Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Normal Topic Mark and quote in 2.6.0 (Read 258 times)
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,170
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: Mark and quote in 2.6.0
Reply #3 - Apr 5th, 2014 at 8:31pm
Post Tools
This is actually an MSIE issue and has been fixed for 2.6.0. (I'm pretty sure.)
« Last Edit: Apr 5th, 2014 at 8:33pm by Dandello »  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,785
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Mark and quote in 2.6.0
Reply #2 - Mar 5th, 2014 at 2:39pm
Post Tools
This is part of a broader problem with Java refresh we will surely need to address. I have 3 other related items (all Admin Center), which I have not bug-reported, as I know what the issue is. 

We have had it before, and one of the items is a recurrence of the problem we had when Deti introduced YaBB Backup in 4.1

Dandello and I need to talk about it.

Cool
  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 2,170
Location: Earth

YaBB 2.6.0
Re: Mark and quote in 2.6.0
Reply #1 - Mar 4th, 2014 at 3:57pm
Post Tools
MSIE has a problem with the new 'Live' Preview and with Mark & Quote and with the posts character counter. It has to do with MSIE not recognizing certain tags in the html and therefore not acting on them properly as well as a problem with its built-in javascript rendering engine.

The 'fix' for the smilies not showing up in MSIE is to turn on the 'Images in Quotes' function so the image links MSIE creates will render. (This is off by default.)

The 'fix' for the Preview and character counter is to periodically click on a formatting button (haven't tested clicking a smilie). This seems to 'wake up' the javascript engine so it refreshes.

(IE11 on Win7)
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
WestwegoMan
Junior Member
Beta Testers
**
Offline



Posts: 50
Location: Westwego, Louisiana

None
Mark and quote in 2.6.0
Mar 4th, 2014 at 6:24am
Post Tools
Guess I will post here for now.

Mark & Quote doesn't seem to be working in 2.6.0 when using IE.

IE8 on XP
  

<div class=
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top