Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Hot Topic (More than 10 Replies) After installation: default.css can't be opened (Read 2,831 times)
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,587
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #14 - Jul 22nd, 2012 at 1:51pm
Post Tools
Archibald Harry Tuttle wrote on Jul 22nd, 2012 at 8:32am:
Your reply was good enough to solve the problem, THANk YOU!

thank you for letting us know this is fixed  Smiley
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Archibald Harry Tuttle
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 2
Location: Lala Land

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #13 - Jul 22nd, 2012 at 8:32am
Post Tools
Your reply was good enough to solve the problem, THANk YOU!
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,587
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #12 - Jul 20th, 2012 at 2:34pm
Post Tools
Archibald Harry Tuttle wrote on Jul 20th, 2012 at 4:21am:
xnoddyx wrote on Jun 20th, 2012 at 8:50pm:
this is sorted out  Grin



Do you care to share with us how it was sorted out? Some of us have the very same problem!

Hi Archibald Harry Tuttle
this was on a split cluster server it had a front end server a http server and a cgi server
so YaBB had no root access to the html server but if you pm me logon info for your forum i will have a look and see if it's the  same problem for you  Smiley
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Archibald Harry Tuttle
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 2
Location: Lala Land

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #11 - Jul 20th, 2012 at 4:21am
Post Tools
xnoddyx wrote on Jun 20th, 2012 at 8:50pm:
this is sorted out  Grin



Do you care to share with us how it was sorted out? Some of us have the very same problem!
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,587
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #10 - Jun 20th, 2012 at 8:50pm
Post Tools
this is sorted out  Grin
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,587
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #9 - Jun 5th, 2012 at 3:56pm
Post Tools
gerry1301 wrote on Jun 5th, 2012 at 3:21pm:
To xnoddyx: I have sent you a message to your facebook account, as I can't send you a PM here...

sorry i have no message from you on my facebook i will pm you my email and you can send it to there
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
gerry1301
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #8 - Jun 5th, 2012 at 3:21pm
Post Tools
To xnoddyx: I have sent you a message to your facebook account, as I can't send you a PM here...
  
Back to top
 
IP Logged
 
gerry1301
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #7 - Jun 5th, 2012 at 3:16pm
Post Tools
Hello ,
thanks for your help! I have set up an admin account for you, but I can't send you a PM. The system says that I am not allowed to contact you... how can I send you the login infos?


The forum you quoted is our current (old) forum, which I want to update to YaBB 2.5. The new forum is where I have the problems. The url to the new forum is: http://www.tierkardiologie.lmu.de/sys/cgi/yabb2/YaBB.pl
I really appreciate your help!
Thanks
  
Back to top
 
IP Logged
 
gerry1301
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #6 - Jun 5th, 2012 at 3:06pm
Post Tools
to JonB: I couldn't enter the complete path, as I am a newbee in this forum and I am not allowed to post urls. But as the url you entered is the one I am using, this is not the soluteion
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,587
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #5 - Jun 5th, 2012 at 1:15pm
Post Tools
gerry1301 wrote on Jun 5th, 2012 at 12:56pm:
Hello,
thanks for your help,
I checked all CHMOD settings, even changed the yabbfiles/Templates/Forum/default.css and yabbfiles/Templates/Forum/yabb21.css to 660

BUT: I still get the message in the admin center when I go to template config that it can't open the default.css or yabb21.css. When I am open the link provided: tierkardiologie.lmu.de/yabbfiles/Templates/Forum/yabb21.css it is there...
Any ideas?

gerry1301 wrote on Jun 5th, 2012 at 12:56pm:
tierkardiologie.lmu.de/

is this your forum? http://www.tierkardiologie.lmu.de/sys/cgi/yabb/YaBB.cgi
if it is then the .css files are fine as the forum is loading them
but you say yabbfiles/Templates/Forum/yabb21.css
but the Images are loading from /YaBBImages/online.gif

and by your URL it shoud look like /yabbfiles/Templates/Forum/default/online.gif
or /yabbfiles/Templates/Forum/yabb21/online.gif
and the .css are in /yabbfiles/Templates/Forum/

can you make a admin ac on your forum up for me and pm me the info and i will have a look for you
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,789
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #4 - Jun 5th, 2012 at 1:12pm
Post Tools
Code (HTML)
Select All
http://www.tierkardiologie.lmu.de/yabbfiles/Templates/Forum/yabb21.css
 



is the correct URL check your Paths.

  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
gerry1301
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #3 - Jun 5th, 2012 at 12:58pm
Post Tools
or even changing it to 777
  
Back to top
 
IP Logged
 
gerry1301
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #2 - Jun 5th, 2012 at 12:56pm
Post Tools
Hello,
thanks for your help,
I checked all CHMOD settings, even changed the yabbfiles/Templates/Forum/default.css and yabbfiles/Templates/Forum/yabb21.css to 660

BUT: I still get the message in the admin center when I go to template config that it can't open the default.css or yabb21.css. When I am open the link provided: tierkardiologie.lmu.de/yabbfiles/Templates/Forum/yabb21.css it is there...
Any ideas?
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,587
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: After installation: default.css can't be opened
Reply #1 - Jun 5th, 2012 at 12:30pm
Post Tools
gerry1301 wrote on Jun 5th, 2012 at 9:41am:
Hi all,
I just have set up an YaBB 2.5. When I want to change the template, I get the message, that defualt.css can't be opened. It is there, and CHMOD is set to 666.
I guess I have to change the Dir to the default.css, but I don't know where and how I can do this?
Thanks in advance for any help!!!

see http://www.yabbforum.com/codex/YaBB.pl?num=1190660838
and if 666 dont work try 660
Edited:
or even 777
« Last Edit: Jun 5th, 2012 at 12:36pm by xnoddyx »  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
gerry1301
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 7

None
After installation: default.css can't be opened
Jun 5th, 2012 at 9:41am
Post Tools
Hi all,
I just have set up an YaBB 2.5. When I want to change the template, I get the message, that defualt.css can't be opened. It is there, and CHMOD is set to 666.
I guess I have to change the Dir to the default.css, but I don't know where and how I can do this?
Thanks in advance for any help!!!
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top