Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
error 404 not found on setup.. (Read 1,833 times)
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,089
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: error 404 not found on setup..
Reply #9 - Dec 6th, 2012 at 2:26am
Post Tools
Once you get everything working, you'll want to have a talk with your hosting service or IT person - 777 is a bad place to be in terms of permissions.

But at least you should be able to get it running.  Smiley
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Elzober
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
Re: error 404 not found on setup..
Reply #8 - Dec 6th, 2012 at 2:19am
Post Tools
GOT IT WORKING!!!!

I chmod everything to 777 and the Setup.pl worked and I am now in maintenance mode and continuing with the install.

Must have been permissions issue.

Thank you all for your help! I feel releaved lol
  
Back to top
 
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,089
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: error 404 not found on setup..
Reply #7 - Dec 6th, 2012 at 2:05am
Post Tools
Send me a PM with your site address and ftp info. I may not be able to look at it tonight, but hopefully tomorrow.
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Elzober
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
Re: error 404 not found on setup..
Reply #6 - Dec 6th, 2012 at 1:58am
Post Tools
tried deleting cookies and running YaBB.. no luck. Got an internal error.

Went to Variables and setup did not create any temp files.

The error occurs once I placed a password for admin at the beginning of the installation and thats when "404 website not found" message appears.

password used... admin

tried 3 times, same results. Upload all the files twice and chmod them accordingly.

  
Back to top
 
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,089
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: error 404 not found on setup..
Reply #5 - Dec 6th, 2012 at 12:46am
Post Tools
The only time I've seen an error like that on Setup is when I've gotten nearly to the end of the setup process and decided to backtrack to a previous page. Setup creates some temp files during the install which it then deletes when the process is finished - so when you go back, the files it needs for the section you've gone back to are no longer there.

Assuming everything was properly uploaded, to go into Variables and delete the files Setup.lock and Settings.pl and then start Setup over from the beginning.

However, before you do that, clear out your cookies and see if you can actually login into your YaBB.pl. Setup may have actually finished.
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Elzober
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
Re: error 404 not found on setup..
Reply #4 - Dec 6th, 2012 at 12:30am
Post Tools
I have already thought of that and uploaded the files twice. I could do it a 3rd time and juste chmod 777 on all files to test
  
Back to top
 
IP Logged
 
westwegoman
Ex Member
**




None
Re: error 404 not found on setup..
Reply #3 - Dec 6th, 2012 at 12:20am
Post Tools
I know that you said you chmod as instructed but you may want to double check them and also make sure all files were uploaded. I'm not on a PC to be able to check but I'm sure member Xnoddyx or Dandello will be around eventually to give better support.
  
<div class=
Back to top
 
IP Logged
 
Elzober
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
Re: error 404 not found on setup..
Reply #2 - Dec 5th, 2012 at 11:49pm
Post Tools
anyone have any ideas?? I would really love to install this. I have been trying for 3 days now....
  
Back to top
 
IP Logged
 
Elzober
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
Re: error 404 not found on setup..
Reply #1 - Dec 5th, 2012 at 9:31pm
Post Tools
I forgot to mention that I;m using the new setup 2.5.2 and on unix.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Elzober
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 6

None
error 404 not found on setup..
Dec 5th, 2012 at 9:29pm
Post Tools
Im stuck on installing a new forum. I have transfered all the files as indicated (ascii and binary) chmod them accordingly as well.

Once I run Setup.pl for the first time, it prompts me for the admin password which I entered admin.
Next page is error 404 webpage cannot be found.

The url is stuck on "Setup.pl?action=adminlogin2"

Please help as I have spent already 20 hours trying to find the problem and looking for solutions on this forum but no luck Sad
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top