YaBB Community and Support Forum
YaBB Home About YaBB Download YaBB YaBB Support Customize Your Forum Development Contribute to the Project
  Welcome, Guest. Please Login or Register


 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
Registration Problems 2.5 (Read 2,447 times)
 Jul 11th, 2010 at 7:00pm
There are no actions to perform.  

RonS2 
Full Member
Beta Testers
***
Online
Posts: 444


YaBB 2.5
Registration Problems 2.5
Yabb 2.5

In the security center I enabled the Activate validation code (CAPTCHA) on registration.
I also have admin approval on new registrations.

The max code length is set to 6, yet when I view the code in the preview or on the registration page I see 7.

The first test registration went fine and only needed 6 captcha digits.

The second test registration Yabb required 7 captcha digits, when I view the Registration Log and click on "View Profile and Decide" I get a content error code (see Image)

 
ScreenHunter_002.jpg (87 KB | 61 )
ScreenHunter_002.jpg
ScreenHunter_003.jpg (19 KB | 72 )
ScreenHunter_003.jpg
 
IP Logged  
 Reply #1 - Jul 11th, 2010 at 7:21pm
There are no actions to perform.  

Jet Li 
Legacy Dev Team
Development Team
****
Offline
Posts: 6,588
Hong Kong


None
Re: Registration Problems 2.5
Its doing with:

Use Output Compression?
Output Compression reduces the bandwidth used in communicating with a user's browser.
Option(s) are only available if the server supports them.
 
...
PM me for YaBB Installation Service
WWW Jet Li 100000788351637  
IP Logged  
 Reply #2 - Jul 11th, 2010 at 7:28pm
There are no actions to perform.  

RonS2 
Full Member
Beta Testers
***
Online
Posts: 444


YaBB 2.5
Re: Registration Problems 2.5
Yup, tried making that change. (no compression)

It works only for the first test registration and not the second registration.
Besides it worked in 2.4 with the same compression I used in 2.5.

Still doesn't address the 6 digit code changing to 7 digits
« Last Edit: Jul 11th, 2010 at 7:32pm by RonS2 »  
 
IP Logged  
 Reply #3 - Jul 11th, 2010 at 9:43pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: Registration Problems 2.5
RonS2 wrote on Jul 11th, 2010 at 7:28pm:
Still doesn't address the 6 digit code changing to 7 digits


  The image is of the setting/preview page, How many do you get on the actual registration page ?  A setting of 6 could/should get 1 to 6 characters.
 
 
IP Logged  
 Reply #4 - Jul 11th, 2010 at 9:57pm
There are no actions to perform.  

Derek Barnstorm 
Support Team
YaBB Next Team
Development Team
Beta Testers
****
Offline
Posts: 1,269
United Kingdom


YaBB 2.5
Re: Registration Problems 2.5
I've also noticed the 6/7 digit issue before  - check it on this forum, I assume it's set to 6, but if you go to the registration page here and refresh the page a few times to test, you'll notice that sometimes it is 6 and other times it is 7...
« Last Edit: Jul 11th, 2010 at 9:57pm by Derek Barnstorm »  
 
IP Logged  
 Reply #5 - Jul 11th, 2010 at 11:03pm
There are no actions to perform.  

RonS2 
Full Member
Beta Testers
***
Online
Posts: 444


YaBB 2.5
Re: Registration Problems 2.5
Thanks Capt and Derek

Yes sometimes it 6 and sometimes it seven.

A new issue seems to have developed. Take a look at the image.
When I view the .pre file in the members folder everything looks fine.  But as you can see in the image, it's a bit garbled.
 
ScreenHunter_004.jpg (24 KB | 61 )
ScreenHunter_004.jpg
 
IP Logged  
 Reply #6 - Jul 14th, 2010 at 1:51pm
There are no actions to perform.  

RonS2 
Full Member
Beta Testers
***
Online
Posts: 444


YaBB 2.5
Re: Registration Problems 2.5
Please see reply #5

Still having this problem
 
 
IP Logged  
 Reply #7 - Jul 14th, 2010 at 1:57pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: Registration Problems 2.5
Since you have no idea what was typed in, english, foreign characters, html, garbage ....... can't help decipher.
 
