Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
Hot Topic (More than 10 Replies) Setup Just Hangs (Read 345 times)
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,785
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Setup Just Hangs
Reply #11 - Mar 6th, 2014 at 12:24am
Post Tools
Great - well at least we knew what the problem was!!  Grin 

You ought to see what we are doing with YaBB 2.6! HOLY MOLY!

I'm glad it's working Smiley

  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,584
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: Setup Just Hangs
Reply #10 - Mar 5th, 2014 at 11:59pm
Post Tools
Espie79 wrote on Mar 5th, 2014 at 11:09pm:
I gave up on that and have re-uploaded an old backup. That seems to be working except that I now can't use my template for the board.
I get the error
Unable to open http://www.espie-whitburn-design.com/public_html/yabbfiles/Templates/Forum/Custo...


Espie79 wrote on Mar 5th, 2014 at 11:14pm:
And also this when trying to modify a user
Can't open directory (http://www.espie-whitburn-design.com/public_html/yabbfiles/Avatar)!
Please inform the Administrator of this forum that the $facesdir setting must be fixed immediately.
Verbose: No such file or directory

this will help
goto admin > Path Settings see pic
the path you need it will look somthing like this
/websites/myhost/hostPackage/mywebsite
hope this is of help to you if you still cant get it pm me forum admin info and i will make the edits for you.
  

pathshelp.png (Attachment deleted)

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Espie79
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Re: Setup Just Hangs
Reply #9 - Mar 5th, 2014 at 11:58pm
Post Tools
And yes I did move to another server
  
Back to top
 
IP Logged
 
Espie79
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Re: Setup Just Hangs
Reply #8 - Mar 5th, 2014 at 11:55pm
Post Tools
Hi Jon,
I didn't see you posts before haha.
I have worked out the problems now, just re-uploaded website then set the correct paths and now is all good, thanks for your assistance anyway.
  
Back to top
 
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,785
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Setup Just Hangs
Reply #7 - Mar 5th, 2014 at 11:17pm
Post Tools
Did you move to a new server?
  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,785
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Setup Just Hangs
Reply #6 - Mar 5th, 2014 at 11:17pm
Post Tools
And the partial answer is: "I" can read that file directly - thus it is likley to be a problem with Paths.pl


  

espi_fix.jpg (Attachment deleted)

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
Espie79
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Re: Setup Just Hangs
Reply #5 - Mar 5th, 2014 at 11:14pm
Post Tools
And also this when trying to modify a user
Can't open directory (http://www.espie-whitburn-design.com/public_html/yabbfiles/Avatar)!
Please inform the Administrator of this forum that the $facesdir setting must be fixed immediately.
Verbose: No such file or directory
  
Back to top
 
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,785
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Setup Just Hangs
Reply #4 - Mar 5th, 2014 at 11:14pm
Post Tools
Hi -

LOL - You still haven't the critical question?  Is this a Linux server and is it yours or hosted?

Wink
  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
Espie79
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Re: Setup Just Hangs
Reply #3 - Mar 5th, 2014 at 11:09pm
Post Tools
I gave up on that and have re-uploaded an old backup. That seems to be working except that I now can't use my template for the board.
I get the error
Unable to open http://www.espie-whitburn-design.com/public_html/yabbfiles/Templates/Forum/Custo...
  
Back to top
 
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,785
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Setup Just Hangs
Reply #2 - Mar 5th, 2014 at 11:05pm
Post Tools
is Paths.pl writable?

  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
JonB
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Offline



Posts: 3,785
Location: Land of the Blazing Sun!

YaBB 2.6.0
Re: Setup Just Hangs
Reply #1 - Mar 5th, 2014 at 11:04pm
Post Tools
What is the actual server environment?


Check your server error log (if you have access)

  

I find your lack of faith disturbing.
Back to top
IP Logged
 
Espie79
YaBB Newcomer
*
Offline



Posts: 14
Setup Just Hangs
Mar 5th, 2014 at 10:32pm
Post Tools
I am trying to install Yabb 2.5.2 as a fresh install. After running Setup.pl it asks for admin password which I put it. That works fine. But when it asks me to click continue to setup button nothing happens, it just does nothing.
I have checked my CHMOD settings, closed web browser and opened again but the problem persists.
Any ideas?
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Topic Tools
 
  « Board Index ‹ Board  ^Top