YaBB Community and Support Forum
YaBB Home About YaBB Download YaBB YaBB Support Customize Your Forum Development Contribute to the Project
  Welcome, Guest. Please Login or Register


 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
forum page showing missing info (Read 1,389 times)
 Oct 23rd, 2012 at 8:38am
There are no actions to perform.  

M1DJF 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 11
West Yorkshire,United Kingdom


YaBB 2.3
forum page showing missing info
Hi
its been a few days since we have this issue on our forum my coleague was working on our forum and some thing went wrong and we have problems on the page pictures and buttons etc are missing. I would appriciate if you could please help us to rectify this problem.
attached word document with print screen.
thank you.
 
forum.docx (197 KB | 68 )
WWW Radiodecoder  
IP Logged  
 Reply #1 - Oct 23rd, 2012 at 2:16pm
There are no actions to perform.  

westwegoman 
Ex Member
*


YaBB 2.5
Re: forum page showing missing info
You would want to check the permissions to make sure they are correct.

Edited:
Make sure the paths are correct. Buttons etc... are located in the /yabbfiles directory.
« Last Edit: Oct 23rd, 2012 at 2:28pm by westwegoman »  
Never use both feet to test the depth of the water
 
IP Logged  
 Reply #2 - Oct 23rd, 2012 at 2:52pm
There are no actions to perform.  

westwegoman 
Ex Member
*


YaBB 2.5
Re: forum page showing missing info
after further poking around I get the following when I try to access the images.

Code Select All
You don't have permission to access /forums/Templates/Forum/default/admin_move_split_splice.gif on this server. 



That would lead me to believe that the permissiona are not correct.

The thing that has me puzzled is the images seem to be located in the same directory as your YaBB,pl file. Usually they are located in the /yabbfiles directory.
 
Never use both feet to test the depth of the water
 
IP Logged  
 Reply #3 - Oct 23rd, 2012 at 7:51pm
There are no actions to perform.  

xnoddyx 
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline
Posts: 1,552
UK:Scotland/livingston


YaBB 2.5
Re: forum page showing missing info
do as

westwegoman wrote on Oct 23rd, 2012 at 2:16pm:
You would want to check the permissions to make sure they are correct.

Edited:
Make sure the paths are correct. Buttons etc... are located in the /yabbfiles directory.


and the permissions are 755 for the dir and for the images 644 hope this is of help  Smiley
 
YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
WWW xnoddyx xnoddyx1  
IP Logged  
 Reply #4 - Oct 24th, 2012 at 9:50am
There are no actions to perform.  

M1DJF 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 11
West Yorkshire,United Kingdom


YaBB 2.3
Re: forum page showing missing info
thank you for your help, I have sent you a pm.
wbr

m1djf
 
WWW Radiodecoder  
IP Logged  
 Reply #5 - Oct 30th, 2012 at 8:14am
There are no actions to perform.  

xnoddyx 
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline
Posts: 1,552
UK:Scotland/livingston


YaBB 2.5
Re: forum page showing missing info
ok from what i can tell the forum directory is setup the same as a cgi-bin directory if this is a new change or has been like this for a while i can't tell
so the yabbfiles items in the forum directory was giving a 403 forbidden so just moved all the yabbfiles items in the forum directory to the root into a yabbfiles directory all fixed now.  Cool
 
YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
WWW xnoddyx xnoddyx1  
IP Logged  
 Reply #6 - Oct 30th, 2012 at 5:31pm
There are no actions to perform.  

M1DJF 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 11
West Yorkshire,United Kingdom


YaBB 2.3
Re: forum page showing missing info
yes almost all fixed thanks to you
xnoddyx
but same issue only in admin section no graphics.
all the help has been greatly appriciated
« Last Edit: Oct 30th, 2012 at 5:34pm by M1DJF »  
WWW Radiodecoder  
IP Logged  
 Reply #7 - Oct 30th, 2012 at 9:53pm
There are no actions to perform.  

xnoddyx 
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline
Posts: 1,552
UK:Scotland/livingston


YaBB 2.5
Re: forum page showing missing info
M1DJF wrote on Oct 30th, 2012 at 5:31pm:
yes almost all fixed thanks to you
xnoddyx
but same issue only in admin section no graphics.
all the help has been greatly appriciated

Hi can you test that and let me know if thats you?  Smiley
 
YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
WWW xnoddyx xnoddyx1  
IP Logged  
 Reply #8 - Oct 30th, 2012 at 10:48pm
There are no actions to perform.  

M1DJF 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 11
West Yorkshire,United Kingdom


YaBB 2.3
Re: forum page showing missing info
You are the man it's sorted it's working as normal thank you once more with out your help we could have not saved our forum THANK YOU your help was most valuable if there is anything I could do for you please let me know.
xnoddyx wrote on Oct 30th, 2012 at 9:53pm:
M1DJF wrote on Oct 30th, 2012 at 5:31pm:
yes almost all fixed thanks to you
xnoddyx
but same issue only in admin section no graphics.
all the help has been greatly appriciated

Hi can you test that and let me know if thats you?  Smiley

 
WWW Radiodecoder  
IP Logged  
 Reply #9 - Oct 31st, 2012 at 10:34am
There are no actions to perform.  

M1DJF 
YaBB Newbie
*
Offline
Posts: 11
West Yorkshire,United Kingdom


YaBB 2.3
Re: forum page showing missing info
Please close this thread problem solved thanks you.
 
WWW Radiodecoder  
IP Logged  
 Reply #10 - Oct 31st, 2012 at 1:18pm
There are no actions to perform.  

xnoddyx 
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline
Posts: 1,552
UK:Scotland/livingston


YaBB 2.5
Re: forum page showing missing info
M1DJF wrote on Oct 30th, 2012 at 10:48pm:
You are the man it's sorted it's working as normal

thank you and always good to see a happy YaBB User  Wink
 
YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
WWW xnoddyx xnoddyx1  
IP Logged  
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 

Get Yet another Bulletin Board at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads Support This Project BoardMod - YaBB features and templates YaBB Codex - support on installation and usage YaBB Toolbar for your browser

YaBB Facebook Group Page

Vulnerability Scanner

Valid RSS Valid XHTML Valid CSS Powered by Perl
YaBB Chat and Support Community » Powered by YaBB 3.0 Beta!
YaBB Forum Software © 2000-2011. All Rights Reserved.