YaBB Community and Support Forum
YaBB Home About YaBB Download YaBB YaBB Support Customize Your Forum Development Contribute to the Project
  Welcome, Guest. Please Login or Register


 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
image hot links not working (Read 2,008 times)
 Jul 29th, 2010 at 8:02pm
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
image hot links not working
Hi all
I finally managed to install 2.5 AE but everything except for hotlinked avatar, signature and posted image works. I cant figure out why the hotlinked images aren't showing. The images are showing just fine on my much older yabb install and all the other ones like SMF, PHPBB, VB and html pages

Can anyone please help, I really need to figure this out urgently so that I can move ahead with the rest of site creation for my biz. Your assitance will be highly appreciated
 
...
 
IP Logged  
 Reply #1 - Jul 29th, 2010 at 8:21pm
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
Re: image hot links not working
...
« Last Edit: Jul 29th, 2010 at 8:25pm by sleepy »  
...
 
IP Logged  
 Reply #2 - Jul 29th, 2010 at 8:26pm
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
Re: image hot links not working
As a test, I have added the same hot linked avatar and sig to my profile on here and posted the same pic in the message body above. The pic and sig shows on here but the avatar doesnt
 
...
 
IP Logged  
 Reply #3 - Jul 29th, 2010 at 9:43pm
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
Re: image hot links not working
 
...
 
IP Logged  
 Reply #4 - Jul 29th, 2010 at 11:23pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: image hot links not working
Including, this code in your default.html file ?
Code (HTML)Select All
<!-- YaBB 2.5 AE $Revision: 1.19.2.4 $ -->
<title>{yabb title}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={yabb charset}" />
{yabb style}
{yabb syntax_js}
<script language="JavaScript1.2" type="text/javascript" src="{yabb html_root}/YaBB.js"></script>
<script language="JavaScript1.2" type="text/javascript"> 



and all these:
http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1280147116/3#3

My offsite avatar works here.

If so ... what is the URL to your forum ?
« Last Edit: Jul 29th, 2010 at 11:29pm by N/A »  
 
IP Logged  
 Reply #5 - Jul 30th, 2010 at 5:19am
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
Re: image hot links not working
Thanks captain

This is in my default.html

Quote:
<!-- YaBB 2.5 AE $Revision: 1.20 $ -->
<title>{yabb title}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={yabb charset}" />
{yabb style}
{yabb syntax_js}
<script language="JavaScript1.2" type="text/javascript" src="{yabb html_root}/YaBB.js"></script>
<script language="JavaScript1.2" type="text/javascript">


Forum
http://www.dakau.com.au/dakau/yabb2/YaBB.pl

I will pm you an admin level log in username and password
 
...
 
IP Logged  
 Reply #6 - Jul 30th, 2010 at 3:10pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: image hot links not working
Have you edited any perl scripts (pl files) ?  Added any javascripts, such as Spaminator ?
 
 
IP Logged  
 Reply #7 - Jul 31st, 2010 at 1:58am
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
Re: image hot links not working
Quote:
Have you edited any perl scripts (pl files) ?  Added any javascripts, such as Spaminator ?


No mate, the only changes I have done are the font colors and background color and images
 
...
 
IP Logged  
 Reply #8 - Jul 31st, 2010 at 2:41pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: image hot links not working
PM me your ftp url, username/password.
 
 
IP Logged  
 Reply #9 - Aug 2nd, 2010 at 12:45pm
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
Re: image hot links not working
hmmmm...I did another installer in another folder and that one works

http://www.dakau.com.au/interactive/YaBB.pl

No idea why one is playing up and the other isnt. Could it have anything to do with an extra folder level?
dakau.com.au
/dakau/yabb2/
YaBB.pl
vs
dakau.com.au
/interactive/
YaBB.pl

Anyway, I'll keep the new one. Can I just delete the folders for the other one or are there any special steps for uninstall?
 
...
 
IP Logged  
 Reply #10 - Aug 2nd, 2010 at 4:00pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: image hot links not working
sleepy wrote on Aug 2nd, 2010 at 12:45pm:
Could it have anything to do with an extra folder level?
dakau.com.au
/dakau/yabb2/
YaBB.pl
vs
dakau.com.au
/interactive/
YaBB.pl


No folder nesting has No effect (as long as Path Settings are correct)

sleepy wrote on Aug 2nd, 2010 at 12:45pm:
Can I just delete the folders for the other one or are there any special steps for uninstall?


  If you have an upto date and adequate backup  (presumimg that this is where you retrieved your boards/members/messages), Just delete folders.
 
 
IP Logged  
 Reply #11 - Aug 2nd, 2010 at 5:47pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: image hot links not working
Avatars/Images now display ..... you missed one javascript in your upload.
 
 
IP Logged  
 Reply #12 - Aug 2nd, 2010 at 7:36pm
There are no actions to perform.  

sleepy 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 41


None
Re: image hot links not working
LOL...thanks John, you are a LEGEND mate
 
...
 
IP Logged  
 Reply #13 - Aug 2nd, 2010 at 7:46pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: image hot links not working
Welcome ...
 
 
IP Logged  
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 

Get Yet another Bulletin Board at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads Support This Project BoardMod - YaBB features and templates YaBB Codex - support on installation and usage YaBB Toolbar for your browser

YaBB Facebook Group Page

Vulnerability Scanner

Valid RSS Valid XHTML Valid CSS Powered by Perl
YaBB Chat and Support Community » Powered by YaBB 3.0 Beta!
YaBB Forum Software © 2000-2011. All Rights Reserved.