Page Index Toggle Pages: 1
There are no actions to perform.
Normal Topic noparse highlight bug (Read 347 times)
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,596
Location: UK:Scotland/livingston

None
noparse highlight bug
Mar 6th, 2014 at 12:35am
There are no actions to perform.
ok say when you enter a image url then highlight with mouse and click on insert image tags goto the start and end of the highlight but with noparse it ends up in the center of it and not the start and end.
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,596
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: noparse highlight bug
Reply #1 - Mar 18th, 2014 at 2:23am
There are no actions to perform.
"BUMP"
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Online



Posts: 2,701
Location: Earth

YaBB 2.6.1
Re: noparse highlight bug
Reply #2 - Mar 18th, 2014 at 5:37am
There are no actions to perform.
What browser and OS? (because I can't replicate this.)
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
xnoddyx
Support Team
Documentation Team
YaBB Moderators
YaBB Next Team
Beta Testers
****
Offline



Posts: 1,596
Location: UK:Scotland/livingston

None
Re: noparse highlight bug
Reply #3 - Mar 18th, 2014 at 7:51am
There are no actions to perform.
Dandello wrote on Mar 18th, 2014 at 5:37am:
What browser and OS? (because I can't replicate this.)

at the time of OP it was IE9 on Windows 7 but now back on IE10 also to add to that it was fine in ff so i'm putting it down to a javascript issue with IE9 but the odd thing about it is that the img tag and the table tag and that was working fine it was just the noparse tag that was happing with and i am pretty sure it's the same javascript that prases it isn't it ?
  

YaBB install help video
1. what yabb forum are you running and the url
2. describe in as much detail as you can what happens and also post screenshots if you can
3. please be patient we live in different time zones and have other commitments but we will help you
as bill and ted say (Be excellent to each other)
Back to top
IP Logged
 
Dandello
YaBB Administrator
YaBB Next Team
Operations Team
Beta Testers
Support Team
*****
Online



Posts: 2,701
Location: Earth

YaBB 2.6.1
Re: noparse highlight bug
Reply #4 - Mar 18th, 2014 at 2:10pm
There are no actions to perform.
The noparse simply disables the 'normal' bracketed UBBC to HTML tag conversion in Preview and in Display. But in the post box it's not doing anything because the UBBC shows in the post box.

What the OP was seeing is probably a wierd issue with MSIE9 since it's not shoing in MSIE10
  

If you only have one solution to a problem you're not trying hard enough!
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
There are no actions to perform.