Page Index Toggle Pages: 1 [2] 
Topic Tools
Hot Topic (More than 10 Replies) Safari on Lion - catcha image doesn't show (Read 3,224 times)
mwra
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 41
Re: Safari on Lion - catcha image doesn't show
Reply #2 - Jun 6th, 2012 at 3:44pm
Post Tools
I did try dialling back the settings and it seemed no better. So it's a bug in Safari/Lion then?

It just seems odd that others aren't reporting this problem - there must be other sites using captchas with Lion+Safari users registering.
  
Back to top
 
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,818
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Safari on Lion - catcha image doesn't show
Reply #1 - Jun 5th, 2012 at 1:05pm
Post Tools
I hate to state the obvious -- its a rendering engine problem with the browser.  That means for testing you should return the CAPTCHA settings to the default (for starters) and see if the image renders at all.

You board/forum is sending the exact same code to all the clients.

Good Luck
Cool

  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
mwra
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 41
Safari on Lion - catcha image doesn't show
Jun 5th, 2012 at 11:23am
Post Tools
[Using YaBB v2.2.1]

Have verified a report of captcha problems from people trying to register on our forum with Safari v5.1.7 that they don't see a correct captcha image. Testing here it's OK with current Chrome/Firefox on OS 10.6.8 and 10.7.4. Safari 5.1.7 is ok on 10.6.8 but fails on 10.7.4. FWIW, it's OK in IE8 from a PC.

Safari 5.1.7 on OS 10.7.4


Chrome 19 on OS 10.7.4


Basically all the other browser/OS combinations look like the second grab.

What could be amiss here.  I've tried fiddling with the forum setting for the captcha but whatever I try it just doesn't work in safari on Lion.

Any suggestions welcomed!

  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 [2] 
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top