forum
I found this error in the YaBB error logs after I attempted to edit the Medium.txt as you suggested and enabling the use CGI: : Carp feature in yabb.pl

I reset Medium.txt to original trying to see if this error duplicates on the yabb error logs

UPDATE: can not reproduce the error using the old Medium.txt i might not have edited it correctly

The server error log shows nothing so far it is clean.

Code Select All
System Information: Unable to open /home/users/web/b2076/hy.poet/community/2.3.1/cgi-bin/yabb2/Boards/Medium.txt
Verbose: Bad file descriptor

http://poem.org/community/2.3.1/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?board=&action=RSSrecent 

« Last Edit: May 20th, 2010 at 3:25am by Doherty »  
WWW  
IP Logged  
 Reply #17 - Aug 8th, 2010 at 4:46am
There are no actions to perform.  

Doherty 
Full Member
***
Offline
Posts: 108
Petal, Ms


None
Re: cannot access one of the boards on my forum
RESOLVED:

I isolated the board into a hidden area.

re-ran rebuild message index, rebuild message count

then was able to move post to a new board.
 
WWW  
IP Logged  
Pages: 1 2 
Topic Tools
 

Get Yet another Bulletin Board at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads Support This Project BoardMod - YaBB features and templates YaBB Codex - support on installation and usage YaBB Toolbar for your browser

YaBB Facebook Group Page

Vulnerability Scanner

Valid RSS Valid XHTML Valid CSS Powered by Perl
YaBB Chat and Support Community » Powered by YaBB 3.0 Beta!
YaBB Forum Software © 2000-2011. All Rights Reserved.