Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic YaBB Mail Does Not Work (Read 500 times)
D1JL
Junior Member
**
Offline



Posts: 54
Location: So. Cal. USA

None
YaBB Mail Does Not Work
Aug 18th, 2013 at 12:33pm
Post Tools
Let me be more clear.

The two :NET mail programs do not work on my host.
The  yabb smtp engine only work with the default IP (127.0.0.1) and always gets returned.
The Unix smtp looks like it works but never gets delivered.

I have checked with my host and confirmed the sendmail path and that all my settings are correct.

If I switch between the yabb and Unix engines, the mail gets sent maybe twice then stops.

So I know that it is just being rejected.

I have a feedback form that works every time.
Maybe someone could analyze it to find out why it works and nothing from my forum does.


Thanks,
Dave
  

FormMail_regrequest1.txt ( 79 KB | 39 Downloads )

Roll Eyes Smiley Roll Eyes Dave
Back to top
WWW  
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,591
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: YaBB Mail Does Not Work
Reply #1 - Aug 19th, 2013 at 4:11pm
Post Tools
as i don't have time just now i have passed this on for someone to help you.
please bear with us.
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,374
Location: Earth

YaBB 2.6.1
Re: YaBB Mail Does Not Work
Reply #2 - Aug 19th, 2013 at 5:15pm
Post Tools
The fact that any emails get sent at all means the problem probably isn't with your YaBB mail set up. There's something being flagged and rejected by the mail server. (But you know that.)

Formmail has fixed 'from' and 'to' email addresses. YaBB's Mailer.pl has a 'fixed' from (the webmaster's email address usually) and variable 'to' which might cause emails to be rejected as spam assuming the host has some sort of email filtering activated.

Have you tried changing the 'webmaster email'  in Advanced Settings -> email to the one being used in formmail?
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top