Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Auto-link URLs (Read 3,160 times)
Corey Chapman
YaBB Administrator
*****
Online



Posts: 10,028
Location: Rock Hill, South Carolina

None
Auto-link URLs
Sep 12th, 2010 at 2:57pm
Post Tools
Auto-linking doesn't seem to work right anymore.

Posting:
Code
Select All
at http://www.yabbforum.com/downloads.php.  Download  



autolinks the period and adds a " ;" in the text.  See:
at http://www.yabbforum.com/downloads.php. ; Download
  

Back to top
IP Logged
 
Corey Chapman
YaBB Administrator
*****
Online



Posts: 10,028
Location: Rock Hill, South Carolina

None
Re: Auto-link URLs
Reply #1 - Sep 12th, 2010 at 2:59pm
Post Tools
The stranger part is (which is why I had to re-post this) that if I Modify the post and save, the bug goes away and won't return even if I put in new text and links in my post.
  

Back to top
IP Logged
 
Carsten
Ex Member


Re: Auto-link URLs
Reply #2 - Sep 12th, 2010 at 4:53pm
Post Tools
In Subs.pl find
Code
Select All
	$_[0] =~ s/   /   /g;
	$_[0] =~ s/  /  /g; 


and replace it with
Code
Select All
	$_[0] =~ s/   /   /g;
	$_[0] =~ s/  /  /g; 

  
Back to top
 
IP Logged
 
Jet Li
Legacy Dev Team
Development Team
****
Offline



Posts: 6,588
Location: Hong Kong
Re: Auto-link URLs
Reply #3 - Sep 25th, 2010 at 1:04pm
Post Tools
New
Sources/Subs.pl
in CVS / Dev Forum.
  

PM me for YaBB Installation Service
Back to top
WWWGTalkFacebook  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top