Page Index Toggle Pages: 1
There are no actions to perform.
Normal Topic Reply Box Broken !!!! (Read 1,210 times)
Derek Bullock
Ex Member


Reply Box Broken !!!!
Apr 16th, 2013 at 12:35pm
There are no actions to perform.
Any idea why this would be happening.

The browser is IE9

As you can see the text box has moved up

  
Back to top
 
IP Logged
 
Derek Bullock
Ex Member


Re: Reply Box Broken !!!!
Reply #1 - Apr 16th, 2013 at 12:40pm
There are no actions to perform.
All fixed. Member tells me he turned the compatibility view off Smiley
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,596
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: Reply Box Broken !!!!
Reply #2 - Apr 17th, 2013 at 12:53am
There are no actions to perform.
Quote:
All fixed. Member tells me he turned the compatibility view off Smiley

cool don't think I have ever seen that problem be for with compatibility view off.
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Online



Posts: 2,927
Location: Earth

YaBB 2.6.1
Re: Reply Box Broken !!!!
Reply #3 - Apr 17th, 2013 at 1:27am
There are no actions to perform.
I'm betting there is a css float issue of some sort. The text box is outside the normal flow, which happens with floats and css positioning. (And can those be a pain to hunt down.  Shocked )
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,596
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: Reply Box Broken !!!!
Reply #4 - Apr 17th, 2013 at 2:32am
There are no actions to perform.
Dandello wrote on Apr 17th, 2013 at 1:27am:
I'm betting there is a css float issue of some sort. The text box is outside the normal flow, which happens with floats and css positioning. (And can those be a pain to hunt down. áShocked )

I have see some items out of place with browser quirks mode off = (compatibility view off) from IE7 - IE8 - IE9 but not that much but I know some mods did make some more probs on some forums I did have and had to force browsers into quirks mode to fix it come to think about that I now use IE10 and some sites that I have had to have quirks mode on for when I been on them with IE10 i have not had to think I will have to check if IE10 is auto doing this or the website is or if they been fixed well that's going to stop me going to sleep tonight  Roll Eyes@me of to get some coffee sleep if i can and my oldest daughter's birthday tomorrow and in laws coming up for that and don't know if they are staying overnight.  Sad
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
There are no actions to perform.