Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Forum is dead (Read 899 times)
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,847
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.1
Re: Forum is dead
Reply #3 - Nov 4th, 2010 at 12:05am
Post Tools
I'm lost

What 'other forum'?

On the 2.1 forum you have, you need to upload the admin.vars file from the 2.1 zip file to the Members folder on the server. You can do this with FTP or your Control Panel.  IF FTP be sure to transfer as ASCII/Text

when that is done, you should be able to login as admin (lowercase0 with a password of  'admin'. Then you can use teh User Control Panel/Profile to change your PW and e-maill address.

Shocked





  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
jderbabian1
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6
Re: Forum is dead
Reply #2 - Nov 3rd, 2010 at 1:03pm
Post Tools
Now I having all kinds of problems.  This forum logged me off and doesn't reconize my password.  When I tried to have it reset my password, it changed my id to jderbabian1.  ??? what the heck?  When I try to reset my password, it tells me I can't do it from an outside domain. ???

Anyway,  I tried to find the admin.var file for the other forum and I cannot find it.  Any idea's???
  
Back to top
 
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,847
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.1
Re: Forum is dead
Reply #1 - Nov 3rd, 2010 at 12:28pm
Post Tools
see this topic: (same problem & solution)

http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1273091904

Good Luck
Wink
  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
jderbabian
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 3
Forum is dead
Nov 3rd, 2010 at 12:18pm
Post Tools
Hi, I created a forum using version 2.1 several years ago and it has functioned perfectly since then.  I received a complaint from a user that all the posts were deleted.  I went to the forum and, yes in fact, all the posts were deleted.  Further more, I could not login as ADMIN.  I tried to send myself a request to change the password and it does not identify the user ADMIN.  As far as I can tell, it doesn't reconize any users.  I tried to have my host (Hypermart) restore from a backup and they could only go back two weeks.  The problem appears to be older than that.  Is there any way I can gain access to the admin board and try to do maintenance or fix this without wipping it out and starting over?

Thanx,
John
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top