Page Index Toggle Pages: 1 2 [3] 
Topic Tools
 25 Error log stopped working (Read 4,720 times)
Bill Myers
God Member
Beta Testers
*****
Offline



Posts: 1,548
Location: Los Angeles

YaBB 2.4
Re: Error log stopped working
Reply #4 - Feb 8th, 2012 at 11:13pm
Post Tools
trekwebmaster wrote on Feb 8th, 2012 at 11:05pm:
I bet this post will be forgotten now its been moved here.

looks like I am on my own with my problem Sad

Don't give up just yet, and please remember that answers can't always be instantaneous. Wink

Have you checked your Error Logger settings? Maybe something was inadvertently changed.

Edited:
Spelling error corrected.  Roll Eyes
« Last Edit: Feb 8th, 2012 at 11:49pm by Bill Myers »  

Morning, noon, or night, have a great one!

Note: This forum doesn't allow for us to freely edit our posts or topics to make corrections as needed, so please remember to look for subsequent posts if you see any mistakes or outdated information. Sorry for the inconvenience.
Back to top
IP Logged
 
trekwebmaster
Junior Member
**
Offline



Posts: 60
Location: Kent
Re: Error log stopped working
Reply #3 - Feb 8th, 2012 at 11:05pm
Post Tools
I bet this post will be forgotten now its been moved here.

looks like I am on my own with my problem Sad
  

Using yabb 2.3.1
Back to top
WWW  
IP Logged
 
trekwebmaster
Junior Member
**
Offline



Posts: 60
Location: Kent
Re: Error log stopped working
Reply #2 - Feb 8th, 2012 at 3:37pm
Post Tools
My yabb version is YaBB 2.3.1
  

Using yabb 2.3.1
Back to top
WWW  
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,768
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Error log stopped working
Reply #1 - Feb 8th, 2012 at 3:32pm
Post Tools
A. What YaBB version are we talking about -

Good Luck
Cool
  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
trekwebmaster
Junior Member
**
Offline



Posts: 60
Location: Kent
Error log stopped working
Feb 8th, 2012 at 3:26pm
Post Tools
As in the title, My error log was working perfectly, but now it won't register any errors even deliberate ones as a test.

totally lost at the moment as to a fix.

hope someone can advise?
  

Using yabb 2.3.1
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 2 [3] 
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top