 
IP Logged  
 Reply #8 - Jul 14th, 2010 at 3:35pm
There are no actions to perform.  

RonS2 
Full Member
Beta Testers
***
Online
Posts: 444


YaBB 2.5
Re: Registration Problems 2.5
Hi Capt

As I said in reply #5, everything in the xxx.pre file looks good. When I view the "Registration Log" and click on "View Profile and Decide" I see the garbled info

Code Select All
### User variables for ID: Mquenza ###

'realname',"Mquenza"
'password',"/uQYFEPHKZ1xDTA2RRQY5A"
'position',""
'addgroups',""
'email',"mguenza@xxxx.com"
'hidemail',"1"
'regdate',"07/11/10 at 06:34:47"
'regtime',"1279114487"
'regreason',"Fun"
'location',""
'bday',""
'gender',""
'userpic',"blank.gif"
'usertext',"WR Rocks!"
'signature',""
'template',"Forum default"
'language',"English"
'stealth',""
'webtitle',""
'weburl',""
'icq',""
'aim',""
'yim',""
'skype',""
'myspace',""
'facebook',""
'msn',""
'gtalk',""
'timeselect',"1"
'timeformat',"MM D+ YYYY @ HH:mm:ss*"
'timeoffset',"-08.0"
'dsttimeoffset',"1"
'dynamic_clock',""
'postcount',"0"
'lastonline',""
'lastpost',""
'lastim',""
'im_ignorelist',""
'im_popup',"1"
'im_imspop',""
'pmmessprev',""
'pmviewMess',""
'pmactprev',""
'notify_me',""
'board_notifications',""
'thread_notifications',""
'favorites',""
'buddylist',""
'cathide',""
'pageindex',"1|1|1|1"
'reversetopic',""
'postlayout',""
'sesquest',""
'sesanswer',""
'session',""
'lastips',"xx.xx.xx.xx"
'onlinealert',""
'offlinestatus',""
'awaysubj',""
'awayreply',""
'awayreplysent',""
'spamcount',""
'spamtime',""
'ext_0',""
'ext_1',""
 



I placed xx to hide this users ID
« Last Edit: Jul 14th, 2010 at 3:36pm by RonS2 »  
 
IP Logged  
 Reply #9 - Jul 15th, 2010 at 8:57pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: Registration Problems 2.5
the "Mquenza" pre file is the same user your viewing in the View & Decide profile ?  Do you have other .pre files in the ./Members folder at this time ? (actually viewing the folder).  Possibly a corrupt or incomplete one.
 
 
IP Logged  
 Reply #10 - Jul 15th, 2010 at 9:53pm
There are no actions to perform.  

RonS2 
Full Member
Beta Testers
***
Online
Posts: 444


YaBB 2.5
Re: Registration Problems 2.5
That is the only .pre file I have. The forum has been locked in maintenance mode until I can fix this.

I don't think the file is corrupt, but the software is not reading the file correctly.
 
 
IP Logged  
 Reply #11 - Jul 16th, 2010 at 2:01am
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: Registration Problems 2.5
What is the CHMOD on the ./Members folder and the .pre file itself ?
 
 
IP Logged  
 Reply #12 - Aug 1st, 2010 at 3:33pm
There are no actions to perform.  

RonS2 
Full Member
Beta Testers
***
Online
Posts: 444


YaBB 2.5
Re: Registration Problems 2.5
777
 
 
IP Logged  
 Reply #13 - Aug 1st, 2010 at 6:06pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: Registration Problems 2.5
Members files should be 666

replace "regtime" with 1278853200

replace 'password',"/uQYFEPHKZ1xDTA2RRQY5A"

with: 'password',"letmein"
 or some other plain text word ....

These replacements are just WAQ's for what might have been wrong.  But worth a try!

 
 
IP Logged  
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 

Get Yet another Bulletin Board at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads Support This Project BoardMod - YaBB features and templates YaBB Codex - support on installation and usage YaBB Toolbar for your browser

YaBB Facebook Group Page

Vulnerability Scanner

Valid RSS Valid XHTML Valid CSS Powered by Perl
YaBB Chat and Support Community » Powered by YaBB 3.0 Beta!
YaBB Forum Software © 2000-2011. All Rights Reserved.