Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Mark & Quote (Read 507 times)
------
Senior Member
Beta Testers
****
Offline



Posts: 527
Re: Mark & Quote
Reply #3 - Jun 27th, 2013 at 1:11am
Post Tools
Odd

I played around with the settings by turning them on and off and now the Mark & Quote is on with the Quick Reply turned off. I can see the grayed out box is still checked though.

Anyway, all is good.
  
Back to top
 
IP Logged
 
------
Senior Member
Beta Testers
****
Offline



Posts: 527
Re: Mark & Quote
Reply #2 - Jun 27th, 2013 at 12:59am
Post Tools
My old forum didn't, weird?
  
Back to top
 
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,264
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: Mark & Quote
Reply #1 - Jun 27th, 2013 at 12:51am
Post Tools
From what I see of the Admin Center in 2.4, Quick Reply needs to be turned on for Mark&Quote to work in that version as well.  Huh
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
------
Senior Member
Beta Testers
****
Offline



Posts: 527
Mark & Quote
Jun 27th, 2013 at 12:33am
Post Tools
I just installed 2.5.2 and noticed that the Mark & Quote button isn't visible unless I enable the Quick Reply Box. Is there another way that is similar to how 2.4 had the Mark & Quote button worked without the Quick Reply Box?
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top