Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Search function not working (Read 1,083 times)
Jill Kent
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Search function not working
Nov 18th, 2010 at 9:41am
Post Tools
I am using Yabb 2.4 on: http://www.thewisdompages.co.uk/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

The search function doenst work - it always gives no results regardless of what the user searches for.

Is there a setting somewhere I have missed?
Jill Kent
  
Back to top
 
IP Logged
 
Captain John
Ex Member


Re: Search function not working
Reply #1 - Nov 18th, 2010 at 4:25pm
Post Tools
One possible problem is the date/time of the forum start (Admin Center > Forum Settings)  This date "must" be set before the first member registration (usually the admin) in order to find all messages written after this initial date/time.
  This problem usually happens if the forum has been upgraded.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Jill Kent
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Re: Search function not working
Reply #2 - Nov 19th, 2010 at 9:53am
Post Tools
Thank you Captain John.
I have changed the date, which indeed was after the admin registration date.

However the search still doesnt work.

I have not upgraded this forum since I installed it.
Jill
  
Back to top
 
IP Logged
 
tonyvic
Full Member
***
Offline



Posts: 132
Location: Sussex, UK

None
Re: Search function not working
Reply #3 - Nov 19th, 2010 at 1:36pm
Post Tools
Jill,
On your site, I typed Genesis into 'Quick Search' & it found a recent result.
Then I tried Mool Mantra into the main search (All Posts) & it found it in a post dated January.

They both work ok for me, if you're only using the Quick Search I believe it just covers recent posts.

Tony
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Captain John
Ex Member


Re: Search function not working
Reply #4 - Nov 19th, 2010 at 3:59pm
Post Tools
Jill Kent wrote on Nov 19th, 2010 at 9:53am:
However the search still doesnt work.


Agree with Tony above ......

Did you run the maintenance functions after you changed the date ???
  
Back to top
 
IP Logged
 
Jill Kent
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Re: Search function not working
Reply #5 - Nov 23rd, 2010 at 10:54pm
Post Tools
thankyou  -  had not realised that the quick search only searched recent posts.

Does this mean in the last week?

No Captain John I didn't run the maintenance functions after I changed the date. Should I?

Many thanks for your help.
Jill
  
Back to top
 
IP Logged
 
Captain John
Ex Member


Re: Search function not working
Reply #6 - Nov 24th, 2010 at 1:25am
Post Tools
Jill Kent wrote on Nov 23rd, 2010 at 10:54pm:
Should I?

Absolutely .....
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top