Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic 2.5ae Screwed up my Template and can't fix it (Read 1,773 times)
Captain John
Ex Member


Re: 2.5ae Screwed up my Template and can't fix it
Reply #4 - Dec 19th, 2010 at 10:19pm
Post Tools
Glad you found it ....

The YaBB Codex is a Great place to find answers ....

http://www.yabbforum.com/codex/YaBB.pl?num=1219804989
http://www.yabbforum.com/codex/YaBB.pl?num=1241892021

and maybe http://www.yabbforum.com/codex/YaBB.pl?num=1209441292
and many other posts concerning everything YaBB
  
Back to top
 
IP Logged
 
Tysonmm
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 44
Re: 2.5ae Screwed up my Template and can't fix it
Reply #3 - Dec 19th, 2010 at 8:43pm
Post Tools
Found it.

Posting it for others if it occurs to them.

It was a file called settings.pl located in /public_html/cgi-bin/yabb2/Variables
  
Back to top
 
IP Logged
 
Tysonmm
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 44
Re: 2.5ae Screwed up my Template and can't fix it
Reply #2 - Dec 19th, 2010 at 7:53pm
Post Tools
One more thing,  I did download via ftp the entire site prior this this wreck,  but the forum is 1GB in size and took an entire night to download and would take 2 days to upload due to my connection speed.  Just need to figure out what files manage the forum layout with the buttons on top.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Tysonmm
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 44
Re: 2.5ae Screwed up my Template and can't fix it
Reply #1 - Dec 19th, 2010 at 7:31pm
Post Tools
I forgot to mention, I did upload the template folders from the Yabb2.5ae upgrade all with no luck.  It isn't even an option in the admin panel under templates to get the newer tamplate back.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Tysonmm
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 44
2.5ae Screwed up my Template and can't fix it
Dec 19th, 2010 at 7:30pm
Post Tools
I have inherited a forum with 900 members, only about 20% active.

ANyway,  I just upgraded this forum to 2.5ae and I have resolved many issues, but thru the process of resolving, I totally screwed up the layout.

In admin I accidently resaved the old Yabb 2.1 as default\default.html and now the forum is Very old school looking with just the old old buttons and layout.  THe buttons do not appear like the ones at the top of this forum.

I have gone thru all the templates and nada, the new layout is gone.  THe Layout is supposed to look with colors just like this one for the forum.

The site is http://nwforddiesels.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl is you want to take a look.  One of the top banners do rotate while the NWFD banner does not.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top