Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic ?error log? - conimage, smilieurl & visicon (Read 725 times)
Derek Barnstorm
Support Team
YaBB Next Team
Development Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,269
Location: United Kingdom

None
Re: ?error log? - conimage, smilieurl & visicon
Reply #3 - Dec 24th, 2010 at 6:13pm
Post Tools
I don't why you're getting the errors - as CJ said though, it looks like the images aren't being found or you've still got deep underlying problems with your file structure and how you upgraded your forum. But...

Tysonmm wrote on Dec 24th, 2010 at 5:12am:
Anyone know what the bold parts are from in my webhost error logs?

This is just JavaScript. Here's an example from Post.pl (See the highlighted):

Code
Select All
document.write('<td height="70" align="center" valign="middle" class="windowbg2"><img name="smiliextra_image" src="'+smilieurl[0]+'" alt="" border="0" onclick="javascript: Smiliextra();" style="cursor: pointer;"></td>'); 


It's certainly nothing malicious anyway...
« Last Edit: Dec 24th, 2010 at 6:30pm by Derek Barnstorm »  
Back to top
 
IP Logged
 
Tysonmm
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 44
Re: ?error log? - conimage, smilieurl & visicon
Reply #2 - Dec 24th, 2010 at 5:47pm
Post Tools
I'm using the Opacity theme, but using as many text features as possible.  The error doesn't come up to often.  My main concern was it was logs represent malicious intent at the site.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Captain John
Ex Member


Re: ?error log? - conimage, smilieurl & visicon
Reply #1 - Dec 24th, 2010 at 5:09pm
Post Tools
Without seeing your forum ... "Looks" like images are not being found .. to be loaded.
 Seems strange due to No YaBB images are stored under the yabb2 folder and there is no YaBB image named visicon.gif
  Are you running a custom template or a MOD that requires unique graphics (buttons) ?
« Last Edit: Dec 24th, 2010 at 5:12pm by »  
Back to top
 
IP Logged
 
Tysonmm
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 44
?error log? - conimage, smilieurl & visicon
Dec 24th, 2010 at 5:12am
Post Tools
Anyone know what the bold parts are from in my webhost error logs?  I've never seen anything like this before.

[Thu Dec 23 23:05:18 2010] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] script not found or unable to stat: /home/nwforddi/public_html/cgi-bin/yabb2/+ conimage +

[Thu Dec 23 23:02:25 2010] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] script not found or unable to stat: /home/nwforddi/public_html/cgi-bin/yabb2/'+smilieurl[0]+'

[Thu Dec 23 23:02:13 2010] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] script not found or unable to stat: /home/nwforddi/public_html/cgi-bin/yabb2/+ conimage +

[Thu Dec 23 23:00:54 2010] [error] [client xxx.xxx.xxx.xxx] File does not exist: /home/nwforddi/public_html/yabbfiles/Templates/Forum/default/"+visicon+".gif
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top