YaBB Community and Support Forum
YaBB Home About YaBB Download YaBB YaBB Support Customize Your Forum Development Contribute to the Project
  Welcome, Guest. Please Login or Register


 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
Admin Email Setup - Keeps Failing (Read 1,234 times)
 Feb 8th, 2011 at 3:59am
There are no actions to perform.  

Delpi 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 1


None
Admin Email Setup - Keeps Failing
I can't get YaBB to email.  

Here is the setup.  It is Yabb 2.5 AE
In the Admin, Advanced Settings, Email tab

Send using - YaBB SMTP Engine
SMTP-Sever smtp.gmail.com
Server Auth - AUTO
User name xxx@gmail.com
password - xxxx
Webmaster - same as User name above, but I tried to have them different as well.

I get the following error message.

SMTP connection could not be established


I've been searching for information on the web, I've tried lots of things, and I just can't make it work.
 
 
IP Logged  
 Reply #1 - Feb 8th, 2011 at 5:17pm
There are no actions to perform.  
Captain John 
Ex Member


None
Re: Admin Email Setup - Keeps Failing
You have this posted within a Linux/Unix support area, I note this due to the fact normally they use Sendmail, SMPT is usually used with Windows servers.

See the YaBB Codex here: http://www.yabbforum.com/codex/YaBB.pl?num=1198643411
 
 
IP Logged  
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 

Get Yet another Bulletin Board at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads Support This Project BoardMod - YaBB features and templates YaBB Codex - support on installation and usage YaBB Toolbar for your browser

YaBB Facebook Group Page

Vulnerability Scanner

Valid RSS Valid XHTML Valid CSS Powered by Perl
YaBB Chat and Support Community » Powered by YaBB 3.0 Beta!
YaBB Forum Software © 2000-2011. All Rights Reserved.