Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
{yabbmove} showing at bottom of topic (Read 1,481 times)
Captain John
Ex Member


Re: {yabbmove} showing at bottom of topic
Reply #5 - Jul 31st, 2011 at 8:23pm
Post Tools
WestwegoMan wrote on Jul 29th, 2011 at 1:32pm:
but I assume the move/split/splice does the same.


Yes .....
  
Back to top
 
IP Logged
 
westwegoman
Ex Member
**




None
Re: {yabbmove} showing at bottom of topic
Reply #4 - Jul 29th, 2011 at 1:32pm
Post Tools
I fixed the bug that you listed via the link provided.

As far as the yabbmove text, the template looked just like the code you sent. I found the text at the very top of the template and just removed it. It appears that it would have been for moving a topic but I assume the move/split/splice does the same.

Feel free to correct me if im wrong.

Thanks for your help and a great forum.
  
<div class=
Back to top
 
IP Logged
 
westwegoman
Ex Member
**




None
Re: {yabbmove} showing at bottom of topic
Reply #3 - Jul 29th, 2011 at 7:19am
Post Tools
I have not made the bug change. I actually didn't know about it. I have installed the advertisement mod for 2.4 after testing it on my test forum. I'm not sure if this problem occurred after that or not.

I'll try the fix you suggested when I get home and let you know how that does.

Thank you very much for your time.
  
<div class=
Back to top
 
IP Logged
 
Captain John
Ex Member


Re: {yabbmove} showing at bottom of topic
Reply #2 - Jul 28th, 2011 at 4:30pm
Post Tools
According to the source code for the Message Display page ..
Code (HTML)
Select All
<!-- Threads Admin Button Bar start -->

<div style="margin: 4px;">
<table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" width="100%">
<tr>
	<td align="left" valign="top">

		<span class="small">{yabbmove}</span>
	</td>
</tr>
</table>
</div>

<!-- Threads Admin Button Bar end --> 



Edit Display.Template in the yabb2/Templates/default folder and Verify above looks as below:
Code (HTML)
Select All
<!-- Threads Admin Button Bar start -->

<div style="margin: 4px;">
<table cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" width="100%">
<tr>
  <td align="left" valign="top">
    <span class="small">{yabb adminhandellist}</span>
  </td>
</tr>
</table>
</div> 



 Did you make this bug change to the Y2.5 code ?
http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1278599869/6#6

Have you installed any Y2.5 MODs ?
« Last Edit: Jul 28th, 2011 at 6:02pm by »  
Back to top
 
IP Logged
 
westwegoman
Ex Member
**




None
Re: {yabbmove} showing at bottom of topic
Reply #1 - Jul 28th, 2011 at 1:26pm
Post Tools
This is the link,

http://www.forums.segnette.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1274287353

It shows up at the bottom left just to the left of the buttons.
« Last Edit: Jul 28th, 2011 at 1:27pm by WestwegoMan »  
<div class=
Back to top
 
IP Logged
 
westwegoman
Ex Member
**




None
{yabbmove} showing at bottom of topic
Jul 28th, 2011 at 1:26pm
Post Tools
I looked and couldnt find anything about this.

I upgraded to 2.5AE a few weeks ago and just noticed that at the bottom of all topics on my forum that there is thxt showing up that I believe is a tag. It shows as {yabbmove}.

Can anyone help me with this.
  
<div class=
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top