Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Re: everyone blocked from my forum (Read 469 times)
donjusko
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 39
Re: everyone blocked from my forum
Jan 9th, 2013 at 5:06am
Post Tools
I think I may have this problem too.
I have an old model, SP 1.3.1/
I register new users myself by going to Register and use their email and give them a password, they are included in my members list but no one has posted in years. I've been letting it ride.
Could I sign someone there in Support in and let them try to login and post? I ask for an email from them and garner the information from there. donjusko@realcolorwheel.com
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,591
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: everyone blocked from my forum
Reply #1 - Jan 9th, 2013 at 6:20am
Post Tools
Hi donjusko i will have a test for you

i do have some notes for you
you do have quite a lot of items on your home page and this makes it look busy and not as interesting with this and a link to your forum far down the page it can be that visitors to your website just don't see it the same and the same for the iframe at the bottom of the page

then on the forum page there is no info on how to register on the forum so visitors may just leave your website.

email on it's way  Smiley
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top