Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Issues with MailMembers (Read 955 times)
Jet Li
Legacy Dev Team
Development Team
****
Offline



Posts: 6,588
Location: Hong Kong
Re: Issues with MailMembers
Reply #4 - Mar 13th, 2012 at 8:02am
Post Tools
Your welcome.  Smiley Wink
  

PM me for YaBB Installation Service
Back to top
WWWGTalkFacebook  
IP Logged
 
Bill Myers
God Member
Beta Testers
*****
Offline



Posts: 1,562
Location: Los Angeles

YaBB 2.4
Re: Issues with MailMembers
Reply #3 - Mar 12th, 2012 at 3:42pm
Post Tools

The bug posted here would have stymied me if this had happened in our forum, that's for sure. It didn't. It doesn't. And I hope it won't.

But on that note, it makes me feel very good that YaBB has people like Jet Li on its development team to offer up help when it's needed.

Way to go!  Smiley

  

Morning, noon, or night, have a great one!

Note: This forum doesn't allow for us to freely edit our posts or topics to make corrections as needed, so please remember to look for subsequent posts if you see any mistakes or outdated information. Sorry for the inconvenience.
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,174
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: Issues with MailMembers
Reply #2 - Mar 12th, 2012 at 2:44pm
Post Tools
That's what I get for posting just before bedtime after a VERY long day. The fix in the linked post did it. Thanks.
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Jet Li
Legacy Dev Team
Development Team
****
Offline



Posts: 6,588
Location: Hong Kong
Re: Issues with MailMembers
Reply #1 - Mar 12th, 2012 at 6:49am
Post Tools
Hi
Try search Bug Fixed Section first.There are fixes for next YaBB Version.

http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?num=1281485059/17#17
  

PM me for YaBB Installation Service
Back to top
WWWGTalkFacebook  
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,174
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Issues with MailMembers
Mar 12th, 2012 at 5:09am
Post Tools
I'm fairly confident that this is a real bug since it shows up on my completely vanilla install board and my nearly a vanilla install board.

concerning Admin/MailMembers.pl (YaBB 2.5 AE Build 1.17)
  1. export email address list either works intermittently or only exports emails associated with 1 post. When anything other than 'all member groups' is selected, nothing is exported at all.
  2. no emails are sent to any user groups selected from the Mail Groups page even though the fact that an email was composed and sent is registered.

However: emails do appear to go out properly from the Mail Members page, even when a user group is selected.

  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top