Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Sticky Topic 2.5.2 Bug-fixes (Read 1,287 times)
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,587
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: 2.5.2 Bug-fixes
Reply #3 - Jan 20th, 2013 at 6:39am
Post Tools
Template fix for blue_1
when Enable dynamic clock at the top of the page is on time stops showing in MSIE 9
In FireFox 18.0.1 time shows as static not dynamic

find in
Admin > Forum Layout > Template > at the bottom of the page find Templates click on the dropdown box click on blue_1/blue_1.html then
as code edit then click save

or

find in ftp
cgi-bin/yabb2/Templates/blue_1/blue_1.html download to computer
then as code edit then upload

code edit
Quote:
find in here
Code (HTML)
Select All
<td class="time" align="left" valign="middle" width="15%" height="23">{yabb time}</td> 



and replace with
Code (HTML)
Select All
<td class="time" align="left" valign="middle" width="15%" height="23"><div id="yabbclock">{yabb time}</div></td> 

  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,262
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: IIS 2.5.2 Bug-fixes
Reply #2 - Jan 3rd, 2013 at 7:40pm
Post Tools
This is the Alpha for the bug-fix mod for IIS7. The Guide includes some IIS specific references as, ideally, this mod should be installed prior to attempting installation on an IIS7 server. This mod does not need the previous bug-fix mod to work. (But installing that mod is recommended.)
  

252_IIS_fix_01a.zip ( 231 KB | 48 Downloads )

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,262
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: 2.5.2 Bug-fixes
Reply #1 - Dec 13th, 2012 at 10:13pm
Post Tools
A problem with YaBB.js properly rendering QuickLinks when 'user tools' are enabled.


find:
Code
Select All
	document.getElementById(num).style.display = "inline-block";
	document.getElementById(num).parentNode.style.zIndex = "1000";
 


and replace with:
Code
Select All
	document.getElementById("ql"+num).style.display = "inline-block";
	document.getElementById("ql"+num).parentNode.style.zIndex = "1000";
 



then find:
Code
Select All
		document.getElementById(num).style.display = "none";
		document.getElementById(num).parentNode.style.zIndex = "0";
 


and replace with:
Code
Select All
		document.getElementById("ql"+num).style.display = "none";
		document.getElementById("ql"+num).parentNode.style.zIndex = "0";
 


  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,262
Location: Earth

YaBB 2.6.0
2.5.2 Bug-fixes
Nov 15th, 2012 at 3:57pm
Post Tools
This is the beta iteration of the bug-fix mod with a Guide to using BoardMod to install them.

This is the beta.

If you see any issues with the Guide - please let me know.
  

252_fix_01b_b.zip ( 232 KB | 59 Downloads )

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top