Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Attachment won't view (Read 4,705 times)
freediver
Senior Member
****
Offline



Posts: 518
Attachment won't view
Dec 12th, 2011 at 12:43pm
Post Tools
I have the same problem. My path is correct I think:

/home/ozpolit/public_html/album/forum-attachments

Attachments directory exists and has correct permissions?      Yes

I have rebuilt attachments in maintenance. I have "Display Picture Attachments in Posts?" ticked. I have attachments allowed in the board.

Here is an example. I could attach a file, but not view it.

http://www.ozpolitic.com/forum/YaBB.pl?num=1323502435/60#65
« Last Edit: Dec 12th, 2011 at 1:52pm by JonB »  

Founding member of . I recently upgraded from YaBB 2.2.1 to 2.5 AE to 2.5.2.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
freediver
Senior Member
****
Offline



Posts: 518
Re: Attachment won't view
Reply #1 - Dec 12th, 2011 at 12:46pm
Post Tools
There is a link there with the image name. If I click on it I get a broken link notice from the host. Eventually an icon pops up below saying it searched for 30 seconds but could not find anything.
  

Founding member of . I recently upgraded from YaBB 2.2.1 to 2.5 AE to 2.5.2.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,980
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.1
Re: Attachment won't view
Reply #2 - Dec 12th, 2011 at 2:05pm
Post Tools
OK, in Admin Center > Advanced > Fille attachements tab:
what is in this field:
Attachments Dir:

and is this box checked:
Display Picture Attachments in Posts?

and then in  Paths Settings

what is in this field:
Attachments Dir:

on one of my working boards they are identical

Advanced > Attachments
Attachments Dir:  C:/sites/www.xxxyyyzzz.net/yabbfiles/Attachments
Change this setting in Edit Paths.      

Paths:
Attachments Dir: C:/sites/www.xxxyyyzzz.net/yabbfiles/Attachments

NOTE: this was on a Windows server so the paths have an absolute drive letter - on  Linux/Unix server, its on the filesystem (path) so the path should begin with a "/" back slash making it an absolute Unix path.

See below sample settings for Images Tab -

Good Luck
Cool
  

iamges_settings.jpg ( 130 KB | 85 Downloads )
iamges_settings.jpg

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
freediver
Senior Member
****
Offline



Posts: 518
Re: Attachment won't view
Reply #3 - Dec 12th, 2011 at 9:20pm
Post Tools
Thanks Jon, I got it working now. I didn't realise there was an attachments URL field as well as an attachments DIR field and had left the URL field blank. FYI, the default colours can make it hard to distinguish an empty box from a blank space.
  

Founding member of . I recently upgraded from YaBB 2.2.1 to 2.5 AE to 2.5.2.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,980
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.1
Re: Attachment won't view
Reply #4 - Dec 12th, 2011 at 11:41pm
Post Tools
Glad you got it working!

Smiley
  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top