Page Index Toggle Pages: 1 2 3 [4] 
Topic Tools
Locked Topic Missing files on upload (Read 10,451 times)
Bill Myers
God Member
Beta Testers
*****
Offline



Posts: 1,676
Location: Los Angeles

YaBB 2.5
Re: Missing files on upload
Reply #45 - Aug 12th, 2012 at 7:44am
There are no actions to perform.
xnoddyx wrote on Aug 12th, 2012 at 12:22am:
This is now fixed had to fix Paths and then files in /yabbfiles as image files where corrupt probable course transferring images in ASCII mode now uploaded with Binary mode.

Thanks xnoddyx for confirming this was an issue with the Path Settings. That's what I figured after I got Ludek's forum to render properly when I tested this locally.

I didn't clue in that his images weren't showing up after I got his forum's template to render, but I see what you mean now. As you correctly determined, the images had evidently been uploaded in ASCII versus Binary.

Congratulations Ludek!  Smiley

  

Morning, noon, or night, have a great one!

Note: This forum doesn't allow for us to freely edit our posts or topics to make corrections as needed, so please remember to look for subsequent posts if you see any mistakes or outdated information. Sorry for the inconvenience.
Back to top
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,591
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: Missing files on upload
Reply #46 - Aug 12th, 2012 at 12:45pm
There are no actions to perform.
also ment to add that CHMOD is prefixed locked and must say this is the first host i have seen do this
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Online



Posts: 2,368
Location: Earth

YaBB 2.6.1
Re: Missing files on upload
Reply #47 - Aug 12th, 2012 at 2:04pm
There are no actions to perform.
Something to be on the lookout against when looking for a YaBB friendly/Perl friendly host. These guys should probably go on our unfriendly list.
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Online



Posts: 2,368
Location: Earth

YaBB 2.6.1
Re: Missing files on upload
Reply #48 - Aug 12th, 2012 at 5:12pm
There are no actions to perform.
Off-Topic replies have been moved to this Topic.
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Online



Posts: 2,368
Location: Earth

YaBB 2.6.1
Re: Missing files on upload
Reply #49 - Aug 12th, 2012 at 3:56pm
There are no actions to perform.
We're getting a bit off topic here - Let's move the host discussion over to hosting discussion thread? As Ludek seems to be up and running, I'm going to lock this thread. Any further issues should go into a new thread, okay?
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 2 3 [4] 
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top