Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic RSS (Read 744 times)
earthylad
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 39
RSS
Jun 2nd, 2013 at 11:05pm
Post Tools
The rss feed works ok, however when you click a topic listed on the rss feed it seems to get the url wrong. It adds an extra http:// in front of the url, so disabling the reading of the post. Tried several browsers and the url is the same format. Have I missed something here?
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,591
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: RSS
Reply #1 - Jun 2nd, 2013 at 11:27pm
Post Tools
it look like a bit more than just a extra http:// as the links in your rss feed are just not right http://http//www.highlandpoultryadoption.co.uk/posts/2013/06/02/test/1370193751

even removing the extra http:// you end up with
http://www.highlandpoultryadoption.co.uk/posts/2013/06/02/test/1370193751

but what it needs to look like is
http://www.highlandpoultryadoption.co.uk/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1370193751/1#...

do you have Permalink on find this in admin > Advanced Settings > Permalinks/RSS and if Allow Permalink Environment is has a check in the checkbox remove it and save then Clear Your Browser's Cache see here http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache
and then recheck your rss feed and see if that has fixed it for you.
« Last Edit: Jun 2nd, 2013 at 11:28pm by xnoddyx »  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
earthylad
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 39
Re: RSS
Reply #2 - Jun 3rd, 2013 at 12:54am
Post Tools
Many thanks that solved the problem and I didn't need to clear the cache!
  
Back to top
 
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,591
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: RSS
Reply #3 - Jun 3rd, 2013 at 1:09am
Post Tools
earthylad wrote on Jun 3rd, 2013 at 12:54am:
Many thanks that solved the problem and I didn't need to clear the cache!

cool thank you for getting back to me and glad to be of service to you.  Smiley
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top