Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Template design (Read 1,352 times)
Derek Barnstorm
Support Team
YaBB Next Team
Development Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,269
Location: United Kingdom

None
Re: Template design
Reply #5 - Sep 27th, 2010 at 11:21am
Post Tools
You're welcome.
  
Back to top
 
IP Logged
 
kiwi
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 15
Re: Template design
Reply #4 - Sep 27th, 2010 at 5:50am
Post Tools
...Thank you so much!
I copied all the folders from public_html, and somehow forgot the files in the public_html itself!  Embarrassed
Thanks again, great to have such good support!
  
Back to top
 
IP Logged
 
Derek Barnstorm
Support Team
YaBB Next Team
Development Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,269
Location: United Kingdom

None
Re: User pics not displaying
Reply #3 - Sep 26th, 2010 at 7:14pm
Post Tools
Hi,

YaBB.js isn't found on your server:

http://www.fendt-traktor.ch/fendt_forum/YaBB.js

Make sure that you've uploaded it or that you've set the correct path...
  
Back to top
 
IP Logged
 
kiwi
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 15
User pics not displaying
Reply #2 - Sep 26th, 2010 at 7:05pm
Post Tools
Hi,
I have a problem getting the user pictures displayed. Spent Hrs trying all the different 'avatar' settings. Searched Codex etc.

When I look at the source code I still get:
Code (HTML)
Select All
<img src="http://www.fendt-traktor.ch/fendt_forum/avatars/tigger.gif" name="avatar_img_resize_1" alt="" border="0" style="display:none" /> 


which means the avatar is in the template, but is disabled. This must be a setting somewhere which I am overlooking.

Here a list of settings that I have found and set:

Forum Settings>General:
- Show User Avatar in Message View? (ticked)

Forum Settings>Members:
- Enable members to select profile avatars? (ticked)
- Allow members to upload avatar images (gif, png, jpg, jpeg) on the server? (ticked)
- directory exists and has the correct permissions (yes)
- Specify the Member Groups that are allowed to upload avatars: (no group selected)
- File size limit for avatars: (100kb)
- Avatar directory size limit: (10000kb)

Advanced Settings>Images:
- Avatar image display width (0 = no limit set): (80)
- Avatar image display height (0 = no limit set): (80)


Anyone know what I am missing?

Any help would be much appreciated.
Thanks!


« Last Edit: Sep 26th, 2010 at 7:05pm by kiwi »  
Back to top
 
IP Logged
 
kiwi
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 15
Re: Template design
Reply #1 - Sep 26th, 2010 at 3:34pm
Post Tools
... OK got the template user details in the right place... finally Discovered that this format needs the yabb21 template for message.

Still no avatars being displayed though? Can anyone help with this?
  
Back to top
 
IP Logged
 
kiwi
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 15
Template design
Sep 26th, 2010 at 12:57pm
Post Tools
Hi there,
Sorry to bother again, but I've spent some time on this trying all sorts of settings and cant get my forum looking like this yabb forum.
The member info always seems to be displayed above the entry instead of at the side. Also the avatars are not being displayed. I'm sure it's something trivial, but cant find out what!
n.b all templates are original default template and css files.

Appreciate any Help!
Thanks
  

sc_02.png ( 75 KB | 78 Downloads )
sc_02.png
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top