Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Themail is not going from forum (Read 727 times)
WebMe
Junior Member
**
Offline



Posts: 66

None
Re: Themail is not going from forum
Reply #6 - Mar 21st, 2012 at 4:28pm
Post Tools
Ah, there's a setting in Admin > Forum Settings > Members:
Allow users to enable email notifications for boards/threads listed in 'My Notifications' when a new message is posted?

You need to enable this, then the option Dandello mentions is available.
  

We offer YaBB compatible hosting. Ask for a free trial.
Back to top
IP Logged
 
WebMe
Junior Member
**
Offline



Posts: 66

None
Re: Themail is not going from forum
Reply #5 - Mar 21st, 2012 at 4:23pm
Post Tools
I don't appear to have that option in 2.5  Huh
  

We offer YaBB compatible hosting. Ask for a free trial.
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,092
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: Themail is not going from forum
Reply #4 - Mar 21st, 2012 at 3:07pm
Post Tools
This came up a while back
Quote:
Have you got email notification checked in your profile?

User CP => Profile => Options:

The default is 'no'
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
WebMe
Junior Member
**
Offline



Posts: 66

None
Re: Themail is not going from forum
Reply #3 - Mar 21st, 2012 at 11:45am
Post Tools
I don't think it's working in 2.5.
I activated notifications on a board earlier to do some tests and failed to receive any emails.
  

We offer YaBB compatible hosting. Ask for a free trial.
Back to top
IP Logged
 
balaji
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
Re: Themail is not going from forum
Reply #2 - Mar 21st, 2012 at 9:34am
Post Tools
Thanks for your reply, the mail is going from server but when I set notifications mail for my category but i;am not receiving any mail, I don't know why? please help me???
  
Back to top
 
IP Logged
 
WebMe
Junior Member
**
Offline



Posts: 66

None
Re: Themail is not going from forum
Reply #1 - Mar 19th, 2012 at 11:28am
Post Tools
Do you mean the forum cannot send emails (e.g. registration notification)? Do you have correct settings in Advanced Settings>Email ?
  

We offer YaBB compatible hosting. Ask for a free trial.
Back to top
IP Logged
 
balaji
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
Themail is not going from forum
Mar 19th, 2012 at 6:04am
Post Tools
Hi,

The mail is not going from Forum, I dont know what can be done, kindly help me.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top